Bahçelievler küçükçekmece avcılar esenler eyüp fatih. Çokta bilmiyorum ama avrupa yakasında metroya yakın yerlere bakmayı düşünüyorum.Nerede oturmayi dusunuyorsun hangi semt?
Bahçelievler küçükçekmece avcılar esenler eyüp fatih. Çokta bilmiyorum ama avrupa yakasında metroya yakın yerlere bakmayı düşünüyorum.
Bu konudada kararsız kaldım. Ulaşımdanda çekiniyorum aslında. O yüzden ya yakın yerlere bakıcam yada sadece metroyla ulaşabileceğim yerlereEviniz iş yerinize yakın olsun.
En yakın ne kadar olabiliyorsa o kadar yakın olsun.
Bence İstanbul için en önemli kriter bu.
O zaman saydığınız yerler dışında Güngören ( bazı muhitleri) ve Merter ya da Eyüp tercih edin derim ben şahsen.İşyerim davutpaşa metroya yakın
bahçelievler içlerinde en iyisi gibi duruyor. pahalıdır ama incirli, olmazsa yayla tarafları iyidir derim. Avcılar, eyüp de olabilir ama fatih, esenler'den uzak durun derim benBahçelievler küçükçekmece avcılar esenler eyüp fatih. Çokta bilmiyorum ama avrupa yakasında metroya yakın yerlere bakmayı düşünüyorum.
Aidatla birlikte 1300 verebilirim diye düşünüyorum. Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Kendimi çok sıkıntıya soktum kaç gündür bu konu yüzündenO zaman saydığınız yerler dışında Güngören ( bazı muhitleri) ve Merter ya da Eyüp tercih edin derim ben şahsen.
Esenler , Şirinevler falan aman diyim.
Bahçelievler taraflarında güzel muhitlerde var fakat sanırım kira olarak baya sizi zorlar tek olacağınız için.
Küçük bir daire tutarsanız 1+1 bulmanız mümkün gibi. Ama ben sizin yerinizde olsam kesinlikle tek gitmem ev aramaya. Emlakçılar çok fena. Eğer yalnız olursanız ve İstanbulu bilmediğinizi anlarlarsa işiniz zor. Uzun bir süre bu sektördeydim çok iyi biliyorum.Aidatla birlikte 1300 verebilirim diye düşünüyorum. Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Kendimi çok sıkıntıya soktum kaç gündür bu konu yüzünden
Merter/ Tozkoparan tarafında güzel bloklar var, temiz yerlerdir.İşyerim davutpaşa metroya yakın
Aidatla birlikte 1300e Istanbul'da ev bulmak cok iyi arastirma, sans, tecrube, pratiklik ister. Maasin iyi ise biraz esnet derim fiyati.Aidatla birlikte 1300 verebilirim diye düşünüyorum. Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Kendimi çok sıkıntıya soktum kaç gündür bu konu yüzünden
Aidatla birlikte 1300 verebilirim diye düşünüyorum. Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Kendimi çok sıkıntıya soktum kaç gündür bu konu yüzünden
Çok teşekkür ederim haklısınız. aİlemden biri gelirse onlarda bilmiyo olucak. İstanbulda var ama ev arama yorucu bi iş kimseyi rahatsız etmek istemiyorum pek o yüzden.Küçük bir daire tutarsanız 1+1 bulmanız mümkün gibi. Ama ben sizin yerinizde olsam kesinlikle tek gitmem ev aramaya. Emlakçılar çok fena. Eğer yalnız olursanız ve İstanbulu bilmediğinizi anlarlarsa işiniz zor. Uzun bir süre bu sektördeydim çok iyi biliyorum.
Kuzeniniz arkadaşınız gelemez mi?
1300 verirsen çok sıkıntı olmaz. Bulursun ev. Korkma korkutanlara da aldırma.
Davutpaşa için Eyüp,İncirli, Bahçelievler yakın ve tercih edilebilir bana göre.
Başka önerilerim olurdu ama iki kere metro yapman gerekir.
Gerek de yok.
Yola vereceğine kiraya ver.
İşin hayırlı olsun.
Çok sağolun. Kötü yorumlar çok duydum istanbulı tercih ederkende. Cidden korkutuyo ama herkes yaşıyo ben niye üstesinden gelemiyeyim diyorum. Alışırım elbet.1300 verirsen çok sıkıntı olmaz. Bulursun ev. Korkma korkutanlara da aldırma.
Davutpaşa için Eyüp,İncirli, Bahçelievler yakın ve tercih edilebilir bana göre.
Başka önerilerim olurdu ama iki kere metro yapman gerekir.
Gerek de yok.
Yola vereceğine kiraya ver.
İşin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?