Isabellanın dıyet gunlugu

isabellacım konun hayırlı olsun :)

maalesef bende aynı vaziyetteyim. fazla değil 3 yada 4 kilo verebilsem çok iyi olacak.
her sene bu dönemler diyet denen eziyete maruz kalıyorum. çok sıkıcı geliyor bana diyet yapmak gerçekten.

ben pazar günleri hariç tamamen ekmeği kestim 2 haftadır. ( sıfır ekmek )
ama hiç bir fark yok çünkü henüz üşengeçliğimden spora başlayamadım. hala hareketsizim.
sürekli erteliyorum. şimdi hava da biraz serin gidiyor manisa da yağmur falan. ha bugün , ha yarın başlayamadım bir türlü.
haliyle henüz tartıda hiç eksilemedim.

hala bahanelerdeyim farkındayım
konunu takipteyim biraz feyz almam lazım.

Hoşgeldin canım
Bana takıl emin ol gidecek kilolar.
Burda motivasyon tam .
Evden çıkmak istemeyenlere Leslie öneriyorum evde yürüyüş programı giy taytını günde 2 mile yürümüş gibi çok etkili özellikle spora alışık olmayan kadınlar için çok güzel.
Hatta ben şöyle yaparım telden Leslie yı açıp TV karşısında yapıyorum o zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile .
Bugün 2 mile yürüyecem mesela koşu bandım yok hiç almadım eve fazla yer kaplıyor gerek duymuyorum.
Aslında havaların serin olması güzel oluyor İstanbul da öyle.
Çok sıcakta spor çekilmiyor

hoşpuldum

tam ihtiyacım olan motivasyonu evet burada bulacağım gibi.

leslieyi gerçekten bilmiyordum şuan da senin sayende öğrendim, evet bu akşam başlayabilirim ben buna.
çünkü benim de evde koşu bandını koyacak yerim yok. zaten annem istemiyor :)

bendeki sorun şu , sabah 06:40 da uyanıp , tüm gün boyunca masa başı çalışıyorum.
ve gerçekten çok beyin yoran bir işim var. Akşam da eve dönüşüm trafik vs. 7'yi buluyor.
yorgun oluyorum, dinlenecek pek zamanım olmuyor. biliyorum bahanelerim bunlar..
fakat bu çalışma hayatıma rağmen her yaz düzenli spor ve yürüyüş yaparım.
zaten kendimde öyle sosyal bir insanımdır gezmeyi , yürüyüş yapmayı çok severim.

düzenli spor için başlar zor oluyor evet ama sonra vücut yavaş yavaş alışıyor.
2 ay falan zorluyorum istekli yapıyorum, sonra bir ara verirsem soğuma oluyor ve isteksizleşiyorum.
geçen yazdan bu yana ara verdiğim içinde çok isteksizim şuan.
ikizler burcu kadını
şuan açım yaa gerçekten açımm

Aslında bahane değil iş hayatı yıpratıyor insanı .
Dediğin gibi halin kalmıyor.
Ben iş konusunda biraz şanslıyım çok yoğun bir işte çalışmıyorum.
Haftada 3 kere hatta 2 yapsan yine de farkeder emin ol kendine ayırdığın özel alan diye düşün.
Ben öyle düşünüyorum kendimle başbaşa kaldığım alan kimse rahatsız edemez o an beni mesela bana çok iyi geliyor dünyadan uzak full konsantre olup sağlığım için sadece kendim için birşeyler yapmak .
Yoga da böyle mesela ara ara yoga da yaparım bu ara pek yapmıyorum ama en azından 10 dakika yapmaya çalışıcam.
Bu ara full konsantreyim kendime çok uzak kalmışım kendimden .
Kaybettiğim zamana üzülmeye başladım hatta.
Eve cips kola goflet bisküvi gibi şeyler hiç sokma bile gereksiz yiyecek atıştırmalık vs .
Sağlıklı besinlerle donat her tarafı benim öyledir mesela elimin altında badem ceviz fındık hurma vs olur.
Çok acıkırsam 3-5 tane atarım ağzıma iş yerinde de var .
Tabi abartmamsk lazım Kuru yemiş olayını daha öncede yazdım .
Buraya uğramaya çalış ben ne yapıyorum ediyorum herseyş yazıyorum burda .
Yaptığım sporlar menulerim motivasyon ne ararsan var
Buraya yazdıkça motive oluyorum daha güzel daha sağlıklı olucaz.
En önemlisi pozitif düşünme
Size amann canım kilo verip ne yapacaksın yada böyle güzelsin yada şu yaştan sonra 36 beden mi olucaksın bla bla bla öhh yani.
Bu tip insanlar vardır herkesin çevresinde bütün bunlara kulagımızı tıkıyoruz tam gaz hazırlanıyoruz sürekli pozitif enerji

Bunun icin cevremde kimse bilmiyo sekersiz beslenme yaptigimi filan bi duysalar hemen sisman degilsin sen sekersiz yasanirmi herkes diyetisyen herkes doktor masallah

Bunun icin cevremde kimse bilmiyo sekersiz beslenme yaptigimi filan bi duysalar hemen sisman degilsin sen sekersiz yasanirmi herkes diyetisyen herkes doktor masallah
Aynen bide şey vardır diyetisyene git kendi kendine kilo verilmez.
Tamam insulin direnci yada kronik bir rahatsızlığı olan kişiler gitsin de.
Sağlıklı insan gayette verir.
Tonlarca para dökmeye gerek yok.
Zaten bu diyette değil sağlıklı beslenme .
Protein ,yağ ,az karbonhidrat alıyoruz her besini yiyoruz .
Fazlasını yemiyoruz sadece .
Benim zaten diyetimde tavuk da var balık da var salata da var meyve de var yumurta süt yoğurt ama hepsş dengeli bir şekilde.
Şeker zaten her şeyde var fazladan vücuda şeker almak gereksiz .

