- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.221
ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla
bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.
anathema sen ne haldesin canım çok merak ettim ???
ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla
bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.
tebrik ederim darısı tüm vermek isteyenlere geçmiş olsun dikkat et
şimdi 1 portakalmı yicez ühüüüüü bu nasıl bir mutluluktur
portakalın şeker oranı yüksek ya ve bu diyette şeker ve karbonhidrat yok bu yüzden hızlı kilo verdiriyor. belki 2 dilim doğru olabilir. ben yemicem. yarına kadar sabretcem. yarın menü güzel tok tutacak. bu geceyi atlatalım inşallah sağ sağlim sabaha çıkarsak harika olacak.
verdiğimiz kilolar vereceklerimizin garantisi. 1 portakal bozmasın diyetimizi boşver sende yeme. hep bişey olmaz dediklerimiz bu hale getirdi bizi. şimdi bende halsizliğe açlığa tansiyon düşmesine bişey olmaz diyorum şimdi.
Arkadaşlar bugün isveç diyetine başlıyorum ama her seferinde sabah başlayıp akşam bırakıyorum ne olur bana akıl fikir verin , 10 kilo fazlam var(
Arkadaşlar bugün isveç diyetine başlıyorum ama her seferinde sabah başlayıp akşam bırakıyorum ne olur bana akıl fikir verin , 10 kilo fazlam var(
arkadaşlar bide ben bu çay olayını anlamadım niye yasakki ben zaten acık ve sekersiz içiyorum içsem kilo vermemi etkiler mi????
Kızlar birbirimize destek olalım ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?