- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.761
bana uyar...kaç kilosun?merhaba kızçelerrrr. yarın benimle isveçe başlayacak olan var mı? haydi eşlik edin bana. motivasyona ihtiyacım var. daha önce 2 defa art arda yaptığımda 10 kg vermiştim. bakalım şimdi kaç vereceğim. yarın starttt
bu aslında sana bağlı bir şey..yani kalıcı olup olmamasıBiraz bastan biraz sondan okudumda arkadaslar bu diyetle verilen kilolar kalicimi gidiyor yoksa gerimi aliniyor cozemedm hala:) bnde 1 gunu tamamladm ama aksam kahvem olmazsa olmaz simdi kurali bozup kahve iccem ama bi yandanda kararsizimbn sabahlari turk kahvesi sandm oyle ictim ama nescafe bagimlisiyim galiba bn icsem nplurki her aksam 1 tane:)
Birde 68.7 kiloydum uzun zamndir 6 ay once dogm yaptim veremedm hic. Bugn baktim 68.4olmusum gercekmiki o! Yoksa acliktan mi oule cikiyor
ben 6. günümü bitirdim canım ufak 2 kaçamak dışında ilk kez bu kadar kararlıydım ve 3 kilo verdim dahada gidecek inşalahhmerhaba kızçelerrrr. yarın benimle isveçe başlayacak olan var mı? haydi eşlik edin bana. motivasyona ihtiyacım var. daha önce 2 defa art arda yaptığımda 10 kg vermiştim. bakalım şimdi kaç vereceğim. yarın starttt
Çoktan başladın değil mi ?geç kaldımKızlar yarın diyete baslicam beraber yapmak için arkadaş arıyorum varmı niyeti olan başlayalım beraber
Slm diyet kardeşim :) benimde bugün 2. Günüm inşallah aksatmadan devamını getiririm, 15 kilo fazlam var benimde :/
Slm diyet kardeşim :) benimde bugün 2. Günüm inşallah aksatmadan devamını getiririm, 15 kilo fazlam var benimde :/
günaydın benimde 15 kilo kadar fazlam varbugün başladım ben de kolay gelsin hepimize :)
Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettimBurda kimse yok ;(
Ben yazayım belki bir arkadaşımın işine yarar yazdıklarım
3günümdeyim öğlen yemeğini yedim biraz ara verip meyva mı tüketcem...
Hiç açlık çekmiyorum yalnızbaş ağrısı ve halsizlik var 6 günü tamamlayıp duruma göre 13 e tamamlıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?