- 22 Mart 2019
- 239
- 103
- 103
- 29
Çok geçmiş olsun, bizede zeynep kamili önerdiler ama ben raporu alıp dışarda yaptırmayı istiyorum rapor alma işlemleri ne kadar sürdü ortalama ??canım benim de raporluydu. hastaneye sadece 400 lira verdik. ilaçlarımın yüzdesi de 600 civarı tuttu. bende raporumu alıp dışarıda denemeyi düşünüyordum. 1,5 yıldır devam ediyordum zk ya. aşılama süreci biraz uzun sürdü benim. aşılama sonrası spontan gebelik oluştu düşük yaptım vs. doktorlara çok alışmıştım. senin durumunda olduğu gibi eşim istersen ilk denemeyi zk da yaptıralım deyince doktorlar da beni ikna edince orada denedim. ilgi alaka bir devlet hastanesine göre çok çok iyiydi bence. yani öyle gereksiz pışpışlamalar yok tabii ama yeterince ilgililer. ameliyathane vs de yeterince steril. ama orada yaptıracaksan toplama ya da transfer sonrası yatak arkadaşın olacak mutlaka. şimdiden kendini hazırlamalısın. müşade odasında 3 yatak var ve günde ortalama 6-8 kişi opu ya da transfer oluyor. mecbur ayaklı başlı yatıyorsun. ben toplamadan sonra ohss olmuştum transferim öğleden sonraya kaldığı için böyle bir durum yaşamadım ama transferi öğleden önce yapılanlar çifter çifter yatıyorlardı. dediğim gibi doktorların hemşirelerin ilgisinden çok memnundum ben. zaten bu yüzden orada denedim ama şimdiki aklım olsa kesinlikle raporumu alıp dışarıda denerdim. negatif olduğu için söylemiyorum bunu. mesela benim 26 yumurtam toplanmıştı. 19 u dolu çıktı ve ilk gün yarıdan fazlası döllendi. yani 10-11 yumurtadan transfer günü (transfer 2.gün olmuştu) sadece tek embriyo kaldı elimizde. onu da transfer ettiler. yani belki benim yumurtalarımla alakalı bir durum ama özel merkezlerle kıyaslandığında zeynep kamil laboratuar koşullarının çok yeterli olduğunu düşünmüyorum ben. önümüzdeki ay kısmetse ikinci denememi yaptıracağım merkez olarak eurofertil ya da umut tüp bebek düşünüyorum. kusura bakma uzun oldu biraz ama dediğim gibi bence ilk deneme diye riske atma derim. raporunu alıp özelde dene. zeynep kamil devlet hastanesi maddi çıkar yok ucuz diyoruz ama sonuç negatif çıkınca bozulan psikolojinle kalıyorsun. inan hiç kolay değil. umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin.
Yaptırdın mı tüp bebeği ben de Zeynep kamildeyim rapor çıktı dosyayı verdik marta gün verdiler ultrason için ama sonrası ne olacak bilmiyorumMerhaba Zeynep kamilde tüp bebeği ocak ayında yaptırcam kısmetse.. Acaba bu süreçte olanlar bilgi verebilirler mi?
Ben başladım canım ya salı günü yumurta toplamam var kısmetse..Yaptırdın mı tüp bebeği ben de Zeynep kamildeyim rapor çıktı dosyayı verdik marta gün verdiler ultrason için ama sonrası ne olacak bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Ben de marta gün aldım rapor tamam dosyayı verdik.ilaç raporu çıktı ama sonrası hakkında bilgim yok.Marta verdikleri tarih yumurta toplamak için mi ?Ben başladım canım ya salı günü yumurta toplamam var kısmetse..
Eşimin benim tahlillerim 3 ay falan sürdü.Bazı tahlilleri özelde yaptırmak zorunda kaldık.Hsg ve sperm testini özelde yaptırdık.3 ay gibi bir sürede tüm işlemlerini tamamlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun, bizede zeynep kamili önerdiler ama ben raporu alıp dışarda yaptırmayı istiyorum rapor alma işlemleri ne kadar sürdü ortalama ??
Allah razı olsun canım inşallah.. Martta adetliyken gidiyorsun.. Muayene ediyorlar ve kan veriyorsun.. Ha birde covid testi veriliyor su an.. Hersey normal çıkarsa sana ilaçlarını yazıyorlar.. Öğleden sonra gel ilaç anlatımını yapcaz diyorlar.. O sekilde iğnelere başlıyorsun canım.. Sonra belirlenen günlerde kontrole gidiyorsun.. Ultrason ve kan... Gelişme var mı yok mu diye bakıyorlar.. Öğleden sonra kan çıkıyor ona göre durumun hakkında bilgi verip o sekilde devam ediyorsun...Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Ben de marta gün aldım rapor tamam dosyayı verdik.ilaç raporu çıktı ama sonrası hakkında bilgim yok.Marta verdikleri tarih yumurta toplamak için mi ?
