işsiz eş ve çocuk

Merhaba, bende meditasyona meraklı birisiyim. Önerebileceginiz kişi veya kanallar var mi?
Türk kanalını bilmiyorum ama bir Alman adam var, mükemmel. Dünya birincisi benim için. Ismi: Kurt Tepperwein. Belki Türkçeye çevrilme programı vardır. Çok çok information ve meditasyon videosu var youtube da.

Aslinda durumunuz o kadar da kotu degil bemce sadece siz cok bunalmissiniz..Iyi bir esiniz ve saglikli bir bebeginiz var ne guzel..Iyi yanından bakin.Pandemi de bitecek elbet esinizin isi de olacak merak etmeyin..Ama ben seye takildim; esiniz neden yemegi de yapmiyor madem evdeyse.Ev kadinlarindan beklenen ev isi yemek ve bebege bakmaksa pekala esiniz de yapabilir bunları..Esiniz madem evde onun sorumluluklarini artırın..Size umut vermeye gelmistim ancak sirf sizin su durumunuza düşmemek icin ne evlenmek ne de cocuk istemiyorum

Benim oglan krese baslamadan once koala gibi yapisirdi hem bana hem babasina. Simdi sabah krese birakiyoruz adam arkasini donup el bile sallamiyor,kosa kosa gidiyor velet
ahaha bak mesela şu günleri görmek bizede nasip olsun diye uğraşıyoruz bizde 3. tüp bebeğe başlıcam aylardır kara kara düşünyorum.

geçecek tabi ki
Geçmeyen zorluk olamaz hayatta

Ama herkesin dediği gibi 27 ay gerçekten uzun bir süre

Tamam kriz ortasındayız zor durumdayız ama en azından alan harici işlere başvuru yapabilir.

O Zamanda asgari ücret alacaksam çocuğa kim bakacak diyordur büyük ihtimalle

Zor durum ama mesleği olmada bile iş arasın başka işlere başvuru yapsın.

Ayrıca evdeyse yemeği bulaşığı o halletsin siz zaten yorgun geliyorsunuz.

Umarım hersey düzelir hepimiz için

Bulundugunuz yeri bilmiyorum ama 27 ayda illaki iş bulunur.suan esinizin secme sansi yok ne iş olsa yapmali baya uzun sure issiz cunku.turkiye sartlari kotu ama issiz kalmaktansa her yolu deneyip bi işe girebilirdi

Türk kanalını bilmiyorum ama bir Alman adam var, mükemmel. Dünya birincisi benim için. Ismi: Kurt Tepperwein. Belki Türkçeye çevrilme programı vardır. Çok çok information ve meditasyon videosu var youtube da.
Çok teşekkürler, almanca olması sorun değil bende Almanya da kalıyorum:)

Geciyor, neler gecmedi ki bunlarri mi atlatamayacaksiniz.
Sizin biraz pozitif enerjiye ihtiyaciniz var.
Hayat tabii ki zor, yillarca calismis biri olarak biliyorum.
Hele gecim bu zamanda, ciddi anlamda zor, bunalmakta cok haklisiniz.

Ama en azindan umursamaz, ayyas, akli bes karis havada bir esiniz yok, oyle dusunun.
Beterin beteri var gercekten, eminim esinizde is sahibi olamadigi icin uzuluyordur ama gercekten bu zamanda is bulmak su pandemi dolayisi ile cok zor.
Tavsiyem birbirinizi ve evliliginizi yipratmayin.
Geri donusu zor olacak seyler yasamaktan kacinin.
Insallah Allah yardimciniz olur ve tez zamanda bu gunleriniz arkanizda kalir.
Ama gecicek, hic birsey hayatta kalici degildir, ne zor zamanlar, ne de kendinizi caresiz hissettiginiz anlar.

