Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

2. günümdeyim içim de hep bir şüphe vardı maalesef ama konuşulanları okudukça daha mutlu oldum :) yalnız ben diyet yaparken kesinlikle su dışında bi meşrubat içilmemeli diye biliyordum burada çoğu arkadaş içiyormuş kilo verimini artırır mı acaba ?

Merhaba kızlar, bugün 1. günüm, dediğim gibi bugün başlamayı düşünen ama gaza ihtiyacı olan ya da yeni başlamış arkadaşlar varsa diyet arkadaşı olalım.

Şimdi kettle ' a su koyuyorum sabah kahvemi içicem, bu diyetin en sevdiğim yanı sabah kahvesi olması :126:

Başlangıç kilom: 79.6

canım bende o şekilde okuduğum için bugün 6. günüm liste dışında hiç bir içecek içmedim akşam eşime babama çay koyuyorum onlar içiyor ben bakıyorum:) bu arada yazarım demiştim dünn kızlar yazamadım dün 300gr bugün 400gr vermişim yani beş günde 4 kilo olmuş oldu

Tebrik ederimmm 4 kilo motive edici bir rakam, darısı başımıza

Ben günlük en az 2-3 fincan kahve ve 3-4 fincan yeşil çay 1-2 maden suyu içen biriyim, suyu çok seviyorum, içtiğim şeyler kilo vermeye yardımcı şeyler her ne kadar bu amaçla içmesem de

Ama diyet nedeniyle kahveyi sabahkiyle(kahvaltı) sınırlandırdım, soda içmicem, sadece günde 2 bardak yeşil çay tüketicem onu bırakamam, bırakmamın da bi anlamı yok zaten sağlıklı bitki çayını.

Bence sizler de aralarda şekersiz olmak şartıyla ıhlamur, adaçayı, yeşil çay tüketin, hem bünyenizi korursunuz hem de faydalı..

Daha önce bu diyeti yaptığımda da bitki çayı tüketiyordum ve 13 günde 8 kilo vermiştim. Şekersiz bitki çayı sorun değil. Diyette bahsedilen şekersiz kola, şekersiz meyve suyu tarzı şeyleri içmeyin diye.

Merhaba arkadaşlar, yarın başlıyorum, yeni başlayan, başlamayı düşünen varsa birlikte yapalım diyorum motive açısından, herkese başarılar.. :13:

canım bugün 6. günüm sıkma canını dün ilk kaçamağımı yaptım çünkü çok açlık hissi oldu 62 kalorilik form kraker bu sabah 400 gr gitmişti

cnm.masllh ne gusel wernissin benimde 4 gunde 3 kilo gitti hemde arada kraker elma falan yedim iyi dimi kizlar mativee

Merhaba kızlar, diyetimi hiç bozmadım şu ana kadar nefis gitti yani, 1 bardak yeşil çay içtim ekstra olarak, o kadar.

Şu anda da ızgaramı pişirdim ayıptır söylemesi, et sindirimi zor olan bir şey olduğu için erkenden yiyiorum akşam yemeğini, herkesin bünyesine göre değişiyor işte

Izgaranın yanındaki salaayı şu an yemiyorum, ızgarayı tek yicem, salatay da 1-2 saat sonra böylce aç da kaldığımı hissetmiyeceğimi düşünüyorum, çok zorlanırsam 1 bardak ayran içerim, yarın görücez bakalım kaç gram gitmiş ne gitmiş

5 günde 4 kilo harika bir motive inş bizim de öyle olur. Bugün 3. günümdü ve 2 günde 1 kilo gitmişşş :):) sanırım ağır veriyorum ama olsun açılır inş :)) Ben de liste dışına çıkmıyorum şimdilik içecekler dursun kenar da 13 gün sonra bakarız artık :)

Merhaba kızlar, bugün 2. günüm ve kilom 78.9 (700 gram vermişim) hiç bozmadım, gece çok acıktım diye 1 kuru kayısı yedim sadece hepsi o.

Herkese keyfili bir haftasonu diliyorum..

Son düzenleme:
Roxalanne, Süper gerçekten açıktığın da su içmeye çalış ama bi kayısıdan da birşey olacağını sanmıyorum :) ben liste dışına hiç çıkmadım 3 günde 2 kilo gitti tabi kilo gittiğini görünce insan bayaa bi mutlu oluyor :)) kilolardan tez zamanda kurtuluruz inş :)) Mutlu ve kiloların bolca gideceği haftasonları :))

kizlar bise sorcam bugun altinci gunum we kilo wermedim hic normalmi morelim cok bozuldu yaa

bildiğim kadarıyla isveç diyetini harfiyen yapıp kilo veremeyen yok okuduğum kadarıyla bir bayan sadece 13 günde 2 kilo vermişti onun dışında kilo veriliyor. Ama moralini bozma diyet sabır işidir belki metoblzmanla alakalı bir durumdur.. Bol bol su içmeye çalış diyeti yaparken ...

bu gun oruc tuttum liste disina cikmadan ondan olurmu acaba yaa yarinda tutmak istiom ama ne dersiniz kizlar ama hic liste disina cikmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…