- Konu Sahibi Isabella_7
-
evettt :)Aaaa sende mi Balkan kızısın .
Benim annem arnavut börekleri tabi meşhur.
Yani yapsın da her hafta koca tepsi börek pişiyordu evde valla ben izin vermiyorum artık zaten şekeride var onada zararlı.
Öyle arada olur da her zaman çok sağlıksız.
Geçen yapmıştı bir kıt tadına baktım o kadar yani..
Yeşil çay mutlaka ama mutlaka 1 kupa ama fazlası değil buranın altını çiziyorum.evettt :)
bende arnavutluk var , bulgarlık var, selanik var, romanya var.
hepsinde de hamur işi var.
valla çok da seviyorum. ama yaptırmıyorum şu ara evde.
et yemekleriyle hiç aramız yok diyebilirim. çoğunlukla sebze ağırlıklı ege mutfağı.
geçen hafta bana diyor ki bugün pişi mi yapsak. ne pişisi dedim anneee
ben yeşil çaya da başlamak istiyorum ne diyorsun ? işe yarar mı ?
Kız sus motivasyonumu düşürmeYe gitsin bir daha mı gelicen dünyaya.?
Ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım. Bu forum benden hazzetmez.Kız sus motivasyonumu düşürme
Gel sende diyet yap bizle
O zaman bizimle değilsin şekerimBen yiyip yiyip kilo almayanlardanım. Bu forum benden hazzetmez.
evet bende o yüzden çekindim hep kullanmaya. demir eksikliği sorunum da var çünkü.Yeşil çay mutlaka ama mutlaka 1 kupa ama fazlası değil buranın altını çiziyorum.
Çünkü yumurtalıklara zarar verdiğini okudum bir yerde o yüzden 1 kupa yeterli.
Kahvaltı da Yada akşam çayı yada öğlen .
Çünkü ödemi atıyor o yüzden önemli.
Ben ananaslı içiyorum ama yapabiliyorsan aktardan alıp demle daha sağlıklı ben onun tadını hiç sevmediğim için içemiyorum öyle.
Benimde babam zeytinyağı hastası zapzayıf valla bu yaşta adam göbek falan hiç yok ama oda çok dikkat eder.
Annem biraz tombikleşti maalesef
Sağlık problemleri varsa kullanma o zaman.evet bende o yüzden çekindim hep kullanmaya. demir eksikliği sorunum da var çünkü.
yumurtalık kisti geçmişimde var.
hortlatmayım şimdi durduk yere.
zeytinyağla besleniyoruz bizde. inan bana en sağlıklısı.
ben çok da seviyorum.
daha önceleri maydanoz kürü de yaptım ben. o dönem de baya fayda gördüm.
sana da tavsiye ederim.
belki başlarım yine o küre. ama sabahları yapamam. akşamüstü günde bir defa şeklinde olabilir anca benim.
8,10 sap maydonuzu ikiye bölüyorum. rondaya koyuyorum yarım bardak su ve biraz limon ilave ediyoruz.Sağlık problemleri varsa kullanma o zaman.
Beyaz çay var onu araştır hiç kullanmadım bilmiyorum.
Nasıl yapıyorsun maydanoz kürünü.
Bende bi o maydanozu sevemedim işte.
Bende portakalli yesilcay aldim iciyorum simdiDene mutlaka çok güzel kokusu falan .
Bende yeşil çayı pek sevmem o yüzden bunu aldım bir arkadasım kullanıyordu denedim bayıldım .
Aynen öyledir işte ben bir barışamadım şu maydanozla8,10 sap maydonuzu ikiye bölüyorum. rondaya koyuyorum yarım bardak su ve biraz limon ilave ediyoruz.
sonra basıyoruz 1 bardak yemyeşil posalı su haline geliyor :)
ronda çok gürültü yaptığı için sabahın o erken saatlerinde maalesef yapamıyorum. aslında en etkili olduğu zaman sabah aç karnına yapılan.
ben bir dönem aldığım kiloları bu kür sayesinde vermiştim.
regli söktürme özelliği de var. daha bir çok faydası var tabi.
maydonoz yani sonuçta sağlıklı bir şey.
Aaa nasıl tadı ben onu denemedim.Bende portakalli yesilcay aldim iciyorum simdi
Afiyet olsun bende yeni yedimAkşam yemeği
Ton Balıklı salata
Hepsinin tadi kötü yesilcayin ama bunun bi gideri var gibiAaa nasıl tadı ben onu denemedim.
Ben akşam yemeği hazırlığına girişiyorum artık ...
Sen ne yedin ?Afiyet olsun bende yeni yedim
Olabilir, bazı insanlar sevmiyor. Sevmiyorsan zorlama kendini boşverAynen öyledir işte ben bir barışamadım şu maydanozla
Aslında çok yemek seçmem ama maydonuza mesafeliyim.
Bakıyom gözim keserse bende deneyim ödem attırır tabi
Sevsem iyi olur da işte .Olabilir, bazı insanlar sevmiyor. Sevmiyorsan zorlama kendini boşver
Hepimiz toplaşmışız be ya haberimiz yok vallaOo balkan kızları toplanmıs Edirneliyim bendebizim büyükler de silistreden
Tavuklu salata yogurt yedim, 8000 adım attım tamamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?