Isabellanın dıyet gunlugu

Düşme kuzu düşmeee
Valla bugün bende kaçamak yaptım mesala , öğlende yedim çok acıkmistim
Toparlariz kendimizi hep birlikte

Kızlar bende sabah erkenden kalktım haşlanmış yumurta beyaz peynir domates salatalık yedim kahvaltıda sonra selülit masajına gittim elle yaptılar yarım saat kadar ama baya acıdı hatta şuan biraz morarsalar oldu ben kalan seanslara nasıl dayanacağım ya. Yaz geliyor mor mu dolaşacağım anlamadım perşembe 2. Seansım var ve bu haftasonu aksilik olmazsa Yunan adalarına gidiyorum. Bugün tüm gün dışarıda işlerim vardı. Dışarıda çok aç kaldım akşam üstü dayanamadım peynirli pide ayran yedim. Şimdi eve geldim bir Türk kahvesi sade soda biraz da kiraz çilek yedim. Bugün başka birşey yemem.

Elle mi yapıyorlar G5 i

iyi geceler
Kahvalti saat 11:1,5 haslanmis yumurta ispanak domates salatalik kasar peyniri 1 dilim ekmek cay
Ara saat 2 :1 dilim hurmali kek yesilcay
ara saat 5 :sütlü kahve 1 nektarin
Aksam saat 8 :ton balikli brokoli salatasi
Spor:45 dakika leslie Karin hareketleri 6500 adim
Su :1,5 litre

Kızlarrr günaydın
Güzel bir gün olsuniyi pazarlar
Bu sabah kahvaltımı yaptım erkenden ailemle
Bir parça beyaz ekmek yedim pazar sabahu ne yapayım.
Peynir yumurta iki çatal reçel domates salatalık ve siyah çay.
Biraz çay keyfi yapıp spor yapıcam birazdan Leslie yapicam ve kol karın antrenmanı yapucam bugün

Selamlar tarif vereyim bi kücük kavanoz ton baligina bi yumurta kirip tuz atip yoguruyoruz bunu tepsiye yayiyoruz üzerine salcali sos kasar yesil biber zeytin artik ne koyarsaniz 20 dakika firinda pisiyo oluyo bize kalorisiz Pizza

Kızlar ,iyi pazarlar çok geç uyandım bugün
Kahvaltıyla hazırlamak falan çok uğraştım.
Anca kahvemi içiyorum.

Tartıldım ,60 kiloyum.
Demek ki bende ki ilk zamanlar tartıda gördüğüm 64 kilo gerçek değilmiş , ödem, dolgunluk falan.
60 in üzerine çıkmamam gerekiyor benim işte.
Yani oyle yada böyle bu şartlarda 4 kilo atılmış görünüyor.
İstediğim kıyafetlerimi giyebileceğim bu yaz
Hepimiz bunu başaracağız hanımlar

Selamlar tarif vereyim bi kücük kavanoz ton baligina bi yumurta kirip tuz atip yoguruyoruz bunu tepsiye yayiyoruz üzerine salcali sos kasar yesil biber zeytin artik ne koyarsaniz 20 dakika firinda pisiyo oluyo bize kalorisiz Pizza
Aaa gercekten bu yapılabilir. Hiç duymamıştim.
Teşekkür ederim fikir oldu

Bende bacaklara ağırlık vereceğim kuzum.
Popoya özellikle.
Taş gibi toparlamaya niyet ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…