Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canımcım yaa bende yeni yeni düzeldim öksürük kaldı hafif
2 hafta sürdü
canım ben başladım sandaloza bir kaç gün oldu
tok tutuyor ve sürekli wc
wc olayı yoruyor ama dikkat etmediğim halde wc ye gire çıka 1 kg vermişim
kısır mı yemedim koca dilim pasta mı yemedim neler neler
sandaloza başlayınca o topikten devam edelim şekerim seninle
buraya konu dışı yazmayalım konu dışı mesaj yasak
birde internetten sipariş verdim malum havalar soğuyor evde iki egzersiz yapayım diye şu tv ürünü varya revofleks mi ne ondan işte bakalım nasıl bir şey gelecek becerebilecek miyim

Kızlar ben normal diyet ve sporla 80 den 64 e düştüm ama 1 aydır hiç kilo veremiyorum İsveç diyetine başlasam ise yarar mı bende acaba 16 kilo verdim çünkü :/ 57 olmam lazım İsveç diyeti beni 60 a düşerse yeter ya yardım lütfen

Ne kadar sabırla devam edeceğim, ne kadar başarılı olacağım bilmiyorum ama 13 günlük süreyle denemek istiyorum. Şu ana kadar 3. günü bile atlatamamış biri olduğumu özellikle söylemem gerek Ama dönüp dolaşıp yine denemek istiyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış

merabalar...bende yapmak istiyorum artık yapıştı bu kilolar üzerime
daha önce yapmıştım bayaa da vermiştim..şimdi yine denemek istiyorum..gerçek sabır istiyo ama

Bugün 2. Günüm... bakalım işe yarayacak mi? Yaparken hiç zorlanmiyorum bolca yeşil çay içiyorum... umarım 5 6 kilo verebilirim.. vermem gereken daha çok ama 5 6 kilo beni motive eder diye düşünüyorum. .

merhaba kızlar. benimde bugün 2.günüm 74 le başladım. daha önce yaptığımda art arda 13 er günlük 2 periyot yapmıştım toplamında 10 kg vermiştim. babaklım b usefer ne olacak. İlk hedef 65. sonrası 60 kg. ama son 5 kg yi dukanla vermeyi düşünüyoruım. şimdi isveç bakalım ne sonuç gösterecek.

Sibel hanım yorumu yapalı bayağı olmuş umarım kilo vermişsinizdir ancak bence verememeniz normal. Diyetin ilk zamanlarında vucuttan su atımı olduğu için insan hızlı kilo veriyor ancak yağları yakmaya başladığınız zaman kilo kaybı hali ile yavaşlıyor.

diyeti uygulayan varmı kızlar benim bugun 2. günüm midemi küçültmek için bu diyeti yapmayı tercih ettim yapan arkadaşlarla motive olmak isterim :)

diyeti uygulayan varmı kızlar benim bugun 2. günüm midemi küçültmek için bu diyeti yapmayı tercih ettim yapan arkadaşlarla motive olmak isterim :)
Ben yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. Sonuçta porsiyonlar çok küçük. İlk günlerinizde olduğunuz için dayanması biraz zor oluyor ama sonrasında alışıyorsunuz.

Ben yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. Sonuçta porsiyonlar çok küçük. İlk günlerinizde olduğunuz için dayanması biraz zor oluyor ama sonrasında alışıyorsunuz.

evet bende daha önce denemiştim ve memnun kalmıştım şimdi diyet moduna girmem için benim bir listeye uymam gerek yoksa ondan azcık bundan azcık derken ipin ucu kaçırıyorum bugun3. günüm ve ben gayet iyiyim

Biraz bastan biraz sondan okudumda arkadaslar bu diyetle verilen kilolar kalicimi gidiyor yoksa gerimi aliniyor cozemedm hala:) bnde 1 gunu tamamladm ama aksam kahvem olmazsa olmaz simdi kurali bozup kahve iccem ama bi yandanda kararsizim bn sabahlari turk kahvesi sandm oyle ictim ama nescafe bagimlisiyim galiba bn icsem nplurki her aksam 1 tane:)
Birde 68.7 kiloydum uzun zamndir 6 ay once dogm yaptim veremedm hic. Bugn baktim 68.4olmusum gercekmiki o! Yoksa acliktan mi oule cikiyor

Hedefte 55 gorulurmu acaba? Emzirdigim icin sutum azalirsa mecbur birakcam. Gerci kizim ek gidada aliyor ama sutum kesilsin istemem.
Bebek emziriyorsanız bence bu diyeti yapmayın sonuçta az kalorili bir diyet. Daha düzenli ve uzun vadede yapılacak diyetler illaki vardır.Onları deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…