- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.481
Her gün seni görmek isteriz canım aramızdaburda böyle ay bu yazdıklarıma kim ne der endişesi olmadan arkadaşlarımla dertleşir gibi yazmak da iyi geliyor iyiki varsınız iyiki bu topiği açmışsın Isebella
aslında daima okuyorum hem de bütün yorumları :)Her gün seni görmek isteriz canım aramızda
Daha çok katılım sağla motivasyon olur.aslında daima okuyorum hem de bütün yorumları :)
Burda hava açık yağmuru özledim valla alışmışım 1 aydırKizlar, yine internet gitti bugün saatlerdir..
neyse isim vermeyim şimdi reklama girmesin. Sevgilerimle
öğlen ne yedim ben yaa ,ayy unuttum gerçekten
çok yoğun bir gündü. Ama bitirdim.
Bİzim burada yine yağmur var ya, eğer yagmazsa akşam kısa spora gidip gelmeyi düşünüyorum.
ara verirsem yorgunum falan deyip ,emeğimi çöp ederim.
Tesekkür ederim iyiyim dedi bakalim annem ankarada ben almanya daÇok geçmiş olsun anneye, Allah acil şifalar ve iyilikler versin.
Şuan ki durumu nasıl ?
Her gün böyle burasıBurda hava açık yağmuru özledim valla alışmışım 1 aydır
Yap kuzu yap.
Bende bugün kol kalça antrenmanı yapcam
İyi olmasına çok sevindim. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurTesekkür ederim iyiyim dedi bakalim annem ankarada ben almanya da
Evde yap sende.Her gün böyle burası
Yağmur var ve serin. Gidemeyecegim gibi yine yaa
yeni geldim zaten eve, yemek yemeden bir dinlenme ihtiyacı hissettim.
Yarın yaparım artık telafisini napayım.
Yalı çapkını da var kuzu birde
Evde yaparım tabi ,leslicigimle bir yarimsaat takılırımEvde yap sende.
Ben bugün kalça bacak çalışıcam
Evet canim aklim hastanede hepİyi olmasına çok sevindim. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurUzakta olunca bir de insan daha çok merak ediyor dimi
İnşallah daha iyi haberlerini bizimle burada paylasirsin kuzuEvet canim aklim hastanede hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?