Ne olursa olsun işinize yakın olsun eviniz. Avcılarda oturuyorum 8 yildir hiç sorun yaşamadım gece 11 de nöbetten geldiğimde oldu akşam gezmeye çıktığında. Ama işlerinize uzak. Yenibosnada stüdyo çok daire var ücrette 800 civarı bizimmet kurumda kızlar hep yalnız yaşıyor çok da mutlular Allah hepsini korusun,
Herkese mrb,
İstanbul da çalışmaya başlayacağım bi 15-20 gün sonra. Ev tutmam gerek ve İstanbul hakkında pek bilgim yok.
Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Ailemle biraz sıkıntılıyım bu süreçte tek gitmek istiyorum ama tehlikelimidir. Orda yaşayanlar, tek başına düzenini kuranlar, bilenler yorum yaparsa çok sevinirim
Herkese mrb,
İstanbul da çalışmaya başlayacağım bi 15-20 gün sonra. Ev tutmam gerek ve İstanbul hakkında pek bilgim yok.
Sizce tek başıma ev aramaya gidebilirmiyim. Ailemle biraz sıkıntılıyım bu süreçte tek gitmek istiyorum ama tehlikelimidir. Orda yaşayanlar, tek başına düzenini kuranlar, bilenler yorum yaparsa çok sevinirim
Herkese mrb,
Merhaba aman diyeyim emlakçılara dikkat edin. Biz arkadaşlarımızla ev aradığımız sıra da bi kaç kötü vaka atlatmıştık. Hatta Çapa da ev bakacak olursanız aman diyeyim uzak durun. İsterseniz uzak durmanız gereken emlakçının özelden adını verebilirim.
İmkanınız varsa site içinde güvenlikli bi ev olursa mükemmel olur.
Küçükçekmeceden düşünürseniz cennet yeşilova küçük mahalleler tutulabilir. Sonrasında öğrenci alırsınız olmadı ortaklasa kalırsınız ✌Ben ünü okurken çalışan bi bayanla kalmıştım bi süre