- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.501
2. günümdeyim içim de hep bir şüphe vardı maalesef ama konuşulanları okudukça daha mutlu oldum :) yalnız ben diyet yaparken kesinlikle su dışında bi meşrubat içilmemeli diye biliyordum burada çoğu arkadaş içiyormuş kilo verimini artırır mı acaba ?
kacinci gunundeydin offf ben sikildim artik yaa yemek yemeden rahat edemiom mutlu olamioopmm
canım bende o şekilde okuduğum için bugün 6. günüm liste dışında hiç bir içecek içmedim akşam eşime babama çay koyuyorum onlar içiyor ben bakıyorum:) bu arada yazarım demiştim dünn kızlar yazamadım dün 300gr bugün 400gr vermişim yani beş günde 4 kilo olmuş oldu
Merhaba arkadaşlar, yarın başlıyorum, yeni başlayan, başlamayı düşünen varsa birlikte yapalım diyorum motive açısından, herkese başarılar.. :13:
canım bugün 6. günüm sıkma canını dün ilk kaçamağımı yaptım çünkü çok açlık hissi oldu 62 kalorilik form kraker bu sabah 400 gr gitmişti
Tebrik ederimmm4 kilo motive edici bir rakam, darısı başımıza
cnm.masllh ne gusel wernissin benimde 4 gunde 3 kilo gitti hemde arada kraker elma falan yedim iyi dimi kizlar mativee
canım bende o şekilde okuduğum için bugün 6. günüm liste dışında hiç bir içecek içmedim akşam eşime babama çay koyuyorum onlar içiyor ben bakıyorum:) bu arada yazarım demiştim dünn kızlar yazamadım dün 300gr bugün 400gr vermişim yani beş günde 4 kilo olmuş oldu
çok iyi tabiki canım ben başka mesajları okuyorum 13 günde 3 4 kilo verenler var
kizlar bise sorcam bugun altinci gunum we kilo wermedim hic normalmi morelim cok bozuldu yaa
bildiğim kadarıyla isveç diyetini harfiyen yapıp kilo veremeyen yok okuduğum kadarıyla bir bayan sadece 13 günde 2 kilo vermişti onun dışında kilo veriliyor. Ama moralini bozma diyet sabır işidir belki metoblzmanla alakalı bir durumdur.. Bol bol su içmeye çalış diyeti yaparken ...
bu gun oruc tuttum liste disina cikmadan ondan olurmu acaba yaa yarinda tutmak istiom ama ne dersiniz kizlar ama hic liste disina cikmiom[/Q
Gece yediğin için mi veremedin acaba dicem ama 6 gün olmuş. diyet açısından gece yememen daha iyi ama yine sen bilirsin tabi :)
Kizlar bu diyet super bir sey 62 den 58 e indim 6 gunde 4 kilo verdim :) herkese basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?