Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tamam kesin başlıyorum ya şuan gaza geldim bu sefer bozmadan yapıcam, eski erkek arkadaşım çok kilo aldığımı söyledi aşırı moralim bozuldu ama görücek o

ay ben bozdum bugün insan dayanamıyor buna, neyse 4 kilo verdim, acaba yarın tekrar mı başlasam senle

merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum diyete başlayan varsa beraber başlayalım

şuan kahvemi içerek başlamış bulunuyorum. 83 kgmım ve 169 boyundayım yaşım 26 bakalım nasıl etki edecek. yanlız ben karar verdim 7. gününden önce tartılşmayacam

kimsecikler yok böyle olmaz biraz motivasyon lazım. siz başladınız mı napıyosunuz planınız nedir arkadaşşşalrrr

İsveç diyetinde 11. Günüm şimdiye kadar4,100 kg verdimilk iki gün sabah baş ağrım oldu kahvemi pudra şekeri ile pişirin üstüne iki çocuk aspirini içtim sonraları alıştım gayet rahatı sadece yoğurt salam yediğim günler ishal oldum iki gün sonra bitecek ara verip tekrarlayacağım sandığımdan daha kolay geçti:) bitince toplam giden kilomu yazarım

Ben de birazdan kahvemle başlıyorum boyun 1.68 kilom 106
umarım bu sefer yarıda kesmeden diyeti tamamlarım :):)
bu arada ikinci kere üst üste uygulamak doğru mu keşke bi ara verseydiniz mainbo :/ bu arada tebrik ederim başarılar

ben geldimmmm kızlar evet ilk günüm bitti. bu arada herkes kilo boy yazsın benim 1.70 70 kg ile başladım
günaydın kızlar hepinize başarılar

merhabalarr :) yürüyüş yaptım bu yağmurda çamurda ve yeni geldim salam ve yoğurt var menüde. kimse moralini bozmasın biz kadınız yaa buzamana kadar ne istedikte yapamadık şimdide yapıcaz bırakmak yok başladıgımız işi bitiricez sadece 13 gün :)

ben de ispanagimi yumurtami yedim yuruyusumu de yaptim. haklisin basarmak bizim icin cok zor degil hep birlikte yapicaz sonunda istedigimizi almak var

Bence de yaparız beynim ikilemde kalınca kendime neden bunu yaptığımı hatırlatmak zorunda kalsam da 13 gün hemen biter gibi geliyor başarırız ya yapabiliriz

akşam yemeğimi yedim kızlar da bu diyette benim hep başım ağrıyor size de oluyor mu ne zaman başlasam bırakıyorum resmen bırakmıycam ama bu sefer 13 günü tamamlıycam yapmam lazım
sizde durumlar nasıl?

tatlim ben de birazdan yicem aksam yemegimi simdilik sorun yok bende, dikkatini dagit diyet yaptigini surekli dusunme

canım normal baş agrısı dönme gibi ama yarına kadar geçer bidaha da olmaz sakın bırakma

akşam yemeğimi yedim kendime geldim yaa kızlar yaşım 23 ve buzamana kadar kilo yüzünde çok sıkıntılar çektim erkek arkadaşım vardı demediği şey kalmadı hakaretler vs. kilonun bukadar önemli bişey oldugunu daha yeni yeni anlamaya başladım nekadar kabul etmesekte fizik önemliymiş. aşık oldum çok sevdim bıraktı gitti ama şuan onun karşısına bambaşka çıkmak istiyorum kilo vermek saçlarımı kıyafetimi değiştirmek artık hedefim bu. o magazalara girdiğimizde indirimde olan küçük bedenleri alalım hemde denemeye bile gerek kalmadan en azından bu yeni yıla zayıf girelim ve ogün en güzel elbisemizi giyip fotolar çekilelim. diyet için sağlıksız diyenler kilo çokmu sağlıklı bişey inanın bunun kadar olamaz. İNTİKAMIMIZ ACI OLUCAK dayanın kızlarrrr sadece 13 gün dayanıcaz görsün herkes biz neymişiz.

tatlim ben de birazdan yicem aksam yemegimi simdilik sorun yok bende, dikkatini dagit diyet yaptigini surekli dusunme

canım normal baş agrısı dönme gibi ama yarına kadar geçer bidaha da olmaz sakın bırakma

bozmayı düşünmüyorum buraya kadar geldim yine başa dönemem o yüzden bu 13 gün bitene kadar devam edicem aslında az yemedim sadece yediklerim faklı ve şeker az olduğu için bunu hissediyorum hatta yarım saat önce yemekte bitiremedim bile şimdi alışması lazım bünyemin bu duruma :)
iyi olmanıza sevindim umarım bu durumu hep beraber başarıyla sonuçlandırcaz :)))

senin kilon kaç canım? bir de durumumuz aynı benim de sevgilim beni başkası için terk etti ve şuan onun acısı yüzünden mutlu olamıyorum yemek yemeye saracağımı bildiğim için direk başladım ben de pişman olmasını istiyorum ama artık geri dönmesini istemiyorum olmaz da zaten
bu arada benim 1.68 civarı kilom 106 46 bedenim

hahhah harikasın canım ya, bende 21 yaşındayım ve hep iri yarı biriydim ,10 kilo vermiştim aslında tekrar aldım malesef nasıl aldıysak öyle VERİCEZ biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…