Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar4. günüm çok şükür bugun tartılcm dayanamıyorum artık bitsin bian önce artık yaa biberden bişey olmaz deme cnm nolur nolmaz kaçamak yapmamaya çalış :)
benimde 4. günüm. çok midem bulanıyo açlıktan tabi. bide agzım acı acı hep tartıl bakalım bana da söyle ne kadar vermişsin

Bu diyetle kilolar hemen geri geliyor.
En iyisi kalori sayim galiba
sonuna kadar gittiğinde iştahın kapanıyor geri geleceğini sanmıyorum ve insanlar baya baya almadıklarını söylüyorlar tabii 4-5 gün yapıp bırakıp yemeğe saldırınca geliyor benim de başıma geldi aynısı ama iradeli devam edersek sıkıntı yok :)

bugün hiç açlık hissetmiyorum gayet iyiyim hatta tüm gün yemesem de olurdu acıkmıyorum sanırım kararlı başladım ve bir hedefim var bu yüzden
yani sonuç olarak iyi gidiyor zayıf olamayacağımı söyleyenlere inat bile olmam gerekir ki bu aralar ihtiyacım olan şey bu kendimi kötü hissetmemem için yapmam gerektiğini biliyorum hepimiz için de durum bu sanırım
bu diyeti tamamladığımızda umarım istediğimiz rakamı vermiş oluruz kızlar inanıyorum ki yapabiliriz her şey bizim elimizde :):)

kızlar kaçamaklarla 4. günü bitirdim. kaçamak yaptım ama çok açtım. 4 gün gerçekten zormuş. çünkü karın doyuracak hiçbişey yok
dün meyva yememeiştim bugün onun yerine olgun olmsmış muz yedim. ekmek yememiştim onun yerinede bikaçtane balık yedim aslında dengelenmiş olabilir. olmasada napayım bu kadar dayandıgıma şükür

Valla ben bugün tartıldım ve resmen 300 gr fazla çıktı nasıl oldu anlamadım ama devam ediyorum 4. gün gerçekten çok zor ya bakalım ben nasıl dayanabilcem
kolay gelsin bacımm. ben dayandım aslında ama arkadaşıma gittim yemekleri görünce dayanamamış oldum. ben daha hiç tartılmadım. az midem gitti onun dışında pek degişiklik görmüyorum kendimde neyse en azından midem küçülmüş oluyo sırf bu yüzden yapıyom bu diyeti zaten

Ben de bıraktım tartılmayı 6. gün bakıcam sonucu beğenmezsem elmaya geçicem bunu da 3 ay sonra tekrarlarım :/
Mantık doğru mide küçülmüş oluyor iyi bir sonuç bizim için dayanalım :)

Oda arkadaşım zorla yemek yedirmeye çalışıyor ya zaten onlar yemek yerken direnmek zor bir de çağırıyor ama direnmem lazım :/ neden insanlar anlamıyor o incecik yesin ben değilim değişmem lazım

Oda arkadaşım zorla yemek yedirmeye çalışıyor ya zaten onlar yemek yerken direnmek zor bir de çağırıyor ama direnmem lazım :/ neden insanlar anlamıyor o incecik yesin ben değilim değişmem lazım

diren canım bende arada kaçamak yapıyom ama fün içerisinde dengelemeye çalışıyorum. aman şuan canım o kadar sıkkın ki midem bulanıyo ama yemeyecem bişey

Merhaba, bugün benim ilk günüm. 1.65 boyundayim. Bir ay önce 65 kiloydum, porsiyonlarimi azaltarak 61.5 kiloya düştüm. Şimdi 61.5 kiloyla bugün ilk günüm. Su ana kadar rahat geçti. Yalnız sabah kahve ne içiyorsunuz, türk kahvesi mi,nesacafe mi . Bir de biftegi nasıl pisiriyorsunuz. Izgara yapsam olur mu

Nescafe içiyorum ben biftek yemiyorum yerine 1 çay bardağı yeşil mercimek haşlayıp yiyorum ama tavada da yapabilirsin olmuştu ben yaptığımda başarılar

diren canım bende arada kaçamak yapıyom ama fün içerisinde dengelemeye çalışıyorum. aman şuan canım o kadar sıkkın ki midem bulanıyo ama yemeyecem bişey
Neyin var diren ama en kötü ihtimalle bozarsan da üzülme yarın kaldığın yerden devam edersin ben de uğraşıyorum bakalım nolcak ki 6 da bırakıcam bende istediğim tepkiyi vermedi :)

valla canım ben tavuk pirzola alıyom onu yagsız tavada basharatlayıp bişirip yiyorum

Neyin var diren ama en kötü ihtimalle bozarsan da üzülme yarın kaldığın yerden devam edersin ben de uğraşıyorum bakalım nolcak ki 6 da bırakıcam bende istediğim tepkiyi vermedi :)
ben hiç tartılmadım da 8. gün sabahı tartılacam 4 kgdan az vermişssem bende bırakacam. gerçi regl olamak üzereyim oda etkiler ama olsun :) aman işler maddiyat felan klasik hayat sıkıntıları :)

Ben diyetin dışına pek çıkmak istemiyorum. O yüzden bugün biftek vardı biftek aldım. Normal zamanlarda marine edip döküm ızgarada muhurleyip firinliyordum ama sanırım marine etmemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…