- Konu Sahibi kumru00115599
-
Türk kanalını bilmiyorum ama bir Alman adam var, mükemmel. Dünya birincisi benim için. Ismi: Kurt Tepperwein. Belki Türkçeye çevrilme programı vardır. Çok çok information ve meditasyon videosu var youtube da.Merhaba, bende meditasyona meraklı birisiyim. Önerebileceginiz kişi veya kanallar var mi?
ahaha bak mesela şu günleri görmek bizede nasip olsun diye uğraşıyoruz bizde 3. tüp bebeğe başlıcam aylardır kara kara düşünyorum.Benim oglan krese baslamadan once koala gibi yapisirdi hem bana hem babasina. Simdi sabah krese birakiyoruz adam arkasini donup el bile sallamiyor,kosa kosa gidiyor velet
Allah gonlunuze gore versin insallah saglikla mutluluklaahaha bak mesela şu günleri görmek bizede nasip olsun diye uğraşıyoruz bizde 3. tüp bebeğe başlıcam aylardır kara kara düşünyorum.
Amin teşekkür ederim, Rabbim isteyen hakkıyla anne baba olacak herkese nasip etsin.Allah gonlunuze gore versin insallah saglikla mutlulukla
Çok teşekkürler, almanca olması sorun değil bende Almanya da kalıyorum:)Türk kanalını bilmiyorum ama bir Alman adam var, mükemmel. Dünya birincisi benim için. Ismi: Kurt Tepperwein. Belki Türkçeye çevrilme programı vardır. Çok çok information ve meditasyon videosu var youtube da.
Bulundugunuz yeri bilmiyorum ama 27 ayda illaki iş bulunur.suan esinizin secme sansi yok ne iş olsa yapmali baya uzun sure issiz cunku.turkiye sartlari kotu ama issiz kalmaktansa her yolu deneyip bi işe girebilirdi
Çok teşekkürler, almanca olması sorun değil bende Almanya da kalıyorum:)
Sana özelden yazıyorum benzer sorun bende de vardibu bir iç döküş.. bir ağıt.. bir haykırış..
ofiste ya hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayacağım ya da buraya yazıp bir nebze rahatlayacağım.
eşim 27 aydır işsiz. ilk zamanlar iş aradı bulamadı. sonra araya pandemi girdi zaten herkes işçi çıkarıyor iş bulması imkansız hale geldi.
mühendis ayda 5 bine yakın geliri vardı. merhametli sevecen yıllardır beklediğim insana kavuşmuştum. bende çalışıyorum türkiye şartlarına göre güzel bize yeten geçimimiz vardı. 6 ay bile sürmedi bu sefamız işten çıkarıldı. iş yeriyle davalık oldu. beklediğimiz mahkeme sürecimiz var.
27 aydır her gün bugün güzel haberler alacak mıyız diye beklediğimiz yıprandığımız tükendiğimiz birbirimizi tükettiğimiz 27 ay...
neyse evde çocuğu büyütür o arada da mahkemesi sonuçlanır işe başlar öyle böyle idare ederiz dedik. 3 yaşında bana çok çok çok düşkün yavrum.. sabah yine ben işe giderken ağlamaya başladı, kucağımdan inmedi. çocuk çok ağlayınca eşim bağırmaya başladı, ben ağlamaya.. 10 dakika geç kalsak arayıp bulamasa burnumuzdan getiren müdür.. üstümü başımı parçalamak isteyip yeteeeerrr diye bağırmak isteyen ben..
tükendim çok tükendim. maddi zorluklar, çocuğumun evde her dakika bana yapışması.. biraz nefes almak istesem çizgi film açsam gel anne sende yanımda otur diyen tuvalette bile rahat vermeyen çocuğum. seviyorum çok seviyorum ama ben ben değilim artık. kendime ait bir hayatım yok. ya işteyim, ya evde yemek yapıyorum ya çocukla oyun oynuyorum..
ben yoruldum çok yoruldum ne olur geçecek deyin ne olur biz de zorluklar yaşadık ama sonu güzel oldu deyin.. ben çok yıprandım ben bittim.
