- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.721
canım geçmiş olsun düşük tansiyon falan mı var acaba tuz yemiyor musun?
bir de kilo boy kaçç
Regl oldum bitsin başlıcam canım.. Sen iyileştin mi?diyet nasıl gidiyor canımmmm
Biftek yerine tavuk,mantar ya da bir kase mercimek yiyebilirsiniz.merhaba bende isveç diyetimin 2. günündeyim öglen yedigim yogurtun içine kepekli ekmek dilimledim ama en küçük olanını kenarı yani , bikaç kaçamagım var böyle ama genel hatlarıyla uyuyorum 6. günde devam edip edemeyecegime bakacagım. biftek yerine sebze yesek olabiliyor mu ?
gibi ama çalışıyorum canım şu an diyet mümkün değilRegl oldum bitsin başlıcam canım.. Sen iyileştin mi?
Evet az olmus gibi wc ye cikma durumunuz nasil oda etkiler hergun duzenli cikiyomusunuz10.gün nerdeyse birebir uyguladım kaçamak olmadan .. 68 ile başladım bugün 65 az eğil mi ya bu eziyete ??
Evet az olmus gibi wc ye cikma durumunuz nasil oda etkiler hergun duzenli cikiyomusunuz
bende 6 günde 1 kg verince bırakmıştım ilk 2 günde vermiştim10.gün nerdeyse birebir uyguladım kaçamak olmadan .. 68 ile başladım bugün 65 az eğil mi ya bu eziyete ??
tontişim napıyosun ayran içtik ayrı düştükBiftek yerine tavuk,mantar ya da bir kase mercimek yiyebilirsiniz.
bende 6 günde 1 kg verince bırakmıştım ilk 2 günde vermiştim
az braz kaçamağım vardı ama anladığım bu diyetin işe yaramayacağını
57dim
56 olmuştum
şu an 58 im koruma falan yapmadım ama diyetten çıkınca çok kötü oldum her şeyden yemek istedim
daha çok versem dahada çok alırdım eminim
ve çok merak ediyorum hangi diyette salam gibi sağlıksız bir şey var
kahvenin de zararlarını okumanızı tavsiye ederim
arkadaşım dukan yapıyor onada zararlı vs diyenler var ben tam bilmiyorum ilk diyetm bu bir şey diyemem
ama dukan yapan arkadaşım kitabını almış okuyor anlattığına göre baya açıklayıcı
16 kilo verdi 2 bucuk ayda
tabi benm o kadar ihtiyacım olmadığı için o kadar çetrefilli diyetlerle uğraşmayacağım
daha sade bir diyet arıyorum
evet canım sporsuz diyet diyetsiz spor olmazValla kısaca bu Diyetin benim bünyeme etkisi ; bi işe yaramayıp, yaramadığı gibi metabolizmamı çökertip üstüne üstelik baş dönmesi halsizlik vs. Gibi yaşam kalitemi düşürecek hallere getirmesi ile sonuçlandı. Kilo verebilen arkadaşları kutluyorum onların bünyelerine farklı benim bünyeme farklı etki etmiş olabilir. Ama bu iş sadece sağlıklı beslenmeden geçer. Bunu anladım ve bundan sonra spor destekli sağlıklı beslenerek fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.. Allah hepimizin Yardımcısı olsun..
evet canım sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz
zaten spor her zaman lazım
en azından bir yürüyüş
kaç kiloydun canm sen boy kaçtı
ayrıca yazdıklarına harfi harfine katılıyorum diyetisyen hastaya göre bir diyet hazırlamış bize uymadı
evet canım şeker direk etki ediyor bendede bir dönem olmuştuŞimdi kardiyo ile kendi diyeti mi kendim hazırlıcam umarım başarılı olurum da sizlerle de paylaşırımben 1.60 boy 66 ile 65 Kilo arasında gelip gidiyorum. Sadece bölgesel olarak göbeğim ve birazcık yanlarım göze batıyo kemiklerim cok kücük minyonum 55 Kilo olsam yeter diyorum koruma aşamasında çok iyi koruyorum ama işte zor eritiyorum bütün gün oturarak çalışıyorum ve metabolizmam çok hantal bunlarında etkisi var tabiiki. Gerci gecen sene 76 kiloydum hiç bişi yapmadım sadece çay Şekerini kestim spor diyet olmadan bir senede 8 kiloya kadar verdim. Ama işte 1 yıl gibi uzun sürede oldu bu. insan istiyor ki kısa sürede kilolar gitsin bir An önce Fit görünüp istediğimizi yiyip istediğimizi giyelim :) Ama inanıyorum inşallah bi gün başaracağız
gülcannn gel artıkkBiftek yerine tavuk,mantar ya da bir kase mercimek yiyebilirsiniz.
Ben de nezle oldum oğluma da geçirdim o yüzden uzak kaldım sizden.gülcannn gel artıkk
sandaloza başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?