İşten ayrıldım.

ben zaten kadın yuzde yuz haklı demiyorum. işi bırakman da normal. ama süreci yönetme biçimin ve tavrın yanlış. yarın müdürün de saygısızlık yapabilir ona da hemen hadi bay mı diyeceksin, diyemeceksin. bu durumda tavrını değiştirmen gerek.

Bence sonuna kadar haklısın.. İsterse oranın tapusu kadının üzerine olsun, ki bence öyle de olmalı ki adam karısının terbiyesizliğine ses edememiş üstüne bi de ikiyüzlülük yapıp karısının gazıyla sana saydırmış sümsük herif.. Hakkında hiçbirşey bilmeyen biri çıkıp geliyor ve seni işi düzgün yapmamakla suçluyor. Halbuki senin muhattabın olan kişi, yani adam, daha bi önceki gün ne kadar çok çalıştığına ve yorulduğuna şahit olmuş.. Bence çok da yerinde davranmışsın..

Ben de öyle düşünüyorum. Ne yapıp ne ettiğimi, kim olduğumu bile bilmeyen birisi bu haddi nasıl buluyor kendisinde. İş hayatı böyledir kanıksa diyor arkadaşlar ama iş hayatının neden böyle olduğunu sorgulamıyorlar. Mesela ben bu muamele yerine günlerdir tüm yükü omuzlarımda taşımam karşılığında takdir görseydim, yorgunluğumu unutup çalışmak için daha da motive olurdum. Şimdi ne oldu? İşten çıktım ve iki yeni giren elemanla mağdur oldular. Böyle iş hayatının nesi verimli, neden normal karşılayayım anlamıyorum...

İnsana saygının ne olduğunu bilen insanlarla çalışabilirim umarım.

Sizin geçici olduğunuzu bildiği için,alttan almamış patron sizi,daha doğrusu idare etmemiş. Belkide eşini o gönderdi tartışma çıksın,ayrılın diye.
Neyseki zaten sizin içinde önemli bir iş değilmiş,geçiciymiş,bu sebeple dert etmeyin.
Öte yandan iş hayatında bu tip insanlarla sıkça karşılaşacaksınız,biraz daha sakin kalmaya çalısmanızda fayda var.

İnsana saygının ne olduğunu bilen insanlarla çalışabilirim umarım.

Umarim oyle olur ama bu ulkede o kadar azlar ki. Isler iyiyken saygili olanlar en ufak falsoda dik ala cingene oluverirler. Ben de senin kadar fevriyim hatta daha fazla. Hakkimda acilan bir ton dava. Ama atamadim ustumden bu kafayla da gidicem buyuk ihtimalle. Tavsiye etmem ama diger turlude o eziklige dayanamiosun. Ulkede yeterince ezik var zaten birileri de onurlu olsun sıkıntı yok bence. İşi kaptiysan kendi isini kurmaya bak.

Sorgulamak,ezilmemek,çantasını alıp çıkmak herkese nasip olmaz ama maalesef.
O işe ,oradan elde edeceği gelire çok ihtiyacı olan biri mecbur alttan alıp idare edecek. Tuzu kuru olan gidebilir ancak. Dolayısıyla işe yaramaz genel anlamda,birşey değişmez. Siz alttan almazsınız bir başkası alttan alan olur.
Ha bu arada kadını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Önce bir kolay gelsin deyip kendini tanıtıp,söyleyebilirdi "bu eksik,şunu söyle yapsanız daha doğru"vs diye,muhtemelen sizin tepkiniz bu kadar dik olmazdı.

Mezun olup kendi mesleğimi yapacağım, böyle yerler geçici ama gerçekten kaldıramıyorum. Gururum el vermiyor sözü yutup oturmayı. Boş ver diyemiyorum. Bakalım ne olacak...

Acaba patronunuz bir gün önceki "no thanks" karşılığından mı hoşlanmadı. İki tarafın da iletişim problemi olduğu kanısındayım. Siz kendi sınırlarınızı kendiniz belirlersiniz ve böylelikle karşı taraf da duracağı yeri bilir.

Bence patron memnun degilmis senden. Aslinda dunku yorgunluguna inanmamis (yada onun icin yorgunlugunun onemi yokmus) ama ihtiyaci oldugu icin idare ediyomus. Buyuk ihtimal karisiyla da paylasmis ki kadin direk o sekilde girizgah yapmis. Kadin ukala. Ama sende sanki biraz restlesmissin.

İnş çalıştığınız kadar maaşınızı alırsınız

Bana satın aldığı bir 'şey' muamelesi yapması beni çok sinirlendirdi zaten. Onun için birey yok, çalışan herkes dükkanın nesnesi. Diğer türlüsü olsaydı ben de dinleyip eksiklerimi kapatmaya çalışırdım zaten. Eleştirileri dikkate alan birisiyim.

Kimsenin bu davranışlara tahammül etmek zorunda kalmadığı bir dünya olması dileğiyle...........

Patron kimseden memnun değil, 3 ayda 45 eleman değişmiş küçücük dükkan.

No thanks demedim yazarken öyle yazdım sadece. Hani direkt hayır gerek yok dedim demek için.

Patron kimseden memnun değil, 3 ayda 45 eleman değişmiş küçücük dükkan.
Yok zaten sen memnun olunmayacak biriymissin demeye calismadim. Belli adam eleman begenmiyor. Eh kendi kaybeder isi bilen cekip ceviren bi elemani kolay kolay olmaz butun yuk kendine kalir.

Haklısınız. Kadının tavrı hiç şık değil. Yakışıksız yani. Ama bu tip insanlar muhtemelen görgüsüzdür,dünyanın en zengin insanı dahi olsalar,görgüyü kolay kolay edinemezler. Sizlik birşey değil bence. Kadın görgüsüz. Öyle olmasa önceki mesajımda da belirttiğim gibi,selam verir,kendini tanıtır,sonra ne söyleyecekse,ne isteyecekse lisanı münasiple söylerdi.
Amin inşallah

E kadın doğru söylemiş oda oranın sahibi evet ama davranışları klasik patron kaprisleri..
Bu kadar büyütecek birşey değilmiş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…