Tüp Bebek Merkezleri istanbul zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptıranlar,yaptıracak olanlar!!!

Merhaba doktorlar transferi yapıyor devlet olduğu için ilgi yok tabiki 2 doktor hariç onada denk gelirsen şeker gibi 2 kadın doktor var ben özel de yaptır derim açıkça
Aynen bizde ilkini devlette yaptık kiminin tuttu benim olmadı kısmet. Umarım seninki umutlu olur ilk denemede tutar genelde zeynep kamilde erkek sorunu olanlar tutuyor diyorlar ama kısmet işte
canım sen şu an hangi merkezde hangi dr gittin biz de erkek faktörü de var yazdıklarından zeynep kamil erkek sorunlarında iyi diye okudum şimdi yine kararsız kaldım tutanlar olmuş aslında kimin sorunu ne ve tutup tutmadı bunları bilsek daha kolay karar vereceğiz..

İstersen bir kere şansını dene aklın kalıcaksa ama buda bir maliyet sonuçta. Ben ali osman koyuncuoğluna gidiyorum. Açıkça ben durumum olmadığı için orda ilk denememi yaptırdım ama mecidiyeköy hastane arası 2 günde 1 git gel araba köprü parası ve ordaki ilaçlarım çok tuttu bilseydim böyle olcak gitmezdim açıkçası

ben iki aşılamayı tamamlamadım ücretli olacak...dün düşündüm ücretli olacaksa neden devlet hastanesi olsun ki adamlar için sonuç önemli bile değil özeli araştırıyorum ama kafam karışık

Cnm engın hocaya ilk gorusmeye gıttımızde genetık testlere kadar istedi hepsını yaptırdık ama ısrarla rahım fılmı istemedi. Gerek gormuyorum sorunumuz zaten erken menopoz(az yumurta), rahimde bir sıkıntı yok diyordu. Nese bız tedavıye basladık 5. Gun emrıyosu taze transfer oldu. Negatif sonucu ogrenınce doktor rahım fılmı istedi. O zaman ögrendık benım rahım y şeklindeymıs.. Tutunamama sebebıde oluyormus. Bastan isteseydi filmi yumurta toplamadan sonra, ameliyat sonrasında transfer olmam gerekiyordu. Cunku olan ıyı olan emrıyoma oldu. Bundan oturu degıstırdım. Cem hoca bile dedı ameliyattan sonra transfer olman lazımdı. Oncelıgın rahmi duzeltmek dedi. Engın hoca nası bu hatayı yaptı dedı. Cem hocaya ameliyatımı oldum cok sukur guzel gectı. Sonrasında yumurta toplama işleminde malesef bir yumurta oldu emrıyo olustu ama gebelık vadetmedıgı ıcın ıptal oldu. bosuna maddi manevi zarar verdi bana. Sımdı sil bastan tekrar baslıcam. Onun ıcın ıyı arastırın.. Aret kamarı bende arastırdım oda cok fazla tvye cıktıgında cok yogun oluyormus cogunlukla asistanlar ilgileniyormus.

peki şimdi nereye gideceksin brüksel tüp bebek merkezi nasıl araştırdın mı hiç buralarda hiç yorum okumadım yücel kahraman nasıl labları nasıl acaba

peki şimdi nereye gideceksin brüksel tüp bebek merkezi nasıl araştırdın mı hiç buralarda hiç yorum okumadım yücel kahraman nasıl labları nasıl acaba
Cnm sımdı Zeynep kamıl de denıcem 2 sefer birde ameliyat özelde olunca maddi olarak cok acıldık. 60 bin harcamısız. Martta nasıp olursa devlette baslıcam. Canım ben bahcecı birde alle grup var Serkan hoca Furkan hoca ilk tedavilerimden önce gorusmeye oraya gıtmıstım orda memnun kalan cok arkadasım oldu ama yakın olsun birde ne bilim bahcecı de hocaya ısınınca orda basladım. Orayıda Bı arastır derım. İlk muayene gıttıgım de ucret bile talep etmediler. Ama sakın medıcal park acıbademler oralarda yaptırma. Dedıgın yerı biliyorum ama hoca hakkında bilgim yok.

tamam canım onlara da bi bakayım ilk kez duydum

Bugun transfer oldum canım.. 1 tane 3.gün embriyosu koydular.. Dr Enis özkaya canım.. Uzanıyorum bugun.. Kasıkta batmalar var asırı normal mi canım ne zaman normale dönerim
İnşallah eli uğurlu gelir canım enis hocanda iyi doktorlardandır güzel sonuçları alırız
Şuan zorladılar ya seni idrar tuttun fln ondandır ağrıların 2 güne felan geçer. Az kişimiydiniz yatabildin mi?

İnş canım ya çok saol 7 kişiydik canım.. Masadan hemen kaldırdı hemsire ama odada hemen giyinmedim.. Bi 10 dk yattım öyle sonra giyindim oturdum orda.. Ama idrar çok zorlamadı beni ya.. Hayırlısı artık.. 3.gün 8 hücreli koydular.. Kalanlar çöpe gitti kaliteli değilmiş.. En kalitelisini transfer etmişler öyle dediler

8 hücreli çok iyi canım umarım seninle olur maalesef diğerleri hep çöp kısmet umarım şimdilik bir dahasına gerek kalmaz

8 hücreli çok iyi canım umarım seninle olur maalesef diğerleri hep çöp kısmet umarım şimdilik bir dahasına gerek kalmaz
İnş canım rabbim hepimize nasip etsin ya benim belim ve kasıklarımda çok agrı var normal mi canım.. İlaç olarak sadece fitil ve coraspin kullanıyorum.. Bu kadar etki yapar mı bunlar ya.. Düz yatamıyorum bel ağrısından.. Sag ve sola dönmek sıkıntı yaratmaz dimi

fitil jel diyorsun dimi? Valla 1 sene geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama orası soğuktu e malum hava aldın soğuk felan oda ağrı yapar gaz yapar afedersin. Valla ben çok döndüm ama düz yatmak gerekiyormuş sonradan öğrendim bende canım elinden geldiğince düz yatmaya bak bide yiyecek takviyesi araştırmışsındır zaten onları uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…