- 20 Ekim 2022
- 84
- 245
- 8
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Başka ev veya yerde isteme, söz yapıldığını duymadım daha önce.Eviniz kotu diye gerginlik çıkmaz. Utanıyorsanız, organizasyon yapılan mekanlar oluyor öyle bir yer ayarlayın isteme ve yüzük takılsın.
ah canım benim yaÇünkü evim buna müsait değil gerginlik çıkar diye korkuyorum
Evlenirken herseyde seffaf olunmasını dusunuyorum, ama bu benim düşüncem. Soru bu değil zaten.Başka ev veya yerde isteme, söz yapıldığını duymadım daha önce.
Evin güzel görünmemesini sorun yapacak insanlardan zaten aile olmaz.
Hangi sartvuygun değil bilmiyirum ama isteme olsun yine. Uzaksa goruntulu konusmayla da olabilir.İsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
İsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
E yuh yani, akıl yoksunluğu bu olsa gerek. Dünyada başka adam kalmamışSevgilin çalışmıyor yıllardır çalışmayı gereksiz görüyor hatta, senin de işin gücün yok, ailenin maddi sıkıntıları var. Bu şartlarda nasıl evleneceksin?Evlenmek dediğin nikah kıyıp sevgilinin ailesi ile yaşayıp, onlara her anlamda muhtaç olmak mı? Ne bekliyorsun böyle bir evlilikten?
Söz nişan yapmarak yaşayacağın sorunlardan kurtulamazsın.
Hayatını daha kötü bir noktaya getirir burada şartlarda yapacağım evlilik.
Bu mesajı görünce vazgeçtim. Konu sahibi deli misin divane misin? Bu hayat seçilir mi?Sevgilin çalışmıyor yıllardır çalışmayı gereksiz görüyor hatta, senin de işin gücün yok, ailenin maddi sıkıntıları var. Bu şartlarda nasıl evleneceksin?Evlenmek dediğin nikah kıyıp sevgilinin ailesi ile yaşayıp, onlara her anlamda muhtaç olmak mı? Ne bekliyorsun böyle bir evlilikten?
Aaaa doğru dürüst anlatmadığı olay bu muymuş? Allah akıl fikir versin ya daha karnını doyurmaktan aciz insanlar evlenmeye kalkıyo, bi de koştur koştur çocuk yapıyorlar sonra.Sevgilin çalışmıyor yıllardır çalışmayı gereksiz görüyor hatta, senin de işin gücün yok, ailenin maddi sıkıntıları var. Bu şartlarda nasıl evleneceksin?Evlenmek dediğin nikah kıyıp sevgilinin ailesi ile yaşayıp, onlara her anlamda muhtaç olmak mı? Ne bekliyorsun böyle bir evlilikten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?