Merhaba hayırlısı olsun mart ayında adet olduğunuzun 2. Veya 3. Günü gidiyorsunuz ultrasonla bakılıyor sonra kan tahlili veriyorsunuz sonuçlara göre ilaç yazıyorlar tedaviniz başlamış oluyorHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Ben de marta gün aldım rapor tamam dosyayı verdik.ilaç raporu çıktı ama sonrası hakkında bilgim yok.Marta verdikleri tarih yumurta toplamak için mi ?
Süpermiş gözünaydın umarım güzel devam ederlerKızlar bugun yumurta toplamam vardı.. Çok şükür bunu atlattım.. Ultrasonda hep 4 tane görmüşlerdi bugun 10 tane toplamışlar.. Yarın arayıp bilgi alcam gelişimleri ile ilgili..
Allah razı olsun canım inşallahSüpermiş gözünaydın umarım güzel devam ederler
Evet canım cuma toplandı 9 tane toplandı ama bugün 4. Gün aradılar 4 tanesi ilerlemiş ama 1i yavaşmış bilmiyorum yarını bekliyorumAllah razı olsun canım inşallahsenin de toplanmıştı dimi canım
İnşallah 5.güne kadar devam eder canım.. Allah büyük.. Hakkında hayırlısı olsun.. Stress yapma sakınEvet canım cuma toplandı 9 tane toplandı ama bugün 4. Gün aradılar 4 tanesi ilerlemiş ama 1i yavaşmış bilmiyorum yarını bekliyorum
Amin canım inşallah seninkilerde devam eder bugün aradıklarından sonra keyfim kaçtı valla bide dedi 6. Güne bekleyebiliriz blast olsun felan dedim böyle beklerlen 0a düşmekte var onu bilemiyoruz felan dedi kısmet artık alnıma yazıldıysa olurİnşallah 5.güne kadar devam eder canım.. Allah büyük.. Hakkında hayırlısı olsun.. Stress yapma sakın
Öyle tabi canım.. Sen elinden geleni yaptın takdir allahınAmin canım inşallah seninkilerde devam eder bugün aradıklarından sonra keyfim kaçtı valla bide dedi 6. Güne bekleyebiliriz blast olsun felan dedim böyle beklerlen 0a düşmekte var onu bilemiyoruz felan dedi kısmet artık alnıma yazıldıysa olur
cem çelik nasıl bir dr du memnun kaldınız mı ondan fulyadaki dr kimdi merka ettim ben de bahçeciyi araştırıyprum daKızlar merhaba banada gecen sene tam pandemı donemi mart 2020de erken menopoz teshısı kondu tabi her yer kapanınca tedaviye başlayamadım. Sonra haziran ayında merkezler acılınca apar topar acıkcası bilgim olmadan Bahceci fulyada basladım. Doktor ne dediyse he dedık. 4 yumurta toplandı 3ü 5.gune gıttı 1i donduruldu. Taze transfer oldum malesef negatifle sonuclandı. Doktor negatifle sonuclanınca rahım fılmı istedi malesef rahim y seklındeydı. Bunu ilk basta ısrarla rahım fılmı istiyorum dedıgım halde gerek yok bizim sorunumuz erken menopoz demıstı. Tabı olan 5.gun emrıyoma oldu. Cok uzuldum. Sonra 2 3 ay kafamı topladım tatil yaptım akısına bıraktım. Bu sefer akıllandım iyice arastırdım. Rapor hakkım oldugunu ogrendım. Zeynep kamılden 3 ay zorlu Bı surecden gecıp rapor cıkarttım. umut bahcecide cem celık doktoru arastırıp orda ıkıncı tedaviye basladım. Hem indirim oldu hemde ılacların %80 ı karsılandı Burda hem hısteroskopı oldum. (Y seklınde rahım düzeltildi.) Hemde yumurta toplama ıslemı oldu. Malesef bu sefer 1 yumurta olustu dollendı ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. Histereskopiden 2 ay sonra tekrar tedavıye baslıcaktım malesef sonrada korona gecırdım. Tekrar tedavim ertelenınce bende bu sefer hazır raporum varken( cunku maddi manevi cidden cok yorulduk.) Kasım ayında Zeynep kamılden gun aldım. Bu seferde devlette denıcem. Malesef covıdden dolayı ayda tup bebek alımlarıda yarıya dusmus sımdı mart ayını beklıyorum. Allah hepımızın gonlune gore versin cidden yıpratıcı surec.. Sorusu olan varsa cvplarım
Kızlar bugun yumurta toplamam vardı.. Çok şükür bunu atlattım.. Ultrasonda hep 4 tane görmüşlerdi bugun 10 tane toplamışlar.. Yarın arayıp bilgi alcam gelişimleri ile ilgili..
merhaba kızlar ben de dışarda mı burda mı yaptırsam düşünüp duruyorum memnun musunuz acaba ben aşılama yaptım negatif oldu bir de asistanlar mı yapıyor drlar özel ilgili mi?? nasıl geçiyor süreçleriniz bilgi verirseniz sevinirim..Evet canım cuma toplandı 9 tane toplandı ama bugün 4. Gün aradılar 4 tanesi ilerlemiş ama 1i yavaşmış bilmiyorum yarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?