- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.421
Anlıyabiliyorum seni inan ki.Kimseye güven yok ki artık ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum artık zaten çocuk isterdim ama bilemiyorum korkuyorum biriyle tanışmaya flört etmeye o kadar kapattım ki kendimi.
Tam isteyecek gibi oluyorum hayatımdaki insanın saçma sapan tavırlarını görüyorum soğuyorum ayrılık oluyor sonu.
Bazen diyorum yalnızlık en iyisi belki de benim için .
O yüzden çok da çabalamıyorum bir ilişki için bu saatten sonra herseyi akışa bıraktım.
İnsanlar beni çok yoruyor bunu farkettim üç günlük dünyada yorulmak istemiyorum fazla duygusalım belki bilemiyorum bir yandan duygusal olup bir yandan mantıklı olmak çok zor.
Evet İstanbul’da yaşamak zor ama açıkçası diğer şehirlerde yaşamakta kolay değil bence artık. İstanbul’da en azından birçok kişi için iş kapısı var. Ben evden çalıştığım için bir çok ile baktım diğer büyük şehirlere falan oralardada kiralar almış başını gitmiş ev almak isteseniz çoğu küçük müteahhit olduğu için evler çok düşük gösteriliyor kredi çıkmıyor. Hadi ben buranın piyasasına göre alıyorum orda yaşayan adam ne kazanıyorki nasıl alsın. Bakalım nolucak sonumuzİstanbul güzel ama yaşanıcak bir yer olmaktan çıktı .
Ev fiyatları kiralar uçtu .
Hayat çok pahalı .
En ücra semtte bile ev kiraları çok yüksek .
Bütün ülke krizden etkilendi ama İstanbul 5 katı etkilendi böyle bir şey yok.
Burda ev kurmak ev almak evlenmek vs çok zor artık.
Evinin odasını kiraya veren tipler var bekar yaşayanlar mesela .
Herkes bir şeylerden para kazanma derdinde maaşlar yetmiyor .
Deprem tehlikesi bide .
Ya insanlar şey diyordu bu işleri 20 li yaşlarda hallettin hallettin sonrası zor insan yaş aldıkça 30 lara geçtikçe beklentileri de artıyor seçiciliği de kimse kimseye katlanmıyor. O zamanlar inanmıyordum aşık olunca yeter diyordum herşey. Ama şimdi bende onlar gibi düşünüyorum 20 li yaşların başında deli cesareti oluyor birini sevince herşeyine katlanıyorsunuz gözünüz birşey görmüyor. Büyüdükçe bir hareketinden soğuyoruz tanıştığımız insanların yalnız başına ayakta kalıncada çokta gerekli değil diyoruzAnlıyabiliyorum seni inan ki.
Bende çok hassas ve yaralıyım , Ruh eşimi beklemem lazım :)
Zaten bekar olduğumuz için genç kaldık kuzu, boşver iyi tarafından bakalım
Valla tam olarak konunun özeti bu işte.Ya insanlar şey diyordu bu işleri 20 li yaşlarda hallettin hallettin sonrası zor insan yaş aldıkça 30 lara geçtikçe beklentileri de artıyor seçiciliği de kimse kimseye katlanmıyor. O zamanlar inanmıyordum aşık olunca yeter diyordum herşey. Ama şimdi bende onlar gibi düşünüyorum 20 li yaşların başında deli cesareti oluyor birini sevince herşeyine katlanıyorsunuz gözünüz birşey görmüyor. Büyüdükçe bir hareketinden soğuyoruz tanıştığımız insanların yalnız başına ayakta kalıncada çokta gerekli değil diyoruz
Aynen öyle.Ya insanlar şey diyordu bu işleri 20 li yaşlarda hallettin hallettin sonrası zor insan yaş aldıkça 30 lara geçtikçe beklentileri de artıyor seçiciliği de kimse kimseye katlanmıyor. O zamanlar inanmıyordum aşık olunca yeter diyordum herşey. Ama şimdi bende onlar gibi düşünüyorum 20 li yaşların başında deli cesareti oluyor birini sevince herşeyine katlanıyorsunuz gözünüz birşey görmüyor. Büyüdükçe bir hareketinden soğuyoruz tanıştığımız insanların yalnız başına ayakta kalıncada çokta gerekli değil diyoruz
Bende öyle kuzu hoşlanmsk elektrik almak çok önemli benim için .Valla tam olarak konunun özeti bu işte.
