- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.Sevgili dediğinle hiçbirşey paylaşmıyorsun yani gün içinde? Pek bana göre değil... klasik bir laf vardır, tuvalete de mi gitmiyor bu adam diye, o hesap. Cani isteyen arar özetle arkadaşım, bence aramak istemiyor.
Kafasında işten sana yer kalmamış, yani yine diyorum isteyen günde 10dk bile olsa ayırır yani hep iş düşünüyorum diye birşey yok bence, benim de işkolik olduğum dönem oldu 24saat iş düşünülmüyor yok öyle birşeyÇok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.
Hayır işini kurduğu günden böyle. Başta kendi işi değildi sürekli görüşürdük..Eşim bekarken en yorgun günlerinde dahi yarım saatliğine aradım diye belirtir yine de arardı
Bana normal gelmedi pek.
Hep mi böyleydi
İs yuku sorumlulukları çoğalmış olabilir ama illaki vakit ayırabilirHayır işini kurduğu günden böyle. Başta kendi işi değildi sürekli görüşürdük..
Hep çok iş düşünürdü ama kendi işi olmadığı için bu kadar olmazdı. Batma korkusu değil. Yani istese vakit ayırabilir ama şey oldu nasıl olsa evlenicez evlenince her gün görüşücez mantığı oluştu onda.İs yuku sorumlulukları çoğalmış olabilir ama illaki vakit ayırabilir
Daha yeni mi işini kurdu peki
Acaba batmaktan vs korktuğu ciddi şekilde onu rahatsız eden bir dönemden mi geçiyor
Oda aynı sizin gibi.. maalesefYoğun bir işse bu böyle devam eder. Mesela Ben yazılım işindeyken akşam gelince yemek bile yemiyordum erken uyumak için can atıyordum yatağımla aşk yaşıyordum , iki kelime konuşmak zul geliyordu. İş değişimi yoksa böyle devam eder. Max akşam yemeklerinde dıyalog kurarsınız.
Hep çok iş düşünürdü ama kendi işi olmadığı için bu kadar olmazdı. Batma korkusu değil. Yani istese vakit ayırabilir ama şey oldu nasıl olsa evlenicez evlenince her gün görüşücez mantığı oluştu onda.
Evet böyle durum bu.... Yani bir günde kaç dakika dakikada kaç sn ye var.. Bile bile lades kısmını es geçmeyin..kabullenin.... Hep böyle olacak. Bende işkoliğim bak burayada yazıp duruyorum sevdiklerimide arıyorumTabiki de evlenince değişir, daha beter olur. Bu nişanlılık falan niye var, taraflar birbirine uygun olup olmadığını anlasın evlensin diye var. Zaten tahammül edemiyorum suan diyosunuz ki bana göre de hiç normal davranmıyo. Ama belli ki size de uymuyo. Bile bile ladese gerek yok. Evlenince değişecek olan sizin ondan beklentileriniz daha da artıcak, o da gittikçe daha beter olcak derken durum pek parlak gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?