- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.881
benimde 4. günüm. çok midem bulanıyo açlıktan tabi. bide agzım acı acı hepkızlar4. günüm çok şükür bugun tartılcm dayanamıyorum artıkbitsin bian önce artık yaa biberden bişey olmaz deme cnm nolur nolmaz kaçamak yapmamaya çalış :)
Bu diyetle kilolar hemen geri geliyor.
En iyisi kalori sayim galiba
sonuna kadar gittiğinde iştahın kapanıyor geri geleceğini sanmıyorum ve insanlar baya baya almadıklarını söylüyorlar tabii 4-5 gün yapıp bırakıp yemeğe saldırınca geliyor benim de başıma geldi aynısı ama iradeli devam edersek sıkıntı yok :)Bu diyetle kilolar hemen geri geliyor.
En iyisi kalori sayim galiba
kolay gelsin bacımm. ben dayandım aslında ama arkadaşıma gittim yemekleri görünce dayanamamış oldum. ben daha hiç tartılmadım. az midem gitti onun dışında pek degişiklik görmüyorum kendimde neyse en azından midem küçülmüş oluyo sırf bu yüzden yapıyom bu diyeti zatenValla ben bugün tartıldım ve resmen 300 gr fazla çıktı nasıl oldu anlamadım ama devam ediyorum 4. gün gerçekten çok zor ya bakalım ben nasıl dayanabilcem
kolay gelsin bacımm. ben dayandım aslında ama arkadaşıma gittim yemekleri görünce dayanamamış oldum. ben daha hiç tartılmadım. az midem gitti onun dışında pek degişiklik görmüyorum kendimde neyse en azından midem küçülmüş oluyo sırf bu yüzden yapıyom bu diyeti zaten
Oda arkadaşım zorla yemek yedirmeye çalışıyor ya zaten onlar yemek yerken direnmek zor bir de çağırıyor ama direnmem lazım :/ neden insanlar anlamıyor o incecik yesin ben değilim değişmem lazım
Nescafe içiyorum ben biftek yemiyorum yerine 1 çay bardağı yeşil mercimek haşlayıp yiyorum ama tavada da yapabilirsin olmuştu ben yaptığımda başarılarMerhaba, bugün benim ilk günüm. 1.65 boyundayim. Bir ay önce 65 kiloydum, porsiyonlarimi azaltarak 61.5 kiloya düştüm. Şimdi 61.5 kiloyla bugün ilk günüm. Su ana kadar rahat geçti. Yalnız sabah kahve ne içiyorsunuz, türk kahvesi mi,nesacafe mi . Bir de biftegi nasıl pisiriyorsunuz. Izgara yapsam olur mu
Neyin var diren ama en kötü ihtimalle bozarsan da üzülme yarın kaldığın yerden devam edersin ben de uğraşıyorum bakalım nolcak ki 6 da bırakıcam bende istediğim tepkiyi vermedi :)diren canım bende arada kaçamak yapıyom ama fün içerisinde dengelemeye çalışıyorum. aman şuan canım o kadar sıkkın ki midem bulanıyo ama yemeyecem bişey
valla canım ben tavuk pirzola alıyom onu yagsız tavada basharatlayıp bişirip yiyorumMerhaba, bugün benim ilk günüm. 1.65 boyundayim. Bir ay önce 65 kiloydum, porsiyonlarimi azaltarak 61.5 kiloya düştüm. Şimdi 61.5 kiloyla bugün ilk günüm. Su ana kadar rahat geçti. Yalnız sabah kahve ne içiyorsunuz, türk kahvesi mi,nesacafe mi . Bir de biftegi nasıl pisiriyorsunuz. Izgara yapsam olur mu
ben hiç tartılmadım da 8. gün sabahı tartılacam 4 kgdan az vermişssem bende bırakacam. gerçi regl olamak üzereyim oda etkiler ama olsun :) aman işler maddiyat felan klasik hayat sıkıntıları :)Neyin var diren ama en kötü ihtimalle bozarsan da üzülme yarın kaldığın yerden devam edersin ben de uğraşıyorum bakalım nolcak ki 6 da bırakıcam bende istediğim tepkiyi vermedi :)
ben 6. günümdeyim canım 4 den sonra o açlık isteği iyice gitti. bugünde gayet iyiyim. perşembe sabah tartılacam bakalım ne olacakBugün 2.günüm. iyi gidiyor şimdilik ama tatlı isteği biraz zorluyor ama direnmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?