- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
Aynısını söyledim seviyoruzdur ama beklentilerimiz çok farklı diyorum. Ayrılmakta istemiyor. Diyorum işini oturtana kadar bir yol bulalım. Yok olmuyor.Bu daha çok önemli. Hiçbirsey paylasmiyorsunuz o zaman. Sorun onun arayip aramamasi bile degil artik. Sevildigini his etmiyorsan artik, bir sikinti vardir. Yerinde olsam ayrilmayi düsünürdüm.
Hersey herkese göre degil. Baska bir kadin için mesela sorun degildir az mesajlasmak, az görüsmek fakat senin için sorun. Bu seni o diger kadindan daha iyi yada kötü yapmaz. Sadece istekler, beklentilerinizi farkli yapar. Ve en önemlisi, sevgilin bu beklentiyi karsilayamiyorsa bile, bir çaba içinde olmali. Senin isteklerini, endiselerini ciddiye almali.
Ama yapmiyor. Ki bence asil sikinti burda.
Bizde isimize cok düşkündük yatmadan once belli bir zaman ayirirdik birbirimize simdi evliyiz gun icinde konusmuyoruz mesajlasmiyoruz isimiz dusmedikce ama ayni evde olmak paylasimlarimizi arttiriyor izin gunlerimiz icin gezilecek gorulecek yerlerimiz var oralara kaçıyoruz. Evlenmeden once yapamadigimiz cok sey vardi onlari yapiyoruz. Size su anda yarim saatte olsa sesinizi duymak icin zaman ayiracak. Hic mi merak etmiyor napiyorsunuz ne ediyorsunuz bence biraz dönüşümünü saglayin. Simdi orali olmuyorsa yarin hic olmaz. Yorgunum der gecer. Tamam hafta da bir bulusuyorsaniz izin gunlerini size ayiriyorsa anlarim ama hep yorgunum bahaneleri varsa uzak durun derimMerhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
O niye ayrılmak istesin ki?Aynısını söyledim seviyoruzdur ama beklentilerimiz çok farklı diyorum. Ayrılmakta istemiyor. Diyorum işini oturtana kadar bir yol bulalım. Yok olmuyor.
Benim eşimi tarif etmişsiniz okadar işkolik ki günde 20dk görüşüyoruz gece bile çalışıyor iş olsun eve gitmem dediği oluyor emin olun evlilik sonrası böy olur sizinkide. ASLA EVLİLİK SONRASI DEĞİŞMİYOR...Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
şu an böyleyse evlenince de düzelmez diye düşünüyorum haksızlık etmek istemem ama. Aramak isteyen bir dk bosluk bulur yine arar mesaj atmak dakikalık işler. Önceliği siz değilsiniz anlaşılanMerhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Covid yüzünden nişan ve düğünü erteledik normalde bu sene olucaktı. 1 sene daha nişan ve düğün olmayacak şuan için. Sevgilim çok işkolik gün içinde mesajlaşmayız günaydın nasılsın o kadar. Akşamları bir kez arar veya aramaz. Eve gider gitmez uyur. Evlenince geçiceğini söylüyor. Şuan tahammül edemiyorum artık. 100 kez kavga ettik bu konu yüzünden. Haftada 1 gün en fazla 2 gün görüşüyoruz. Sevgilisi böyle olupta evlenince rahatlayan var mı ? Yani evlenince aynı evde olucaz akşamları onu görücem sonuçta ama sizce yine sorun olur mu ? Bana hep çalışıyorum napıyorum sanki geziyor muyum diyor. Haklı ama olmuyor artık.
Çok güzel cevaplamışsınız. Teşekkür ederim. Anladım ki iyice düşünmeye ihtiyacım var. Hazır covid varken bazı şeyler ertlelenmişken. SağolunBence meseleyi en iyi anlayacak ve karar verebilecek durumda olan sizsiniz. Burada biz ne söylesek bence az ya da çok yanlışlık olur. Bir kadın sevilip sevilmediğini çok iyi anlar. Sizce seviliyor musunuz? Her erkek farklı gösterir sevgisini, beraberken o size vakit ayıramadığı günlerin hasretini gideriyor mu, sizi özlediğini söyleyip dertleşiyor mu sizinle? Bunları en iyi tahlil edebilecek olan kişi sizsiniz. Ona göre kararınızı verin. Sevginin olmadığı bir evlilik düşünemiyorum ben.
Gorustugumuzde sevgiliyi bırak arkadasım bosluga baksa ben seni bolmeyım der kalkarım ordan.Çok söyledim tuvalete de mi gitmiyorsun diye. Yok şöyle yok böyle yani kafasında hep iş var. Görüştüğümüzde boşluğa bakıyor sadece. Çok unutkan olmaya başladı. Hep iş düşünüyor sürekli. Daha 29 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?