- 25 Aralık 2013
- 97
- 91
- 103
- 39
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.781
Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettimama yinede yilmadim azmediyorum :)
Bende az önce aksam yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta yaninda 1 dilim salam ve yeşil salata :) ilk 2 gün iyiydim ama bugün kendimi ac hissettimama yinede yilmadim azmediyorum :)
ben de açlık hissetmedim, biraz fazla uyudum bugün, iyi gidiyor şimdilik :)) başarıcaz biliyorum
Ayy sorma benimde eşim ve oğlum gözümun önünde tatlı ve çikolata yiyorlar ama yılmıyorum, bir yandanda çocuklara ve eşime yemek hazırlıyorum, icim gidiyor ama napalim katlancaz, bende sabah tartilicam bakalım kac kilo olmusum, doğum kilolarimi bu diyetle atmıştım 5 ay önce 88 den 75 e düşmüştüm, şimdi 76 ile başladım bakalım 60 lari görebilecek miyim :)Aynı gündeyiz))
Ben akşam yemeğini yemedim henüz bugün iyi gibiyim
Az önce arkadaşlarımı geldi pasta alıp
1 çatal almadımmm
Baş ağrısı çektim birazzzz
Şimdi iyi gibiyiim meyve vardı yaa ara öğün yaptım onu
Slm cnm, ben varım :) bugün 7. Günümdeyim ve bu sabah tartildim 72 olmuşum :) 76 kilo ile başlamıştımmerhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum yarın isveç diyetine başlicam yaan varmı şu anda?
ben varımm. bugün başladım inşallah yapabilirim biraz gözüm korkuyo açıkçası.evet bu sabah itibariyle başladım..
sabah tartıldım
başlangıç kilom:83.5
sanırım şuan bu diyeti yapan kimse yokk
ay ne güzel bu kadar kısa sürede sonuç almak daha da motive eder herhalde insanı.Slm cnm, ben varım :) bugün 7. Günümdeyim ve bu sabah tartildim 72 olmuşum :) 76 kilo ile başlamıştım
oooo süper vermişsin arkadaşım maşallah sanaSlm cnm, ben varım :) bugün 7. Günümdeyim ve bu sabah tartildim 72 olmuşum :) 76 kilo ile başlamıştım
canım gözün korkmasın bak ne güsel kaç kişiyiz .13 gün nedirki ömrümüz geçiyor yiye yiye bi 13 günün lafımı ourben varımm. bugün başladım inşallah yapabilirim biraz gözüm korkuyo açıkçası.
ay ne güzel bu kadar kısa sürede sonuç almak daha da motive eder herhalde insanı.
bende bugün tartıldım 75.5 kiloyum maalesef. buraya da yazarım bakalım başarabilecekmiyim.
merhabaaaa valla benimle birlikte birkaç kişiyi daha görmek çok mutlu etti beni .böyle tek kalmamak daha güselll.sende kilo kaybı oldumu arkadaşım???Merhabalar..bir de ben varım bugün 3.günüm
aynen ya hadi bakalım. biftek yerine ızgara köfte falan yesek olmazmı acaba. sonuçta kırmızı et.canım gözün korkmasın bak ne güsel kaç kişiyiz .13 gün nedirki ömrümüz geçiyor yiye yiye bi 13 günün lafımı our
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?