20 li yaşlarımda gösteremediğim cesareti şimdi hiç gösteremiyorum.
Çünkü göz açıldı bir kere , bu iyi bir şey olduğu kadar, evlilik kararı verme konusunda handikap.
Duygusal yapıda bir insan olduğum için de, salt mantıkta bana uymuyor.
Ben ikili ilişkilerde çok zor bir şeyler hissedebiliyorum , elimde değil. Bu durum beni gerçekten çok zorluyor.
Keşke biraz daha kolay bir insan olsaydım
Bu zamana kadar böyle oldu belki ama , hep böyle olacak diye bir şey yok.Bende öyle kuzu hoşlanmsk elektrik almak çok önemli benim için .
Herkese ısınamıyorum.
Isındığığım insanlarda işte neyse artık .
Zor ya böyle yalnız iyiyim .
Bu erkek milleti zaten hep sıkıntı verdi bana üzdü .
Birine bağlanınca dünyayı unutan bir tipim .
O yüzden belki fazla yoğun geliyor karşı taraflara .
Bu saatten sonra isteğimde kalmadı sağolsunlar soğuttular herseyden .
Bir fal baktırmıştım kadın bana çok karekterli seviyorsun basıyor bu ilişkilerini demişti çok doğru.
Bir erkeğe ne kadar vazgeçilmez hissi verirsen o kadar kolay senden vazgeçiyor .
Acı bir şekilde bunu öğrendim.
Amannn neyse Isabelle nın aşk hayatında yaptığı yanlışlar topiğine döndürmeyeyim topiğimizi
Ya hayırlısı tabi olursa olur olmazsa olmaz artık o kafadayım .olumsuz düşünmeyelim haklısın sadece çok yıprandım son zamanlarda hevesim kalmadı birşeye.Bu zamana kadar böyle oldu belki ama , hep böyle olacak diye bir şey yok.
İnancını asla yitirmek yok kuzu, olumsuz düşünüp çakralarını tıkamıyorsun asla
Mutlu olmak hakkımız.
Ruhumuzun ihtiyaç duyduğu kişiler gelsin.
Hele bir taşlaşalım yine , dur sen
Var bencede .Galiba periyod ile saglikli beslenmenin ilgisi var kizlar söyleki ramazan boyunca olmadi menapoz belirtisi zannettim sonra geldi 2 hafta sonra sekersiz beslenmenin bir hafta sonrasi tekrar geldi
Bence sağlıklı beslenmek her şeyi etkiliyor, vücut kendine geliyor.Galiba periyod ile saglikli beslenmenin ilgisi var kizlar söyleki ramazan boyunca olmadi menapoz belirtisi zannettim sonra geldi 2 hafta sonra sekersiz beslenmenin bir hafta sonrasi tekrar geldi
Geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyi olursun, dinlenmeye çalış yorma kendiniKızlarr selam. Gelemedim kusura bakmayın.
Eve gelirken serviste baya baya kötü oldum.
Sabahtan beri baş ağrım vardı zaten bugün.
Mesai bitimi nirvanaya ulaşti resmen..
Delirecektim ağrıdan
Mide bulantısı falan eve geldim direk karanlıkta 2 saat boyunca yattım
Birde üstüne regli oldum şükür ,henüz sökülmüş değil onun da sıkıntısı var üzerimde.
Ancak açıldım ,kendime gelebildim desem yeridir.
Yarın daha iyi olurum inşallah.
Katılamadım size bu akşam
Allah rahatlık versin , görüşürüz yarın beybiler
Teşekkür ederim kuzuBence sağlıklı beslenmek her şeyi etkiliyor, vücut kendine geliyor.
Geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyi olursun, dinlenmeye çalış yorma kendini
Günaydın kızlarr , günümüz sağlıklı ve güzel geçsinGünaydın güzeller kursum var bugün gelince yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?