Isabellanın dıyet gunlugu

Anlıyorum seni kuzu , merak etme.
Aynı sorun burada da var. parkur alanına gidiyorum bende, cafeler vs. aşırı kalabalık.
banklara oturuyor, bazı iki ayaklı hayvanlar , resmen seyrediyor , izliyor.
beni de çok rahatsız ediyor o bakışlar. Kulaklık oluyor, genelde kafamı öne eğerek geçiyorum önlerinden ki yanlış anlamasın.
Ülkemizde geldiğimiz hale bak , resmen korkarak , çekinerek hareket eder olduk. Sinir bozucu

Ama istanbul konusunda sen evet daha haklısın.
keşke izmir taraflarında olsan tabi , akşamları birlikte çıkardık yaa

Her yerde varlar ama burda daha çok.
Suriyeli falan da var sahil kesime iniyorlar akşamları.
Ben artık korkuyorum dışarı çıkmaya akşamları .
Geldiğimiz hale bak valla çok doğru .
Tabi İzmir tarafı daha iyidir bilmiyorum imkanım olsa taşınıcam o tarafa 5 dakika durmam burda ama iş güç olayı işte .
Düzen değiştirmek çok zor .
Bir yere kıpırdıyamıyorum.
Mevcut şartlarda yaşamaya çalışıyoruz işte kuzu ne yapalım artık.

Almanya bu acidan cok rahat kizlar günün her saati kosan yürüyen bisiklet süren yasli genc insan dolu heryer kimse kimseye bakmaz

Çok haklısın, bu düzende , bu sistemde her şey çok zor.
Onlarla yaşamak zorunda bırakıldık maalesef.
Allah sonumuzu hayır etsin.
İstanbul gezmek için güzel , hiç doya doya gezme firsatım olamadı , inşallah bir gün :))
Sagol canim donuk omuz sendromu dedi doktor
Çok geçmiş olsun. Annem çekti bunu , ağrısı çok fena oluyor.
Şuan duruldu çok şükür, ama dediğin gibi fizyoterapi sayesinde açıldı.
inşallah seninki de en kısa zaman da normale döner

Almanya bu acidan cok rahat kizlar günün her saati kosan yürüyen bisiklet süren yasli genc insan dolu heryer kimse kimseye bakmaz
Evet öyledir zaten herkes spor yapıyor Avrupa'da.
İsveç'te şehirin ortasında koşanlar görmüştüm parklar falan hep dolu.
İnsanlar sürekli spor yapıyor hayat tarzı haline getirmiş.
Spor salonları dolu.
Burda millet sevgili bulmak için spora gidiyor şaka gibi ya .
Spor salonuna yazılıyorum adamlar abaza gibi kızlara bakıyor hocalar bile şikayetçiydi ama ne yapsınlar müşteri birşey de denmiyor .
Şort giyip sahilde koşmak bir hayal bizim için .
Tabi umursamayıp kendi halinde takılanlarda var ama ben çok rahatsız oluyorum bakışlardan laf atmalardan .
Onlarla dalaşacak gücüm yok.

İstanbul güzel ama yaşanıcak bir yer olmaktan çıktı .
Ev fiyatları kiralar uçtu .
Hayat çok pahalı .
En ücra semtte bile ev kiraları çok yüksek .
Bütün ülke krizden etkilendi ama İstanbul 5 katı etkilendi böyle bir şey yok.
Burda ev kurmak ev almak evlenmek vs çok zor artık.
Evinin odasını kiraya veren tipler var bekar yaşayanlar mesela .
Herkes bir şeylerden para kazanma derdinde maaşlar yetmiyor .
Deprem tehlikesi bide .

kahvaltımda haşlanmış yumurta peynir dometes salatalık ile klasik kahvaltı yaptım yanında yeşil çay. akşama dünden kalan bir parça salatam ve levreğim var ya onu yiyeceğim yada menemen yapacağım duruma göre akşama iş arkadaşlarımla sahil buluşmam var ordada bol bol yürürüm.

Evett, o kadar haklısın ki.
Bizim buralarda bile şartlar bu derece zorlaştıysa istanbulda sizin için gerçekten 5 katı zorluk demek oluyor.
Ben şöyle düşünüyorum artık, bi 30 40 sene sonra insanlar evlenmeyecek gibi, evlilik denen kurum tarih olacak gibi.
yaşam o kadar değişti ve zorlaştı. 90 lı yıllarda bizler çocuktuk ve şimdilere nazaran çok daha güzel bir dönem geçirdik.
Ben o yılları özlüyorum mesela. O günlerdeki aile kavramlarını. her şey daha güvenliydi, daha değerliydi.
hayat böyle kötü ve zor değildi. belki yine çok zengin değildik ama , mutluyduk.

