İstanbul'a atandım ama çok kararsızım

Bence siz yanlış yerden başlamışsınız. Çnce o parayla istanbulda yaşayabilir misiniz? Ona bir bakın. Belki sıksanız kendinizi bile olmayacak. Ondan sonra zaten gidebilecek durumdaysanız ailenizi düşünürsünüz.

Ben olsam bu şartlarda gitmem İstanbul’a. Aynı parayı alacakmışsınız zaten. Kiralar en düşük 7-8 bin. 12 bine nasıl geçineceksiniz? Ankara’da kal, ailenin yanında para biriktir. Sevgilinle de görüşürsünüz İstanbul Ankara uzak değil. İş ciddiye binince zaten 2 maaş olur ya sen gidersin ya o gelir.

Sanki tercihi siz yapmamışsınız da devlet sizi zorla atamış gibi konuşuyorsunuz. Madem böyle düşünceleriniz vardı ne diye tercih verdiniz? Belki çok isteyen bir başkası gidebilirdi sizin yerin

Ailem gitmemi çok istiyor.

Düşünme, git
Ev arkadaşı bulmaya çalış, en güzel yıllarını aile evinde çürütme.
İstanbul, ailen İstanbul'da değilse dünyanın en güzel şehri.

Biliyorum ben de devlet memuruyum, öğretmenim. Ama aynı parayı alacaksam ve buna rağmen istanbul gibi yerde tek başına yaşayacaksam istemem.
vala devlet memurlugu ile özelin kıyaslanabilir olduğunu düşünmüyorum
özelde bugün aynj parayı alırsın da gelecek ay işte olup olmayacağının garantisi yok yani
devlette ise calisamaz durumda olsan bile malulen emekli oluyorsun ,
yıllık stabil iznin var vs vs artısi çok bence

Ev kiraları istanbulda inanılmaz pahalı hangi semte geleceksiniz bilmiyorum ama biz yiğen e ev kiraladı 10 bin den aşağı da evyok yani tuttuğumuz semtte uzak yani o yüzden maddi anlamda size gezme fırsatı geçinme fırsatı yetecek kadar paranız kalırsa gelin derim yoksa bence risk almayın

hayır birde evlenmeyi düşünüyormuş konu sahibesi hangi özel 2 sene ücretsiz izin veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…