istemediğim gebelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok merak ediyorum yasınız itibarıyla zaten çocuğunuzun olmaması ihtimali çok yüksek yani gizlice korunuyor olsanız ve eşinize çocuğum olmuyor deseniz ruhu bile duymazdı

Ben sanıyorum ki insan yaş aldıkça daha mantıklı kararlar alabiliyor hayatında ama 40 yaşlarda bir kadın bile böyle davranabiliyorsa demek ki olmuyor

Hatayı taa en başta ayrıl barış ilişkiyi komple bitirmeyi çocuk isteyen biriyle evlenerek yapmışsın. İkinci hatayı ise korunmayarak yapmışsın. Tamam adamın bu konuda baskı kurması çok yanlış ama sen de her seferinde bir iki tartışıp yine kuzu kuzu ilişkiye devam etmişsin.

Çocuğu aldırmanın süresi geçti sanırım veya az kalmıştır. Ha ama bunun için eşinin rızası gerekir diye biliyorum. Bence sen 3. çocuğa şimdiden psikolojik olarak hazırlanmaya başla.

Dizi film ya hani onlar gerçek değil ya. Sizce de mümkün mü ya
Mümkün olabilir neden olmasın eskiden çocukları nasıl düşürüyorlar eskiden kürtaj mı varmış belli ki bazı bitkiler çocukları düşürebilir bence

Mümkün olabilir neden olmasın eskiden çocukları nasıl düşürüyorlar eskiden kürtaj mı varmış belli ki bazı bitkiler çocukları düşürebilir bence
Eskiler o düşüklerin sonrasında aşırı kanama yaşayıp neler neler yaşıyorlardır. Şimdiki teknolojiyle eskiyi bir tutmak anlamsız. Gitsin adam akıllı kürtaj olsun

2 taraf da hatali bence. Adam cocuk istyor ama bariz sekilde cocuk istemeyen 2 cocuklu bir kadinla evleniyor. Sonra da bosan git bosan git... Kadin da hatali cocuk isteyen adamla olmamalisin.

4 haftalıkmış henüz.

2 taraf da hatali bence. Adam cocuk istyor ama bariz sekilde cocuk istemeyen 2 cocuklu bir kadinla evleniyor. Sonra da bosan git bosan git... Kadin da hatali cocuk isteyen adamla olmamalisin.
O kızların yerinde olmak istemezdim düşünsene 20 yaşındasın tamam hadi annen evlendi bir de üstüne çocuk yaptı zor bir durum

Kızlar bi sakin.. iyiki yargılamayın dedim sağolun döktürmüşsünüz. Evet bende biliyorum neyin ne olduğunu nasıl bir saçmalık yaptığımın bende farkındayım. Buralara gelene kadar ne savaşlar verdim tahmin edemezsiniz. Bu dediğiniz herşeyin daha fazlasıyla mücadele ettim aylarca hepsi de benim ağzımdan çıktı. Öncelikle boşandıktan 4 yıl sonra evlendim bu süreçte tek başıma savaştım ailemin olmadığı bir şehirde kendi ayaklarım üzerinde durarak kimseden birşey beklemeden iki kızımla tek başımıza mücadele verdik. Yaşımı göstermeyen bir kadınım ve karşıma çıktı elbette asla onay vermediğim kişiler ve kimseyi hayatıma almadım. Bir noktada yalnızlığın zor olduğunun da bilincindeydim. Ayrıca kira da oturuyorduk ve yorulmuştum. Büyük kızıma yük olmamak için en mantıklı evliliği yapmam gerekiyordu. Bu saatten sonra ne aşkı diyip mantığıma uyan biriyle evlendim evet çocuksuzdu, karşıma çocuklu evlenme niyetli insanlar da çıktı ama istemedim çünkü kızlarım huzursuz olsun istemedim olursa kendi çocuğum kendi kardeşleri olur diyip zar zor karar verdim. Kaldı ki doğru düzgün adam şu devirde zor. Ha sanmayın ki evlendiğim kişi maddi açıdan iyi falan. Değil. Evet ilk başlarda yaparım çocuk dedim ama evlendiğim ikinci ay pişman oldum orası ayrı konu. Hayatımda birşey değişmediğini farkettim aksine yüküm artmıştı ve maalesef narsist bir kişilikle karşı karşıyaydım. Buraya kadar acaba haksızlık mı ediyorum ona yanlış mı düşünüyorum diyerek geldim. Ve bence benim en büyük sorunum kendimden çok başkalarını düşünmek mutlu etmeye çalışmak. Ve sonuç olarak Bana sorarsanız yalnızlık en güzeli ben tek başıma gayet mutluydum tek sorun hayat şartlarıydı. Şimdi çok pişmanım keşke yapmasaydım onu yapmasaydım bunu yapmasaydım. Ama hala umut var diye düşünüyorum. Buraya konuyu açtım çünkü belki dedim düşünceme eş değer yorumlar bulurum veya farklı açıdan bakmamı sağlayacak yorumlar. Evet vardı arada onları okuduğumda derin bir nefes çektim. Çok teşekkür ederim.

İkinizde hatalısınız ama hamilelik gibi durumlarda hatanın bedelini kadın ödüyor. O yüzden kendini her açıdan düşünmesi gereken yine kadın. Çocuğun meselesinin başında o kadar sorun olduğu bir adamla evlenmemeliydiniz. İkinci evlilik öncesi sürekli ayrıl barış olduysa ondan hayır gelmezmiş zaten. Bunları anlayacak kadar tecrübeli olmanız lazım aslında.

Şu saatten sonra yapılacak iki şey var ya çocuğu aldırıp boşanacaksınız ya da bir şekilde kabullenmeye çalışacaksınız. Başka diyecek bir şey yok.

Iyide olan olmuş biten bitmiş biz ne söyleyebiliriz ki.Bebeğe üzüldüm.Hic evlilik yapmamış baba olmamış üstelik baba olmak isteyen biriyle evlenip ne bekliyordunuz .Baştan koparıp atacaktınız bu kadar düşünmüyorsanız.Adamda kendince haklı baba olmak istemiş.Iki seceneginiz var ya kendinizi secip bebekten vazgecip sonucundada muhtemel bosanacaksiniz.Yada bebeginizi seçip alışmaya çalışacak yeni hayatınıza adapte olacaksınız.

Emredersiniz siz yargılamayın beni deyince yargılanmayacak insan mı oluyorsunuz yani ? Tabii ki yargılayacagız. Hem yargilariz hem çözüm önerisi sunarız sen bizi kafana takma

O kızların yerinde olmak istemezdim düşünsene 20 yaşındasın tamam hadi annen evlendi bir de üstüne çocuk yaptı zor bir durum
Kızlarım en büyük destekçim. Onların rızası olmadan bir şey yapmadım yapmam. Her seferinde anne sen nasıl mutluysan derler. Hayattaki tek şansım çocuklarım şükür ki. Konu benim. Benim kendi içimde hissettiklerim aşamadıklarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…