Mevcut okulumda böyle bir şansım olabilir. Eğer tamam derlerse zaten dönme ihtimalini düşünüyorum. Diğer türlü tam gün olursa hiç dönmemAma ögretmensın öğlene kadar çalışacaksın.
Evet burası öyle. Sadece çalışma saatleri değil stres binecek, derslerin hazırlığı yapılacak. Ama ben birkaç yılda çok fazla materyal biriktirdim ve o açıdan biraz daha rahatımÖğretmenler hep diyormi sadece okul saatlerinde değil diğer saatlerde de çalışıyoruz.
Size gizliden para verse babanızın bu yaptığını doğru bulurdum fakat sırf kocadan para istememeniz için yapması yada sizin istemeniz çok yanlış. Sonuçta kocanızla ortak çocuğunuza bakıyor ve bunu için mesleğimize ara vermişsiniz. Bilemedim bana yanlış geldi.Eşimden istemeyeyim diye
Ben ilk çocukta 3. Ayda döndüm dönmek zorundaydım çünkü uzmanlık yapıyordum. Hocam izin vermemişti. Diğer ikisinde kendim işimdeydin. 1. Ayda döndüm ama çocukları da bakıcıyla yanımda getirdim. Oyum hep çalışmaktan yana. 7/24 evde olunca bence geçirilen kaliteli zaman azalıyorEvet burası öyle. Sadece çalışma saatleri değil stres binecek, derslerin hazırlığı yapılacak. Ama ben birkaç yılda çok fazla materyal biriktirdim ve o açıdan biraz daha rahatım
Açıkladım ama tekrar yazayım. Konuma da düzenleme olarak yazacağım sürekli açıklamamak için.Size gizliden verse babanızın bu yaptığını doğru bulurdum fakat sırf kocadan para istememeniz için yapması yada sizin istemeniz çok yanlış. Sonuçta pa.
Versin tabi baban. Abilerine daha fazlasını yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ne düşündüğü önemli değil, zengin baba torunu için çalışmadığı sürede kızına para gönderebilir pekala.Bu benim babamın düşüncesi. Adam vermek istedi verdi. Benim bir talebim olmadı. Yoksa eşimle aramızda maddi sorunlarımız yok, paramız ortak tamamen
Anlıyorum ama bak annecigin gencecik yaşında parasını harcayamadan vefat etti. Bence sen farkli bir yoldan git. Alt tarafı bir sene geç ev alırsın ama çocuğuna rahat rahat bakarsın. Paraya sahip olmak çok güzel, ben de biraz öyleyim ama mantıklı olduğu zaman. Şu an bebek bakma zamanı.Daha önce söylemiştim ben para harcamaktan çok paraya sahip olmayı seviyorum. Birikimimize dokunmadık ama kaç aydır da üstüne koyamadık ve tam bu ay rahatlıyoruz derken çıkan hesapta olmayan ödemeler bana böyle düşündürdü. Yoksa hiç istemiyordum başlamak
Ev sahibine de çok gıcık oldum ve ev almak istiyorum bir an önce
Biz ailelerimizle aynı ilde yaşıyoruz, güvenilir bakacak birini bulursanız dönmen daha mantıklı. Bir şekilde saatlerin güzel ayarlarlanır. Önümüz de yaz zaten. Ben öğretmenliği geçtim masa başı çalışıyor olsam bile dönerdim muhtemelen. Hem bedenen hem zihnen çalışmak ve yol uzaklığı ve isteğim dışı çalıştığım birimin değişimi faktörleri birleşince devam etmek istemedim.İki ay dişimi sıksam zaten bayağı rahatlayacağız ama dediğim gibi ben daha çok ev almayı öne çekmek istediğimden düşündüm bunu. Yoksa geçinmeye geçiniyoruz ama benim bir yıl daha çalışmamam demek ev almayı da bir yıl daha ertelemek demek
Burda çevrem geniş ve güvendiğim çok insan varEn önemli kısım çocuğa kim bakacak? Birine bırakırım demişsiniz ama bu biri kim aileden mi komşu mu? Bakıcı mı burayı anlamadım
Duygulandım bu mesajaAnlıyorum ama bak annecigin gencecik yaşında parasını harcayamadan vefat etti. Bence sen farkli bir yoldan git. Alt tarafı bir sene geç ev alırsın ama çocuğuna rahat rahat bakarsın. Paraya sahip olmak çok güzel, ben de biraz öyleyim ama mantıklı olduğu zaman. Şu an bebek bakma zamanı.
Sizin zaten bir eviniz var; yatırımlık evinize taşınma imkanınız yok mu ?Bebeğim 6,5 aylık. Öğretmenim, ücretsiz izindeyim. Şükür geçinebiliyoruz. Bir miktar birikimimiz vardı dokunmadık. Babam da her ay bir miktar para yolluyor.
Seneye de izinde olmayı düşünüyordum normalde. Ama şu bir aydır olan ödemeler ve hiç hesapta olmayan harcamalar beni çok bunalttı. Normalde biz bu ay rahatlayacakken beklediğimizden fazla bi kira zammı, yatırımlık evimizden kiracının çıkması, kira gelirinin olmaması ve depozitoyu geri verecek olmak derken birden 22 bin ekstra ödeme bindi bu ay. Şimdi de banka aramış izinde olduğum için promosyonu geri istiyor. Güya elimizin rahatlayacağı ayda bu tarz ödemeler çıkması beni çok bunalttı ve okula acaba geri mi dönsem hesapları yapmaya başladım. Sebebi de aslında ev sahibi olmayı bir yıl daha geciktirmemek ve oğluma daha rahat harcamalar yapabilecek olmak. Okulumla konuşursam sabah derslerini ayarlayabilirler. Mesela 8.30-12 tarzı bir çalışma saatim olabilir. Bu sürede oğlumu birine bırakırım sadece. Bir yandan bebeğime olabildiğince kendim bakmak istiyorum bir yandan ayrı kalacağımız saat çok da fazla değil diyorum. Okulum da berbat bir okul bu arada. Siz olsanız döner misiniz izni uzatır mısınız?
Not: babamın para göndermesinin yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Babam bana sen kimseden para isteyemezsin, kartına her ay para yatmasına alışkınsın diyerek para göndermek istedi. Benim öyle bir talebim olmadı. Eşimle de aramızda maddi anlamda hiçbir sorunumuz yok. Babam bir hoşluk etmek istedi kısacası
O ev küçücük bir 1+1 ev maalesef. İlk hedefimiz birikim yapıp o evi daha düzgün bir 1+1 evle değiştirmek olacakSizin zaten bir eviniz var; yatırımlık evinize taşınma imkanınız yok mu ?
Ev sahibimiz her yıl yüksek oranda zam yaptı ama zaten piyasa böyle, zaten bize de o kadar zam geliyor diyerek sesimizi çıkarmadık. Bu sene ortalık durgun olmasına rağmen ve bize çok da zam yapılmamasına rağmen yine yüksek zam yapınca aslında canım çok sıkıldı. Yoksa evimi çok seviyorum ve kira ödemeyi çok kafaya takmıyordum daTabi ki baslama kedi, 1 yil gec ev almak sorun olmamali, senin ztn arkan saglam. Babanin para göndermesi gayet hos ve mantikli, o para kimin icin var ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?