- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.521
Düşme kuzu düşmeeeÇalış kuzu
Bacaklarım kopuyor şu an valla ama iyi geldi
Güne güzel bir başlangıç yaptım .
Kahvemi yapayım şimdi bakalım şöyle biraz keyif yapayım
Yenilmemeye çalışalım
Tabi bi kıt tadına bakmak şeklinde olabilir.
Bu hafta yoğunlaştırıcam umarım bu beslenme işini
İki haftadır biraz motivasyon düşüklüğü yaşadım.
Tamamen tabi ki bırakmadım ama istediğim performans olmadı.
O yüzden tartılmıyorum bu hafta.
Haftaya artık .
Elle mi yapıyorlar G5 iKızlar bende sabah erkenden kalktım haşlanmış yumurta beyaz peynir domates salatalık yedim kahvaltıda sonra selülit masajına gittim elle yaptılar yarım saat kadar ama baya acıdı hatta şuan biraz morarsalar oldu ben kalan seanslara nasıl dayanacağım ya. Yaz geliyor mor mu dolaşacağım anlamadım perşembe 2. Seansım var ve bu haftasonu aksilik olmazsa Yunan adalarına gidiyorum. Bugün tüm gün dışarıda işlerim vardı. Dışarıda çok aç kaldım akşam üstü dayanamadım peynirli pide ayran yedim. Şimdi eve geldim bir Türk kahvesi sade soda biraz da kiraz çilek yedim. Bugün başka birşey yemem.
Hayır g5 başlamadı 12 seans elle masaj biberiye yapı kullanıyor ondan sonra g5 yapacak 12 seansElle mi yapıyorlar G5 i
Bir kaç seans sonra iyice yorum yaparım ama acıma ve morarma olduKahveCekirdegi7 hiç selülit masajı yaptırmamistim bilemiyorum ama vallahi düşünüyordum bende. şimdi sen morarma ve elle falan deyince bir cekinmedim değil
Afiyet olsun kuzum
TeşekkürlerAfiyet olsun kuzum
Aaa gercekten bu yapılabilir. Hiç duymamıştim.Selamlar tarif vereyim bi kücük kavanoz ton baligina bi yumurta kirip tuz atip yoguruyoruz bunu tepsiye yayiyoruz üzerine salcali sos kasar yesil biber zeytin artik ne koyarsaniz 20 dakika firinda pisiyo oluyo bize kalorisiz Pizza
Bende bacaklara ağırlık vereceğim kuzum.Kızlarrr günaydın
Güzel bir gün olsuniyi pazarlar
Bu sabah kahvaltımı yaptım erkenden ailemle
Bir parça beyaz ekmek yedim pazar sabahu ne yapayım.
Peynir yumurta iki çatal reçel domates salatalık ve siyah çay.
Biraz çay keyfi yapıp spor yapıcam birazdan Leslie yapicam ve kol karın antrenmanı yapucam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?