Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar , 3 ay once doğum yaptım doğuma gore 5 , normalde 8 kılo fazlam var ama hedefım 10 :) bugun benımm 3. günüm ve sabah tartıldığımda 2.5 kılo vermıstım.Tabı herseye harfiyen uyuyoruz eşimle ve 3 arkadaşımla. Onlar da kılo verdıler.Bıraz halsız düşüyorsunuz ama bı omur mutluluğa değer :)

merhaba kızçelerrrr. yarın benimle isveçe başlayacak olan var mı? haydi eşlik edin bana. motivasyona ihtiyacım var. daha önce 2 defa art arda yaptığımda 10 kg vermiştim. bakalım şimdi kaç vereceğim. yarın starttt

bu aslında sana bağlı bir şey..yani kalıcı olup olmaması
2 sene önce bu diyeti yaptığımda inanılmaz kilo vermiştim..sonraki 1 ay boyunca da yediklerime dikkat ederek daha da verdim..çok sıkı da yapmadım açıkçası..ama bıraktığımda daha fazlasını aldım..aslında kesinlikle almazdım ama benim boşboğazlığım..aşırı yiyerek herşeyi mahvettim..şimdi yeniden vermeye çalışıyorum
yani bu diyeti yaptıktan sonra öyle fazla yemedikçe gayet güzel korursun

ben 6. günümü bitirdim canım ufak 2 kaçamak dışında ilk kez bu kadar kararlıydım ve 3 kilo verdim dahada gidecek inşalahh

Kizlaar 168 boya 67 68lerdeyim ben de basit yollu bi diyete benziyo cok da duydum ama baslayamadim bi turlu.basenden falan da gidiyo mu ust bacaktan ya 1 hafta anca yaparim diye dusunuyorum ama verdigimi gorursem yaparim heralde gaza gelip. sizce verebilir miyim 1 haftada 4 5 kilo ya 57 58 kg olsam daha ne isterim su hayatta bilmiyorum suam yani baktigin zaman tas catlasin 10 kg fazlam vara bi turlu tutamiyorum girtlagimi nedense

Slm diyet kardeşim :) benimde bugün 2. Günüm inşallah aksatmadan devamını getiririm, 15 kilo fazlam var benimde :/

seaflower benimde 16 ) 2 günün sonuna yaklaşıyorum meyvem elimde ))
Bugün biraz baş ağrısı çektim
Sabahta tartılmadım pazartesi sabah tartılcam öle devasa hayallerim yok 10 kilo mantığıma ters zaten )
Ben dukanla 16 kilo verdim bırakınca 5ni geri aldım o beşi gitsin razıyım )

Bak birlikte başlamışız birlikte bitiririz umarım

Burda kimse yok ;(
Ben yazayım belki bir arkadaşımın işine yarar yazdıklarım
3günümdeyim öğlen yemeğini yedim biraz ara verip meyva mı tüketcem...
Hiç açlık çekmiyorum yalnızbaş ağrısı ve halsizlik var 6 günü tamamlayıp duruma göre 13 e tamamlıcam...

Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettim ama yinede yilmadim azmediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…