- 11 Aralık 2014
- 11
- 6
- 3
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.861
canım bende 70 kiloyum. çok iyi düşünmüşsün ye ye ye nereye kadar şişmekten başka bişey olmadı sinir stres hep bizi buna itti. kesinlikle kilo ver seni öyle gördüğünde ben naptım ya dicek zaten seni geri dönmesendesenin kilon kaç canım? bir de durumumuz aynı benim de sevgilim beni başkası için terk etti ve şuan onun acısı yüzünden mutlu olamıyorum yemek yemeye saracağımı bildiğim için direk başladım ben de pişman olmasını istiyorum ama artık geri dönmesini istemiyorum olmaz da zaten
bu arada benim 1.68 civarı kilom 106 46 bedenim
kesinlikle canımm kadınlar sadece kilo kaybetmekten hoşlanır :) 10 kiloyu çok kolay verirsin diyete devamm :)hahhah harikasın canım ya, bende 21 yaşındayım ve hep iri yarı biriydim ,10 kilo vermiştim aslında tekrar aldım malesefnasıl aldıysak öyle VERİCEZ biliyorum
onun da geri dönmek gibi bir niyeti yok zaten açıkçası halinden mutlu gibi neyse sorun o da değil benim bunu kendim için yapmam lazım yoksa o dönse ne dönmese ne? benim bedenime saygı duyma zamanım geldi de geçiyorcanım bende 70 kiloyum. çok iyi düşünmüşsün ye ye ye nereye kadar şişmekten başka bişey olmadı sinir stres hep bizi buna itti. kesinlikle kilo ver seni öyle gördüğünde ben naptım ya dicek zaten seni geri dönmesende
dönsede eskisi gibi olmaz zaten boşverrrrrrr. sen kendin için aynada kendini harika görmen için yapıcaksınonun da geri dönmek gibi bir niyeti yok zaten açıkçası halinden mutlu gibi neyse sorun o da değil benim bunu kendim için yapmam lazım yoksa o dönse ne dönmese ne? benim bedenime saygı duyma zamanım geldi de geçiyor
bence de dönse nolur ki, seni sen olduğun için sevsin görüntün için değil, ama aynaya baktığımızda mutlu olmak için vericez kiloyuonun da geri dönmek gibi bir niyeti yok zaten açıkçası halinden mutlu gibi neyse sorun o da değil benim bunu kendim için yapmam lazım yoksa o dönse ne dönmese ne? benim bedenime saygı duyma zamanım geldi de geçiyor
canım ben daha önce protein diyeti olarak bilinen dukan diyeti yaptım. ve sarkmayı bırak resmen o kadar sıkılaşmıştım ki millet inanmıyodu kiloma çok daha zayıf görünüyordum.kızlar bişi sorcam az önce bi yazı okudum karbonhidratı az proteini bol diyetler (ki bu bizim yaptığımız oluyor) vücutta sarkmaya neden oluyormuş sizce de böyle bi ihtimal var mı? ay korktum ben ya sarkmak istemiyorum
peki spor yapıyor musun bir de kaç kilosun o da etkili :scanım ben daha önce protein diyeti olarak bilinen dukan diyeti yaptım. ve sarkmayı bırak resmen o kadar sıkılaşmıştım ki millet inanmıyodu kiloma çok daha zayıf görünüyordum.
dukanı niye bıraktın canım, ve bıraktıktan sonra aldın mı geriye?canım ben daha önce protein diyeti olarak bilinen dukan diyeti yaptım. ve sarkmayı bırak resmen o kadar sıkılaşmıştım ki millet inanmıyodu kiloma çok daha zayıf görünüyordum.
83 ile başladım günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum.169 boyum 26 yaşımın sonundayım :)peki spor yapıyor musun bir de kaç kilosun o da etkili :s
dukanı niye bıraktın canım, ve bıraktıktan sonra aldın mı geriye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?