Bizim burada da kira fiyatları fahiş durumda. rezillik şu sistem ya.
dam gibi evlere 7 bin gibi rakamlar istiyorlar.
şuan da kiralık ev arıyoruz bizde maalesef, Taşınacağız.
aslında kafam o kadar dolu ve moralsiz ki

Ohh mis gibi. sahil de buluşma kısmı özellikle, deniz özledim yaa

Evet ekonomi her zaman kötüydü belki hiçbir zaman bu ülke uçmadı.
Ama şöyle bir şey var dediğin gibi değerler vardu eskiden .
İnsanlarda bir utanma vardu herseyden önce.
Sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması mahvetti herşeyi .
Tiktokta göbek atan teyzeler çıktı akıl alır gibi değil.
Herkes herseyi para kazanmak için yapar hale geldi.
Paraya tapar insanlar oluştu .
Para olsun da her türlü rezillik yaparım mantığında insanlar.
Zengin lüks gösterişli hayatlarını sergileyen insanlar Instagram dan genç kızların idolü oldu.
Marka giyinmek lüks araçlara binmek istiyor herkes .
Marka legolu tişörtler marka çantalar almak için insanlar her şeyi yapar hale geldi.
Evet o dönemlerde zordu ama bu kadar paraya lükse tapan insan yoktu değerleri vardu insanların artık değer falan kalmadı.
Adam evli barklı Instagram dan kız kovalıyor like yapıyor kızları takip ediyor bunu normal görüyor bide.
Saygı yok sadakat yok .
Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz ne diyeyim düşündükçe insan içinden çıkamıyor.

Ben o kadar bu çağdan soğudum ki.. Mide bulandırıcı çok şey var.
sosyal medya denen çukur da görmeme , duymama gibi bir şansın da yok.
Etrafımda ne evlilikler görüyorum , Sadece fotoğraflarda güzel olan, gerisini sen tahmin et.
Mutsuz bir anne ve babanın çoçuğu olduğum için ve de bu zaman da gördüğüm şahit olduğum her şey.
Evliliğide böyle kodlamama sebep oldu. O yüzden bu konuda bu kadar zorum.
ikna olamıyorum bir türlü
Anne olmayı çok isterim ama korkuyorum da bu kirli dünyaya bir çoçuk getirmeye.
Ebevyn olabilme sorumluluklarını geçtim, ona güvenli bir hayat nasıl sağlarım derdindeyim.
Onu neler bekler ? Çok korkuyorum bundan.
Ben anne olsam şuan , ve ergenlik çağına gelmiş bir kızım falan olsa , yemin ediyorum kafayı yerdim herhalde kuzu.
Tırlatık bir anne olabilirdim yani.
Anne olanlar korkmasın bu söylediklerimden, bu durum benim her şeyi çok fazla ince düşünmemden kaynaklı :)

Tünaydın kızlarr Ahh Türkiyenin gercekleri, hepsini üzülerek ve çokça katılarak okudum, her birini ben de yaşıyorum, her geçen gün geçmişe özlem duyuyorum..
Bugunkü kahvaltım böyleydi, fazla meyveli biliyorum ama ara öğün hiç yapmıyorum dengeliyordur umarım

Kimseye güven yok ki artık ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum artık zaten çocuk isterdim ama bilemiyorum korkuyorum biriyle tanışmaya flört etmeye o kadar kapattım ki kendimi.
Tam isteyecek gibi oluyorum hayatımdaki insanın saçma sapan tavırlarını görüyorum soğuyorum ayrılık oluyor sonu.
Bazen diyorum yalnızlık en iyisi belki de benim için .
O yüzden çok da çabalamıyorum bir ilişki için bu saatten sonra herseyi akışa bıraktım.
İnsanlar beni çok yoruyor bunu farkettim üç günlük dünyada yorulmak istemiyorum fazla duygusalım belki bilemiyorum bir yandan duygusal olup bir yandan mantıklı olmak çok zor.

Efsane kuzu senin bu yulaf tabakların

Ahh cok tatlı görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…