İşe geri döner miydiniz?

İlk çocuğumda iki yaşında, ikincide 15 aylıkken okula başladım. Buradaki çoğu kadının aksine imkan varsa olabildiğince bebeğe bakmaktan yanayım. 8-12 diye başlanıyor ama okul için hazırlanması, gidiş dönüşü, ders işleri derken o süre uzuyor ve yoruyor. Seninki köy okulu bir de. Ve bakıcı işi çok zor benim için. Güvenilir, kafana göre birini bulmak, onun nazını çekmek, laf anlatmaya çalışmak beni yorar. Ne cenazeleri bitiyor ne hastaneleri. Bir bakıyorsun telefon gelmiş sabahın köründe g.t gibi kalmışsın. Kreş yaşına kadar büyütüp öyle başlamaktan yanayım ben. Bu ara bunalmışsınız, o geçer. Baban gönderiyor, ekstra kira geliriniz de olacak elbet yine. Eğer evde olmaktan bunalmadıysan bebeğine bak derim ben.

Bu darlık bir şekilde atlatılır durumdasınız bence. Babanızdan destekte alabilirsiniz.
Çocuğunuzun bu dönemlerini bir daha yakalayamazsiniz

Buradaki çoğu kadının aksine imkan varsa olabildiğince bebeğe bakmaktan yanayım.
Ben de böyle düşünüyordum
Bu ara bunalmışsınız, o geçer.
Sanırım bu sebepten biraz aklım bunaldı
. 8-12 diye başlanıyor ama okul için hazırlanması, gidiş dönüşü, ders işleri derken o süre uzuyor ve yoruyor.
ve maalesef öyle gerçekten. Çalışırken kafayı yiyordum stresten. Kötü bir okulda çalışmanın verdiği yorgunluk da çok zor

Ne hissettigini biliyorum ama panige kapilma gerçekten takilma seneye daha keyifli olacak cocugunla kalmak.

Bakıcı da mental olarak çok yoruyor. İdare yapabilirse eşinle dönüşümlü program hazırlasın, bebeğe öyle bakın daha iyi.

Bakıcı da mental olarak çok yoruyor. İdare yapabilirse eşinle dönüşümlü program hazırlasın, bebeğe öyle bakın daha iyi.
Eşim sınıf öğretmeni olduğu için mümkün değil bu durum maalesef.
Burda çevrem geniş, sevdiğim güvendiğim birini bulmam kolay olur ama tabii ki benim gibi bakamaz. Yani ben ekran vermiyorum belki o verecek, ben ay ay yiyeceklerine dikkat ediyorum belki o etmeyecek falan. Hepsi dert

Evet herkese bunu kabul ettiremiyorsun. Sen yokken kafalarına göre davranıyorlar. Eve kamera lazım muhakkak.

Evet herkese bunu kabul ettiremiyorsun. Sen yokken kafalarına göre davranıyorlar. Eve kamera lazım muhakkak.
İki yaşındayken işe başlayıp oğlanı da kameralı bir kreşe vermeyi düşünüyordum bu işe başlama düşünceleri aklımı bulandırmadan önce.

Günde birkaç saat çalışılacak işim olsaydı asla doğumdan sonra ara vermezdim.
Para için değil,akıl sağlığım evde 7/24 çocuk bakmaya müsait olmadığı için.

İse dönerdim.sut izni var kullanin

Günde birkaç saat çalışılacak işim olsaydı asla doğumdan sonra ara vermezdim.
Para için değil,akıl sağlığım evde 7/24 çocuk bakmaya müsait olmadığı için.
Hamileyken bir ara ben de böyle düşünüyordum. Ama oğlum sakin kolay bir bebek. Çalışırken uykusuz kalıyordum ama şimdi bol bol uyuyoruz. Kitap okuyoruz, oyun oynuyoruz, vaktimiz çok keyifli geçiyor. Haftanın birkaç gününde de birileriyle görüşüyorum, eşimle de dışarı çok çıkıyoruz. O yüzden evde bunalmadım.

İse dönerdim.sut izni var kullanin
Süt iznim seneye bitiyor ben başlarsam. Ama dediğim gibi öğleden sonra bitecek şekilde okulum ayarlayabilir yüksek ihtimalle. Ben ilkokulda olduğum için derslerimi sınıf öğretmeniyle anlaşıp kendim seçebiliyorum çünkü.

Daha çok başındasınız. Yıllar sürecek bir yolculuk düşünün. Ne kadar sakin olursa olsun insana 2 yaşa doğru bir gına geliyor yani
Sağlıkla mutlulukla büyütün.

Daha çok başındasınız. Yıllar sürecek bir yolculuk düşünün. Ne kadar sakin olursa olsun insana 2 yaşa doğru bir gına geliyor yani
Sağlıkla mutlulukla büyütün.
Şu anki durumum bu şekilde. Tabii ki ilerisini Allah bilir.
Teşekkür ederim:)

Çalış bence işin yarım gun

Bak bende su an kiradayim fakat bu surecte gayrimenkuller edindim herhangi bir borcu yok oturdugum ev hayatima cok uygun plan olarak özel durumlari var cikmiyorum inan cikarsam cok uzulurum cok dusunuyorum ama aldigim 2 tane ev ve bir miktar para bu ev benzerine yanasamiyor bile herseyin hayirlisi inan basima gelen cogu seyi dusunmezdim bile.

Bende ani yasiyorum, bosver tadini cikar. Bebegin de keyifli o 1 sene de gececek buyuyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…