4 sene yalnız yaşadım maddi olarak yine aileme de yardım ederdim ama istediğimi yer içer giyerdim. şimdi sırtımda 2 kişinin daha yükü. eve gider dizimi izler yemek yerdim, şimdi eve gidip hengamenin ortasına düşüyorum.. ben böyle hayal etmemiştim evliliğimi çocuğumu. avuçlarımdan kayıp gitti sanki hayatım..
geçecek deyin lütfen.. bizde bunları bunları atlattık deyin.. çok ihtiyacım var.
Bir de, "I'm zauberwald der halblinge" isimli birkaç video var, onu bir kadın yapıyor, harika sesi var ve çok çok dinlendirici. Ben onu da çok kullanıyorum.Çok teşekkürler, almanca olması sorun değil bende Almanya da kalıyorum:)
Çok zor anlıyorum çoğu kişi yazmış yok erkeklerde çalışıyor kadınlar evde vs vs . Bende çalışıyorum.Eşimde çalışıyor.çocuğumuz yok bizde bir problem yok eşim baya yardımcı oluyor . Ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben onca yardıma rağmen evde gelip dinlemiyorum.her akşam bir yeri temizliyorum.Banyo deseniz iki güne bir zaten bir gün evdeyim ondanda anca çamaşır yıka ütüüle katla topla inanın herkes sizin gibi evladınızdan güç almaya çalışım.Allah yardımcınız olsun.bu bir iç döküş.. bir ağıt.. bir haykırış..
ofiste ya hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlayacağım ya da buraya yazıp bir nebze rahatlayacağım.
eşim 27 aydır işsiz. ilk zamanlar iş aradı bulamadı. sonra araya pandemi girdi zaten herkes işçi çıkarıyor iş bulması imkansız hale geldi.
mühendis ayda 5 bine yakın geliri vardı. merhametli sevecen yıllardır beklediğim insana kavuşmuştum. bende çalışıyorum türkiye şartlarına göre güzel bize yeten geçimimiz vardı. 6 ay bile sürmedi bu sefamız işten çıkarıldı. iş yeriyle davalık oldu. beklediğimiz mahkeme sürecimiz var.
27 aydır her gün bugün güzel haberler alacak mıyız diye beklediğimiz yıprandığımız tükendiğimiz birbirimizi tükettiğimiz 27 ay...
neyse evde çocuğu büyütür o arada da mahkemesi sonuçlanır işe başlar öyle böyle idare ederiz dedik. 3 yaşında bana çok çok çok düşkün yavrum.. sabah yine ben işe giderken ağlamaya başladı, kucağımdan inmedi. çocuk çok ağlayınca eşim bağırmaya başladı, ben ağlamaya.. 10 dakika geç kalsak arayıp bulamasa burnumuzdan getiren müdür.. üstümü başımı parçalamak isteyip yeteeeerrr diye bağırmak isteyen ben..
tükendim çok tükendim. maddi zorluklar, çocuğumun evde her dakika bana yapışması.. biraz nefes almak istesem çizgi film açsam gel anne sende yanımda otur diyen tuvalette bile rahat vermeyen çocuğum. seviyorum çok seviyorum ama ben ben değilim artık. kendime ait bir hayatım yok. ya işteyim, ya evde yemek yapıyorum ya çocukla oyun oynuyorum..
ben yoruldum çok yoruldum ne olur geçecek deyin ne olur biz de zorluklar yaşadık ama sonu güzel oldu deyin.. ben çok yıprandım ben bittim.
4 sene yalnız yaşadım maddi olarak yine aileme de yardım ederdim ama istediğimi yer içer giyerdim. şimdi sırtımda 2 kişinin daha yükü. eve gider dizimi izler yemek yerdim, şimdi eve gidip hengamenin ortasına düşüyorum.. ben böyle hayal etmemiştim evliliğimi çocuğumu. avuçlarımdan kayıp gitti sanki hayatım..
geçecek deyin lütfen.. bizde bunları bunları atlattık deyin.. çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?