- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.501
Süper ,süperrrBiraz yürüdüm geldim kızlar hafifleme hissetmeye başladım yarın sabah g5 masajım çar gelincede bir tartılırım
Günaydın canımGünaydin kızlar
Bu sabah iş yerindekilerle çorba içmeye gittik kahvaltı için ,ekmek yedim maalesef ,Hemde beyaz ekmekama çok değil yani.
Hafta sonu olmasından mütevellit
1Tutaste balım sıkma canını hiç. Önümüzdeki hafta için, ev düzeninize göre tekrar planlama yaparsin. Benim de oluyor böyle arada ,pazartesi tekrar kendimi açlığa talim ediyorum.
Sonuçta çoğunluk olarak açız
HarikasınGünaydın kizlar dün lahmacun kisir hurmali kek filan kacti biraz sabah 3 mile leslie yaptim bugün ton balikli salata ile denge yapayim bari
Günaydın canımbende dengenin gücüne inanıyorum, ki dediğin gibi genel olarak açız yavaş ama kalıcı olsun bizim olsun
Evet kızlar motivasyonunuzu düşürmeyin ufak tefek kaçıyor bazen çok kaçmasında yine de
Ben yarın tartılıcam bildirim yaparım.
Sporumu yaptım bacak kalça antrenmanı iyi geldi squatlar falan yapıldı sıkı bir antrenmandı.
Bütün gün evdeyim şimdi duş alıcam .
Akşam üstü Leslie yaparım halim olursa .
Duş alıp kahvaltı hazırlayacağım.
Valla iyi çalıştım sabah sabah
Dengeliyoruz bence , her şey kontrol altında no problemGünaydın kizlar dün lahmacun kisir hurmali kek filan kacti biraz sabah 3 mile leslie yaptim bugün ton balikli salata ile denge yapayim bari
Çalış kuzuDengeliyoruz bence , her şey kontrol altında no problem
Zaten can bu illa ki de bir şeyler çekiyor ve yeniliyoruz arada.
Önemli olan onu tadında bırakabilmek , devamlılığını getirmemek.
O yüzden can sıkacak bir şey yok, hepimiz için geçerli
Bu hafta sonu için bende bacak ve karın çalışacağım biraz.
hava bugünde yağmurlu
Merhaba kuzumKıııızlarrr merhabaBiraz uzak kaldım çok yoğundum birde bende biraz kaçamak yaptım bayrama kadar kacamaksız devam etmek istiyorum, haftasonları cok dürtüyor beni bira istiyorum cips istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?