Isabellanın dıyet gunlugu

Anlıyabiliyorum seni inan ki.
Bende çok hassas ve yaralıyım , Ruh eşimi beklemem lazım :)
Zaten bekar olduğumuz için genç kaldık kuzu, boşver iyi tarafından bakalım

Evet İstanbul’da yaşamak zor ama açıkçası diğer şehirlerde yaşamakta kolay değil bence artık. İstanbul’da en azından birçok kişi için iş kapısı var. Ben evden çalıştığım için bir çok ile baktım diğer büyük şehirlere falan oralardada kiralar almış başını gitmiş ev almak isteseniz çoğu küçük müteahhit olduğu için evler çok düşük gösteriliyor kredi çıkmıyor. Hadi ben buranın piyasasına göre alıyorum orda yaşayan adam ne kazanıyorki nasıl alsın. Bakalım nolucak sonumuz

Anlıyabiliyorum seni inan ki.
Bende çok hassas ve yaralıyım , Ruh eşimi beklemem lazım :)
Zaten bekar olduğumuz için genç kaldık kuzu, boşver iyi tarafından bakalım
Ya insanlar şey diyordu bu işleri 20 li yaşlarda hallettin hallettin sonrası zor insan yaş aldıkça 30 lara geçtikçe beklentileri de artıyor seçiciliği de kimse kimseye katlanmıyor. O zamanlar inanmıyordum aşık olunca yeter diyordum herşey. Ama şimdi bende onlar gibi düşünüyorum 20 li yaşların başında deli cesareti oluyor birini sevince herşeyine katlanıyorsunuz gözünüz birşey görmüyor. Büyüdükçe bir hareketinden soğuyoruz tanıştığımız insanların yalnız başına ayakta kalıncada çokta gerekli değil diyoruz

Valla tam olarak konunun özeti bu işte.
20 li yaşlarımda gösteremediğim cesareti şimdi hiç gösteremiyorum.
Çünkü göz açıldı bir kere , bu iyi bir şey olduğu kadar, evlilik kararı verme konusunda handikap.
Duygusal yapıda bir insan olduğum için de, salt mantıkta bana uymuyor.
Ben ikili ilişkilerde çok zor bir şeyler hissedebiliyorum , elimde değil. Bu durum beni gerçekten çok zorluyor.
Keşke biraz daha kolay bir insan olsaydım

Aynen öyle.
Belli bir yaştan sonra iş hayatı stres,geçmiş ilişki travmaları korkular vs ilişkileri bitiriyor.
Genelde karşı tarafta da böyle durumlar oluyor zaten erkeklerde kadınlara güvenmiyor kendilerince korkuları var .
İlişki aşk ilişkisinden çok ego savaşına dönüyor.
Kimse karşı taraf için taviz vermek istemiyor esnemiyor .emek vermek istemiyor .
Herkesin katı kuralları oluyor o kurallar doğrultusunda ilişki yaşamak istiyor karşı tarafta bu kurallara uymak istemiyor tabi çatışma oluyor sonu da ayrılık.
O yüzden zor oluyor belli bir yaştan sonra ilişki ve evlilik.

Bende öyle kuzu hoşlanmsk elektrik almak çok önemli benim için .
Herkese ısınamıyorum.
Isındığığım insanlarda işte neyse artık .
Zor ya böyle yalnız iyiyim .
Bu erkek milleti zaten hep sıkıntı verdi bana üzdü .
Birine bağlanınca dünyayı unutan bir tipim .
O yüzden belki fazla yoğun geliyor karşı taraflara .
Bu saatten sonra isteğimde kalmadı sağolsunlar soğuttular herseyden .
Bir fal baktırmıştım kadın bana çok karekterli seviyorsun basıyor bu ilişkilerini demişti çok doğru.
Bir erkeğe ne kadar vazgeçilmez hissi verirsen o kadar kolay senden vazgeçiyor .
Acı bir şekilde bunu öğrendim.
Amannn neyse Isabelle nın aşk hayatında yaptığı yanlışlar topiğine döndürmeyeyim topiğimizi

Bu zamana kadar böyle oldu belki ama , hep böyle olacak diye bir şey yok.
İnancını asla yitirmek yok kuzu, olumsuz düşünüp çakralarını tıkamıyorsun asla
Mutlu olmak hakkımız.
Ruhumuzun ihtiyaç duyduğu kişiler gelsin.

Hele bir taşlaşalım yine , dur sen

Ya hayırlısı tabi olursa olur olmazsa olmaz artık o kafadayım .olumsuz düşünmeyelim haklısın sadece çok yıprandım son zamanlarda hevesim kalmadı birşeye.
Akşam yemeğimi yedim bende.
Taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt.
Leslie yapucam bugün hadi bakalım .
Sıkı bir antrenman yapıp stres atıcam birazdan

Iyi akşamlar
Sabah saat 6;30 sütlü kahve 1 muz
Kahvalti saat 11 :menemen 2 dilim ekmek salatalik labne peyniri yesilcay
Ara :sütlü kahve
Ögle saat 3 :az kiymali patates mas fasulye salatasi
Aksam saat 7 :bir tabak mas fasulye salatasi 3 kasik esmer makarna ilave
Cok istahim acildi adetim geldi cünkü
Spor :3 mile leslie
Su :1,5 litre

Galiba periyod ile saglikli beslenmenin ilgisi var kizlar söyleki ramazan boyunca olmadi menapoz belirtisi zannettim sonra geldi 2 hafta sonra sekersiz beslenmenin bir hafta sonrasi tekrar geldi

Galiba periyod ile saglikli beslenmenin ilgisi var kizlar söyleki ramazan boyunca olmadi menapoz belirtisi zannettim sonra geldi 2 hafta sonra sekersiz beslenmenin bir hafta sonrasi tekrar geldi
Var bencede .
Sağlıklı beslenmenin herşeye etkisi var .
Şekersiz beslenme çok iyi canım.
Bende şekersiz besleniyor gibiyim nerdeyse.

Kızlarr selam. Gelemedim kusura bakmayın.
Eve gelirken serviste baya baya kötü oldum.
Sabahtan beri baş ağrım vardı zaten bugün.
Mesai bitimi nirvanaya ulaşti resmen..
Delirecektim ağrıdan
Mide bulantısı falan eve geldim direk karanlıkta 2 saat boyunca yattım
Birde üstüne regli oldum şükür ,henüz sökülmüş değil onun da sıkıntısı var üzerimde.
Ancak açıldım ,kendime gelebildim desem yeridir.
Yarın daha iyi olurum inşallah.
Katılamadım size bu akşam
Allah rahatlık versin , görüşürüz yarın beybiler

Günaydın kızlar yine yataktan sürünerek kalktığım bir gün oldu ama küçük afacanı uyutup spor yapıp kendime gelicem inşallah

Bence sağlıklı beslenmek her şeyi etkiliyor, vücut kendine geliyor.
Geçmiş olsun canım umarım bugün daha iyi olursun, dinlenmeye çalış yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…