- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.801
Aynen uygularsan dahada çok verirsin bence cnm, ben 5 ay önce bu diyeti yaptığımda 88 dim 75 e düştüm, doğum kilolarimi verdim yani, şimdi hedefim evlendiğim zamanki kiloya düşmek, 60 ı görmek istiyorum :)oooo süper vermişsin arkadaşım maşallah sana
bende bu 1 günde 6-7 kilo versemm çokk mutlu olurumm
Sana da kolay gelsin cnm, sende benim gibi sutten kesildin galibaMerhaba hanimlar bende bu gun basladim bi gazla yumurta ispanak be domatesten salata yapip yedim ogle menumu ins dayanabiliriz.bende birde iki kucuk bebek var birisi 5aylik digeri 22 aylik allah yardimcimiz olsun :)) bu arada ben sabah tartildim 69.800 gr yarin yazicam lutfn kimse yazmayi unutmasin sevgileer
Olur cnm ama ekmeksiz sade kıyma ile olur, baharat kullanabilirsin, ben onun yerine tavuk biftek tercih ediyorumaynen ya hadi bakalım. biftek yerine ızgara köfte falan yesek olmazmı acaba. sonuçta kırmızı et.
Aynen canim ama benim cok once kesilmisti ilkinde de oyle oldu genetik sanirim annemnde olmams sutuSana da kolay gelsin cnm, sende benim gibi sutten kesildin galibabende 5 ay emzirebildim, sütüm olsun diye neler neler yedim ama olmadı nasip değilmiş napalim, sonrasında bu diyeti uyguladım bende, çünkü süt olsun diye herseyi denemekten artık tartı 90 ı vuruyordu :/
Bugün tansiyonum düştü yere yığılıp kalmadan önce ufak ayran alıp bolca tuzlayıp içtimmerhabaaaa valla benimle birlikte birkaç kişiyi daha görmek çok mutlu etti beni .böyle tek kalmamak daha güselll.sende kilo kaybı oldumu arkadaşım???
boşa gitmemiştir yürüyüsün merak etme cnm. diyete devamMerhabalar afenim :)) dilim damagim kurudubu gun 40dak yuruyus yaptim..kotu olan su ki aksam uzeri dayanamayip 2tane bebe buskivisi yeyivermisim cayla (( suan cok pismanim yürüyüs falan bosa gitmemistir di mi :) aksamda biftekle salata yerine ceyrek sucuk yedim hemde pismemis gunu kapatmis oldum ins tabi :))) yarin kac gr vericem acabaaa dimtisss güp güp güp heycanliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?