Hmmm, sahibinin eşi yani:)
Densiz bir muamele gördüm çünkü.bence densiz bi laf olmuş.
Ve ben kim olduğunu sorduğumda BURANIN SAHİBİYİM cevabı buram buram densizlik kokuyor. X'in eşiyim demesi gerekirdi.bence densiz bi laf olmuş.
En iyisini etmişsin benim babamında kendi iş yeri iş yerine gidince buranın sahibiyim gibi cümle kurmadım annem de kurmaz .Ve ben kim olduğunu sorduğumda BURANIN SAHİBİYİM cevabı buram buram densizlik kokuyor. X'in eşiyim demesi gerekirdi.
Densiz bir muamele gördüm çünkü.
Ve ben kim olduğunu sorduğumda BURANIN SAHİBİYİM cevabı buram buram densizlik kokuyor. X'in eşiyim demesi gerekirdi.
Her zaman değil ama gerekli görürsem aynı şekilde olmasa bile cevap veririm. İş hayatı tanımım yüzüme birisi tükürünce yarabbi şükür demek değil.densizliğe densizlikle karşılık vermek adetiniz midir? iş hayatı böyle bişey değil.
Ne alaka?Patron sandıgın kadar memnun degilmiş demekki senden.
Her zaman değil ama gerekli görürsem aynı şekilde olmasa bile cevap veririm. İş hayatı tanımım yüzüme birisi tükürünce yarabbi şükür demek değil.
Birçok şeyin tanımı farklı sanırım ikimizde. İyi günler.biri yüzünüze mi tükürdü? hayır. bence yanlış davranmışsınız.
bir kadın geldi, "BÜTÜN EKSİKLERİ TAMAMLADIN MI? BU NEDEN BÖYLE? NİYE HALA YAPILMADI? X BEY- patron- Mİ YAPSIN? SİZİ O ŞIMARTMIŞ HEP" vs minvalinde şeyler söyledi.
Patron sandıgın kadar memnun degilmiş demekki senden.
Saydırdıgına göre,Ne alaka?
Bence elemanından memnun olan insan karısınada gereken uyarıyı yapabilir.Bence karısını pışpışlamadığı için kızmış
Ben tüm gülümsememle hoşgeldiniz dedim, bu saygısız girişle şoka girdim. Benim görgü kurallarımın asla kabul etmeyeceği bir durumdu.Bazılarını tenzih ediyorum ama bir çok patron eşinde bu var maalesef.
Bayılıyorlar patronculuk oynamaya.
Bu girişe ne gerek var.
Çok mu zor kolay gelsin deyip iki tebessüm etmek.
İyi yapmışsın sen, zaten iş geçiciymiş.. resmen hak etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?