- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 30
- Konu Sahibi Masal123459
-
Araştırma yaptınız mı? Maddi olarak ev ve geçiminizi sağlayan bir maaş mı? Öyleyse ben giderim. Özel sektörle hiçbir koşulda bir olmaz. Özel sektör bir kan emicidir hep daha fazlasını ister.Atandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Atandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Aileme çok fazla bağlıyim çünkü annem babam 70 yaşında ve yalnız yaşayacaklar ben gidinceYani normalde sizin yerinizde ben olsam sevgilimin yanına atanmış olucam toplarım pılımı pırtımı akşamdan giderim. Çünkü ben aşk kadınıyım siz ya ilişkinize güvenmiyorsunuz ya rahatınıza çok düşkünsünüz bilemedim.
Siz evlenince de yalnız yaşayacaklar. Oraya takılmayın bence.Aileme çok fazla bağlıyim çünkü annem babam 70 yaşında ve yalnız yaşayacaklar ben gidince
Aileme çok fazla bağlıyim çünkü annem babam 70 yaşında ve yalnız yaşayacaklar ben gidince
Hayır onları yalnız bırakma düşüncesi beni yiyip bitiriyor anlayın beniAile kuzusu,bağımlı bi kadınsınız yani, ee kalın dizlerinin dibinde. Bağımsızlığınızı ilan etmeden de evlenmeyin kimsenin başını yakmayın.
Hayır onları yalnız bırakma düşüncesi beni yiyip bitiriyor anlayın beni
Ankara'daki işimde kalırsam sevgilim eş durumundan gelebilirAile kuzusu,bağımlı bi kadınsınız yani, ee kalın dizlerinin dibinde. Bağımsızlığınızı ilan etmeden de evlenmeyin kimsenin başını yakmayın.
Şöyle bir kiralara bakarsanız anlayacaksınız gelmemeniz gerektiğini. Burası çok korkunç artık. Benim de yazın başka ev bulmam lazım inanın karalar bağladım nasıl geçinicem diye kendime gelemiyorum. Şuan eli yüzü düzgün 10 binden aşağıda ev yok. Hayatımda hiç kiraların asgari ücretten daha yüksek olduğu bir dönem görmedim. İki kardeş yaşıyoruz çalışıyoruz ikimiz de. Kardeşim asgari ben 14 alıyorum inanın gözüme uyku girmiyor ne yapacağım diye. Tek maaşla geçinmek imkansızAtandım ama atandigim yer İstanbul ve maaş 12 bin. şu an zaten Ankara 'da özel sektörde 12 bin alıyorum ve evime 10 dk. Kira derdi yok param cebime kalıyor. Haftada iki gün izin ve rahat. Sadece hiç mutlu değilim severek yapmıyorum işi. Ne yapacağım bilmiyorum ailemi bırakıp İstanbul'a nasıl gitcem orada nasıl geçinicem bilmiyorum aslında bir yanım da maaş düşünme diyor Üniden sonra 6 yıldır ailemin yanındayım ve aşırı asosyal biri oldum. Gidip 4 yıl idare edip tekrar Ankara 'ya gelme şansım da var erkek arkadaşım da orada şu an. Onun da ailesi Ankara'da ama İstanbul'a alıştı gel 4 yıl sonra gideriz diyor. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Kültür bakanlığıSektörünüz nedir?
İlk zaten yurtta kalmayı düşünüyorum. Hemen ev tutmam. Bir iki sene sonra evlenirsek sorun olmaz diye düşünüyorumŞöyle bir kiralara bakarsanız anlayacaksınız gelmemeniz gerektiğini. Burası çok korkunç artık. Benim de yazın başka ev bulmam lazım inanın karalar bağladım nasıl geçinicem diye kendime gelemiyorum. Şuan eli yüzü düzgün 10 binden aşağıda ev yok. Hayatımda hiç kiraların asgari ücretten daha yüksek olduğu bir dönem görmedim. İki kardeş yaşıyoruz çalışıyoruz ikimiz de. Kardeşim asgari ben 14 alıyorum inanın gözüme uyku girmiyor ne yapacağım diye. Tek maaşla geçinmek imkansız
nasıl geliyor ? eş durumu devlette bile her şartta olmuyor?Ankara'daki işimde kalırsam sevgilim eş durumundan gelebilir
e yurtlar ucuz mu sanıyorsunuzİlk zaten yurtta kalmayı düşünüyorum. Hemen ev tutmam. Bir iki sene sonra evlenirsek sorun olmaz diye düşünüyorum
O kadroya geçti. Ben de yıllardır çalışıyorum özel sektörde. Gelebiliyor diye biliyorumnasıl geliyor ? eş durumu devlette bile her şartta olmuyor?
Hayır onları yalnız bırakma düşüncesi beni yiyip bitiriyor anlayın beni
Ucuz değil tabii ki. Ama en azından ayrıca eşya almama gerek kalmayacake yurtlar ucuz mu sanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?