- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.741
geçmiş olsun canımcım yaa bende yeni yeni düzeldim öksürük kaldı hafifBen de nezle oldum oğluma da geçirdim o yüzden uzak kaldım sizden.
64le devam ediyorum sağlıklı beslenmeye :) Diyet yapmadım çünkü psikolojim hazır değil ama sandaloz sakızını kullanalım canım yemeğimize dikkat edip devam edelim bakalım ne olacak..
spor da yapıyomusun*Bugün 2. Günüm... bakalım işe yarayacak mi? Yaparken hiç zorlanmiyorum bolca yeşil çay içiyorum... umarım 5 6 kilo verebilirim.. vermem gereken daha çok ama 5 6 kilo beni motive eder diye düşünüyorum. .
spor da yapıyomusun*
Sibel hanım yorumu yapalı bayağı olmuş umarım kilo vermişsinizdir ancak bence verememeniz normal. Diyetin ilk zamanlarında vucuttan su atımı olduğu için insan hızlı kilo veriyor ancak yağları yakmaya başladığınız zaman kilo kaybı hali ile yavaşlıyor.Kızlar ben normal diyet ve sporla 80 den 64 e düştüm ama 1 aydır hiç kilo veremiyorum İsveç diyetine başlasam ise yarar mı bende acaba 16 kilo verdim çünkü :/ 57 olmam lazım İsveç diyeti beni 60 a düşerse yeter ya yardım lütfen
Ben yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. Sonuçta porsiyonlar çok küçük. İlk günlerinizde olduğunuz için dayanması biraz zor oluyor ama sonrasında alışıyorsunuz.diyeti uygulayan varmı kızlar benim bugun 2. günüm midemi küçültmek için bu diyeti yapmayı tercih ettim yapan arkadaşlarla motive olmak isterim :)
Ben yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. Sonuçta porsiyonlar çok küçük. İlk günlerinizde olduğunuz için dayanması biraz zor oluyor ama sonrasında alışıyorsunuz.
Egzersiz falan yapıyor musunuz peki ?evet bende daha önce denemiştim ve memnun kalmıştım şimdi diyet moduna girmem için benim bir listeye uymam gerek yoksa ondan azcık bundan azcık derken ipin ucu kaçırıyorumbugun3. günüm ve ben gayet iyiyim
evet 30 dk yuruyus yapiyorum ve daha fazla hareket etmeye calisiyorum:)Egzersiz falan yapıyor musunuz peki ?
Bebek emziriyorsanız bence bu diyeti yapmayın sonuçta az kalorili bir diyet. Daha düzenli ve uzun vadede yapılacak diyetler illaki vardır.Onları deneyin derimHedefte 55 gorulurmu acaba? Emzirdigim icin sutum azalirsa mecbur birakcam. Gerci kizim ek gidada aliyor ama sutum kesilsin istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?