Bulundugunuz yeri bilmiyorum ama 27 ayda illaki iş bulunur.suan esinizin secme sansi yok ne iş olsa yapmali baya uzun sure issiz cunku.turkiye sartlari kotu ama issiz kalmaktansa her yolu deneyip bi işe girebilirdi

ama neden her yolu denesin.
atiyorum bulundugu sehirde sektor kisitli, bir iki sirket var ve onlardan biri de zaten isten atildigi sirket.
Bu adamin is bulmasi icin baska sehre tasinmasi gerekir degil mi. Neden pandeminin ortasinda baska sehre tasinip hem cocuk icin kres sikintisi hem de alisma sureci vs sikintilarina girsin ki.

ya da markette calissin denmis, neden calissin ki markette. O durumda cocuga kim bakacak. Hani aldigi bakici parasina bile yetmeyebilir bazi sehirlerde.

neden adamin is secme sansi yok, ac midirlar suanda, acikta midirlar. Konu sahibi zaten calisiyor.

Çalışmıyorum, çocuklarımla 7 24 beraber olan benim.
Eşim işsiz iki senedir ama haftaiçi her gün düzenli olarak mesaisi var gibi dışarıdadır.
Tüm bunlara rağmen çocuklar bana daha çok yapışık
Diyeceğim o ki, bu durumu her ebeveyn yaşar ve eşinizin iş durumu ile alakası yok.
Zorlu bir süreç o ayrı, siz giderken onun evde oluşu zordur, eminim.
Ama bunu dramatize etmekten ziyade ne güzel ki işiniz var, bir şekilde geçiminizi sağlayabilecek olanağınız var.

Sana özelden yazıyorum benzer sorun bende de vardi

Çok teşekkürler, almanca olması sorun değil bende Almanya da kalıyorum:)
Bir de, "I'm zauberwald der halblinge" isimli birkaç video var, onu bir kadın yapıyor, harika sesi var ve çok çok dinlendirici. Ben onu da çok kullanıyorum.
Aklıma geldi şimdi.
Autogenes Training de çok çok yararlı. Onu kurslarda öğrenebilirsiniz.

hayat iki kişiliktir. genelde tam tersi olur baba çalışır anne evde çocuklarına bakar ama böyle bir zorunluluk yoktur
evet cok bunalmış olabilirsiniz, çevremde bu durumu yaşayan biri vardı o başka bir meslekti ama mesleğe geri alındı
bu süreçte genel olarak hep anne çalıştı, bunlar olabilen şeyler merak etmeyin hepsi geçer
çocuğunuzun bu yaşta size yapışması da çok normal inanın
yük olarak görmeyin bunu, sadece eşiniz çalıştığında ve siz evde durduğunuzda eşinizin yük olarak görmesi sizi kırardı çünkü
siz bir tercih yapmışsınız, bakıcı parası vermek yerine eşiniz bekliyor ve o aralıkta çocuğunuz büyüyor
çocuk biraz büyüyünce üzerinizdeki baskı azalacaktır

Yemek temizlik çocuk bakımı gibi evin bütün sorumluluklarını üstlenmesi gerekiyor sizin rahat olabilmeniz için. Bana pek iş arıyor çabalıyor gibi gelmedi açıkçası.

Anneligin yüzde 99 u vicdan azabı demiş birileri. Kim demişse doğru demiş.
Eğer çocuğa bakacak biri varsa eşinizin çalışması mantıklı
Ama bakıcı olursa esinizin bulduğu geçici iş ancak çocuğun bakıcı parasini karşılar. Calissa mi iyi evde kalsa mı iyi bilemedim ki....

Bence konunuzu güncelleyin
Eşiniz çalışmak istemeyen biri değilmiş çünkü çift olarak kar zarar hesabı yapıp eşinizin işe girme durumuna çok ağırlık vermemeye karar vermişsiniz
İlk anlattıklarınızda sanki eşiniz oyalanıyor gibi anlaşılıyor
Oysa adam evde çocuk bakıp ev işi yapıyormuş
Yemek yapmayı siz kendiniz istemişsiniz

Çok zor anlıyorum çoğu kişi yazmış yok erkeklerde çalışıyor kadınlar evde vs vs . Bende çalışıyorum.Eşimde çalışıyor.çocuğumuz yok bizde bir problem yok eşim baya yardımcı oluyor . Ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben onca yardıma rağmen evde gelip dinlemiyorum.her akşam bir yeri temizliyorum.Banyo deseniz iki güne bir zaten bir gün evdeyim ondanda anca çamaşır yıka ütüüle katla topla inanın herkes sizin gibi evladınızdan güç almaya çalışım.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…