Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettim ama yinede yilmadim azmediyorum :)

Aynı gündeyiz ))
Ben akşam yemeğini yemedim henüz bugün iyi gibiyim
Az önce arkadaşlarımı geldi pasta alıp
1 çatal almadımmm

Baş ağrısı çektim birazzzz
Şimdi iyi gibiyiim meyve vardı yaa ara öğün yaptım onu

Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettim ama yinede yilmadim azmediyorum :)

Ay ayy yazdım gelmemişşş...
Aynı gündeyiz yarın tartılcam bakalım ne olcak )
Akşam yemeğimi henüz yemedim
Baş ağrım vardı tüm güüüünn

kaçırmadım canım hiç ama bugün bırakmaya karar verdim dün biraz başım döndü sınavlar başladı bu hafta bir de belki bir iki hafta sonra tekrar başlarım size başarılar :)

Ayy sorma benimde eşim ve oğlum gözümun önünde tatlı ve çikolata yiyorlar ama yılmıyorum, bir yandanda çocuklara ve eşime yemek hazırlıyorum, icim gidiyor ama napalim katlancaz, bende sabah tartilicam bakalım kac kilo olmusum, doğum kilolarimi bu diyetle atmıştım 5 ay önce 88 den 75 e düşmüştüm, şimdi 76 ile başladım bakalım 60 lari görebilecek miyim :)

evet bu sabah itibariyle başladım..
sabah tartıldım
başlangıç kilom:83.5
sanırım şuan bu diyeti yapan kimse yokk
ben varımm. bugün başladım inşallah yapabilirim biraz gözüm korkuyo açıkçası.
Slm cnm, ben varım :) bugün 7. Günümdeyim ve bu sabah tartildim 72 olmuşum :) 76 kilo ile başlamıştım
ay ne güzel bu kadar kısa sürede sonuç almak daha da motive eder herhalde insanı.

bende bugün tartıldım 75.5 kiloyum maalesef. buraya da yazarım bakalım başarabilecekmiyim.

canım gözün korkmasın bak ne güsel kaç kişiyiz .13 gün nedirki ömrümüz geçiyor yiye yiye bi 13 günün lafımı our

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…