Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

cem çelik nasıl bir dr du memnun kaldınız mı ondan fulyadaki dr kimdi merka ettim ben de bahçeciyi araştırıyprum da
Zaten covıdden dolayı esin dahi olsa gorusmeler hep tek kısı. Cem hoca iyi hos ama 5 dk dan fazla görmen mumkun değil. Muayene dısında her seyıyle asistanlar ilgileniyor. Aşırı yoğun. Gorusmede anlıyorsun zaten o kadar aceleci davranıyorkı sorucagın varsada sormak istemiyorsun. Sanki bekleyenin hakkına gırmıs gibi ben gıdımde o gelsin psikolojine giriyorsun. Hıc bırsey sosyal medyada göründüğü gibi değil malesef. Maddi manevi Bı emek veriyorsun tabıkı saatlerce kalkıp sohbet muhabbet etmek deıl ama en azından biraz daha ozverı anlayıs bekliyorsun. Diğer doktorum ise prof engin oral nısantasında muayenesı vardı bahcecı fulyanın laboratuvarını kullanıyordu yumurta toplama transfer orda gerceklestı mesela bu doktorum asırı ilgi alaka vardı her gıttıgımde esımle cayımızı kahvemizi ıcıyorduk, ikimizi odasına cagırıp 15-20 dakika konusuyordu tek tek anlatıyordu. Kafanda soru ısaretlerı kalmıyordu. Ama tabıkı bundada guven sorunu oldugu ıcın bıraktım. anlıcagın nere gitsek bize hep ticaret gozuyle bakıyorlar. Yuzde yuz memnun olanını gormedım. Bakalım bu seferde devlet hastanesini denıcem. Ins bu sefer mucizeme kavusurum allahım hepımızın yardımcısı olsun

Doktorlar özeldeki gibi değil ama asistanlar ilgilenmiyor canım.. Tüp bebekte doktorlar oluyor.. Bana onlar denk geldi.. Hiç asistan görmedim orda.. Su ana tek sıkıntım yumurta takibinde sana bisey söylemiyorlar... Öğleden sonra sen sorarsan hemşire genel bir bilgi veriyor..sormazsan o da yok...bende hep 4 yumurta görmüşlerdi ama toplamada 10 çıktı böyle de sürprizler olabiliyor.. Su ana kadar sıkıntım olmadı benim sadece ultrasondan beklentim fazlaydı hani iyice muayene ve bilgi verilmesini isterdim ama fazla da yapmadılar..

evet canım inşallah olur bu defa maddi manevi yorulmuşsun...aslında ben de çok yoğun olduğu için ilgilenemez diye düşünüyorum başka dr arıyorum engin oralı bana da tavsiye ettiler onunla güven problemi neydi acaba?? bir de aret kamar diye birinin okudum burada ona da bi sorayım olmadı ön görüşlmesi var mı diye.....bugün eşim zeynep kamilde ücretli tüp bebek soracak ben de bir kez aşılama oldum memnun kalmadım tüp bebek nasıl olur bilmiyorum

senin tahmini transfer aralığın belli mi canım oraya bir sürü insan gidiyor olumlu olanları görüyor musun bize umut verecek var mı??

Merhaba hayırlısı olsun mart ayında adet olduğunuzun 2. Veya 3. Günü gidiyorsunuz ultrasonla bakılıyor sonra kan tahlili veriyorsunuz sonuçlara göre ilaç yazıyorlar tedaviniz başlamış oluyor
Sağol canım peki ilaç kullanım süresi ne kadar ?Bu arada sen ne aşamadasın o kadar stresli bir dönemki allah herkesin yardımcısı olsun

Öyle tabi canım.. Sen elinden geleni yaptın takdir allahın neden 6.gün canım normalde 3 veya 5 oluyor..
Benim gittiğim doktor garantici biraz birde 5.güne yavaş geldi belki 6.günde toparlanır diye bekliyorlar malum az yumurtam kaldığı için. Bugünde aradılar 2 tanesi 5. Gün tamam isterseniz genetiğe yollayalım dediler maddi durumdan dolayı kabul edemedim tranfer zamanı belirlenicek. Sen naptın aradınn mı hastaneyi?

Merhaba doktorlar transferi yapıyor devlet olduğu için ilgi yok tabiki 2 doktor hariç onada denk gelirsen şeker gibi 2 kadın doktor var ben özel de yaptır derim açıkça

Sağol canım peki ilaç kullanım süresi ne kadar ?Bu arada sen ne aşamadasın o kadar stresli bir dönemki allah herkesin yardımcısı olsun
Amin canım cümlemizin ben özelde yaptırıyorum ilk tedavim zeynep kamildeydi şimdiki tedavimde yumurtalar donduruldu transferi bekliyorum. İlaç süresi herkese göre değişiyor. İlk tedavimde 14 gün sürdü ilaç bu tedavimde 10 gün sürdü kişiye göre ve doktora göre değişiyor açıkçası canım

Aradım canım cuma transfer dedi bana Yarın tekrardan arıycam bakalım son durum ne olacak.. İnş 5.gün embriyoların sana sıkı sıkı tutunur..

Bizim de ilk tüp bebek deneyimimiz olacak.Durumun ne olacağını kestiremediğimiz için devlette süreci yürütmek istedik.Eşim azospermi ve spermin bulunup bulunmayacağı belli değil.Maddi olarak özelde biraz zorlanacağımızı düşündük .

Aradım canım cuma transfer dedi bana Yarın tekrardan arıycam bakalım son durum ne olacak.. İnş 5.gün embriyoların sana sıkı sıkı tutunur..
Ay hadi inşallah gözünaydın 3.gün oluyor o zaman dimi ? Bak eğer kalabalık olursanız hemen sıraya girmeye bak öğleden sonraya kalma biz 15 kişi belki daha fazlaydık akıllılık etmedim öğleden sonraya kaldım idrar tutma vs sıkıntı oluyor çünkü

Aynen canım 3.gün olacak.. Ama yarın tekrardan arıycam.. Son durumla alakalı.. Biz zaten 4 kişiydik opuda tabi bir başkası olur mu bilmem.. İnş bende öyle olmaz ya.. 2 tane transfer yaparlar mı acaba

Aynen bizde ilkini devlette yaptık kiminin tuttu benim olmadı kısmet. Umarım seninki umutlu olur ilk denemede tutar genelde zeynep kamilde erkek sorunu olanlar tutuyor diyorlar ama kısmet işte

Aynen canım 3.gün olacak.. Ama yarın tekrardan arıycam.. Son durumla alakalı.. Biz zaten 4 kişiydik opuda tabi bir başkası olur mu bilmem.. İnş bende öyle olmaz ya.. 2 tane transfer yaparlar mı acaba
Bizde 5 yada 6 kişiydik galiba ama bir önceki günden olanlar vardı 2 grubu beraber aldılar umarım sende öyle olmaz canım

Aynen bizde ilkini devlette yaptık kiminin tuttu benim olmadı kısmet. Umarım seninki umutlu olur ilk denemede tutar genelde zeynep kamilde erkek sorunu olanlar tutuyor diyorlar ama kısmet işte
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Umarım güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…