İşe geri döner miydiniz?

Öğretmenler hep diyormi sadece okul saatlerinde değil diğer saatlerde de çalışıyoruz.
Evet burası öyle. Sadece çalışma saatleri değil stres binecek, derslerin hazırlığı yapılacak. Ama ben birkaç yılda çok fazla materyal biriktirdim ve o açıdan biraz daha rahatım

Eşimden istemeyeyim diye
Size gizliden para verse babanızın bu yaptığını doğru bulurdum fakat sırf kocadan para istememeniz için yapması yada sizin istemeniz çok yanlış. Sonuçta kocanızla ortak çocuğunuza bakıyor ve bunu için mesleğimize ara vermişsiniz. Bilemedim bana yanlış geldi.

Ben de öğretmenim ve kızım 6,5 aylıkken kendi isteğimle okula geri döndüm. Öğlen en geç birde evde oluyordum.
Maddi olarak hiç düşünmedim, yeterli gelirimiz vardı, ama çalışmak psikolojik olarak bana çok iyi geldi.
Kızımı özleyip koşa koşa eve dönüyordum, hem de bir kaç saat sosyalleşmiş oluyordum.

Evet burası öyle. Sadece çalışma saatleri değil stres binecek, derslerin hazırlığı yapılacak. Ama ben birkaç yılda çok fazla materyal biriktirdim ve o açıdan biraz daha rahatım
Ben ilk çocukta 3. Ayda döndüm dönmek zorundaydım çünkü uzmanlık yapıyordum. Hocam izin vermemişti. Diğer ikisinde kendim işimdeydin. 1. Ayda döndüm ama çocukları da bakıcıyla yanımda getirdim. Oyum hep çalışmaktan yana. 7/24 evde olunca bence geçirilen kaliteli zaman azalıyor

Size gizliden verse babanızın bu yaptığını doğru bulurdum fakat sırf kocadan para istememeniz için yapması yada sizin istemeniz çok yanlış. Sonuçta pa.
Açıkladım ama tekrar yazayım. Konuma da düzenleme olarak yazacağım sürekli açıklamamak için.
Babam bana sen kimseden para isteyemezsin, kartına her ay para yatmasına alışkınsın diyerek para göndermek istedi. Benim öyle bir talebim olmadı. Eşimle de aramızda maddi anlamda hiçbir sorunumuz yok. Babam bir hoşluk etmek istedi kısaca

Bu benim babamın düşüncesi. Adam vermek istedi verdi. Benim bir talebim olmadı. Yoksa eşimle aramızda maddi sorunlarımız yok, paramız ortak tamamen
Versin tabi baban. Abilerine daha fazlasını yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ne düşündüğü önemli değil, zengin baba torunu için çalışmadığı sürede kızına para gönderebilir pekala.

Bebeğin kaç aylık olacak işe başlayacağın zaman? Saatlerinde uygun, idare edilebilir gibi geldi bana.

Anlıyorum ama bak annecigin gencecik yaşında parasını harcayamadan vefat etti. Bence sen farkli bir yoldan git. Alt tarafı bir sene geç ev alırsın ama çocuğuna rahat rahat bakarsın. Paraya sahip olmak çok güzel, ben de biraz öyleyim ama mantıklı olduğu zaman. Şu an bebek bakma zamanı.

Biz ailelerimizle aynı ilde yaşıyoruz, güvenilir bakacak birini bulursanız dönmen daha mantıklı. Bir şekilde saatlerin güzel ayarlarlanır. Önümüz de yaz zaten. Ben öğretmenliği geçtim masa başı çalışıyor olsam bile dönerdim muhtemelen. Hem bedenen hem zihnen çalışmak ve yol uzaklığı ve isteğim dışı çalıştığım birimin değişimi faktörleri birleşince devam etmek istemedim.

Valla 3,5 aylik dondum ise. Gonul ister 2 yil ucretsize cikayim ama 2 cocuk tek maas mumkun degil.

Duygulandım bu mesaja
Haklısın

Tabi ki baslama kedi, 1 yil gec ev almak sorun olmamali, senin ztn arkan saglam. Babanin para göndermesi gayet hos ve mantikli, o para kimin icin var ztn

Sizin zaten bir eviniz var; yatırımlık evinize taşınma imkanınız yok mu ?

Tabi ki baslama kedi, 1 yil gec ev almak sorun olmamali, senin ztn arkan saglam. Babanin para göndermesi gayet hos ve mantikli, o para kimin icin var ztn
Ev sahibimiz her yıl yüksek oranda zam yaptı ama zaten piyasa böyle, zaten bize de o kadar zam geliyor diyerek sesimizi çıkarmadık. Bu sene ortalık durgun olmasına rağmen ve bize çok da zam yapılmamasına rağmen yine yüksek zam yapınca aslında canım çok sıkıldı. Yoksa evimi çok seviyorum ve kira ödemeyi çok kafaya takmıyordum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…