İsabel formun bisküvilerini kullansak nolur Altınbaşak ve formun diyet bisküvilerini ara öğün yasa gece açılmasında kullanabilir miyiz

valla yazdıklarına çok katılıyorum isabellacım.
Kendi kendime bir şeyler yapmayı aşırı seviyorum bireyselciğim biraz zaten o yüzden henüz evli değilim :)
bekar olduğum için en azından kendime en çok sorumluyum, özenliyim.
hayatımın merkezinde de kendim var haliyle. takarım kulaklığı çıkarım yürüyüşe. böyle seviyorum.

etrafımda evet var bu son kısımda söylediklerin, iş yerinde herkes sen kafayı mı yedin , şaka mısın falan diyorlar.
alakası yok hayata bakış açıları farklı. benim geçen yaz aldığım kıyafetler bana olmuyorsa , yada kötü duruyorsa evet bir şeyler kötü gitmiş demektir.
birde annem evde önüme ekmek falan koyuyor yemek sırasında , israr ediyor, karnım doysun istiyor işte. kaç yaşına gelirsen gel, klasik anne yüreği.. diyorum hayırrr çek şu ekmeği gözümün önümden
ne yapsam , ne yapsam diye düşünüyordum iyi ki sana denk geldim , motive edildim.
bu akşam şu leisle'ye başlıyorum. takılırım arada burada :)

İsabel formun bisküvilerini kullansak nolur Altınbaşak ve formun diyet bisküvilerini ara öğün yasa gece açılmasında kullanabilir miyiz
Canım paketli gıda tavsiye etmiyorum ama çok canın istediyse bulundur elinin altında.
3-4 tane yiyebilirsin çayla falan.
Çok acıktğında dediğim gibi badem fındık vs tüketebilirsin ama onuda çok abartmamak lazım yağ oranları fazla.
Böyle diyet ürünlet var mesela ben evimde bulunduruyorum .
Bu tarz şeyler var bende atıştırmalık olarak alıyorım evime diyet zulüm olmasın tabi buda önemli.
Sonra saldırırım yemeğe diye korkuyorum..

Eklentiler

• 5095959-5c07da-1650x1650.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 46
  • meyvetopu-yerfistigi-min.webp
    31 KB · Görüntüleme: 43
Ara öğün yarım yesil elma ve 2 ceviz yedim Şu ananaslı yeşil çayı almalıyım mutlaka cok merak ettim
Dene mutlaka çok güzel kokusu falan .
Bende yeşil çayı pek sevmem o yüzden bunu aldım bir arkadasım kullanıyordu denedim bayıldım .

Bende annemle yaşıyorum aslında tek yaşasam kesinlikle daha düzenli olurum.
Börek falan yapıyor sürekli dayanamıyorum.
Zaten bu kiloyu da öyle aldım.
Son 2 yıldır çok kötü beslendim hiç dikkat etmiyordum nasılsa almıyorum kilo diye cips kola çikolatalar ekmek pasta ne bulursam gece yarısı sandaviç yapar yerdim hiç ayarım yoktu.
Sonra bir baktım feci kilo almışım hiçbir kotum olmuyor hiçbir elbisem olmuyor dedim ben ne yaptım ya kendime.
Herkes diyordu bu kadar yiyorsun almıyorsun falan sonra bir aldım 5 kilo ohh yani.
Demek ki alıyormuşım
Bende bu topiği açtım çünkü buraya yazınca motive oluyorum destek olalım birbirimize.
Pandemi döneminde evde sporumu yapardım sağlıklı beslenirdim çok mutluydum enerjim yüksekti sonra bi baktım enerjim yerlerde artık.
Tamam dedim ısabel buraya kadar eski günlerine dön .
Böyle işte hikayem .
Bu topikten kilo vermeden çıkmayacagız

Aahh o börekleri sorma.
bizde de aynı durum var. balkan kültüründe hamur işi eksik olmaz zaten, bizim evde de hiç eksik olamıyor.
şuan imtihandayız bence
umarım sende eski günlerine dönersin , tabi her şey den önce şükür sağlıkla.
başaracağız I Isabella_7 :)

Aaaa sende mi Balkan kızısın .
Benim annem arnavut börekleri tabi meşhur.
Yani yapsın da her hafta koca tepsi börek pişiyordu evde valla ben izin vermiyorum artık zaten şekeride var onada zararlı.
Öyle arada olur da her zaman çok sağlıksız.
Geçen yapmıştı bir kıt tadına baktım o kadar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…