Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende 70 kiloyum. çok iyi düşünmüşsün ye ye ye nereye kadar şişmekten başka bişey olmadı sinir stres hep bizi buna itti. kesinlikle kilo ver seni öyle gördüğünde ben naptım ya dicek zaten seni geri dönmesende

hahhah harikasın canım ya, bende 21 yaşındayım ve hep iri yarı biriydim ,10 kilo vermiştim aslında tekrar aldım malesef nasıl aldıysak öyle VERİCEZ biliyorum
kesinlikle canımm kadınlar sadece kilo kaybetmekten hoşlanır :) 10 kiloyu çok kolay verirsin diyete devamm :)

onun da geri dönmek gibi bir niyeti yok zaten açıkçası halinden mutlu gibi neyse sorun o da değil benim bunu kendim için yapmam lazım yoksa o dönse ne dönmese ne? benim bedenime saygı duyma zamanım geldi de geçiyor

dönsede eskisi gibi olmaz zaten boşverrrrrrr. sen kendin için aynada kendini harika görmen için yapıcaksın

bence de dönse nolur ki, seni sen olduğun için sevsin görüntün için değil, ama aynaya baktığımızda mutlu olmak için vericez kiloyu

Bugün menüleri biraz değiştirdim öğle yemeği olarak bir dilim salam ve yeşil salata yedim iyi gidiyor enerjim düşmedi bugün kendimi iradeli hissediyorum :)

ben akşam yemeğimi de bitirdim ve şuan extreme weight loss videolarını izliyorum insanlar 170-180 li kilolardan 70e düşüyor bir yılda biz de yapabiliriz kızlar ve o kadar güzelleşiyorlar ki bizim güzelliğimiz resmen kiloların altında gizli kalmış :ss
azim geldi şunu izlerken durmak yok durursam olmaz artık :)

kızlar bişi sorcam az önce bi yazı okudum karbonhidratı az proteini bol diyetler (ki bu bizim yaptığımız oluyor) vücutta sarkmaya neden oluyormuş sizce de böyle bi ihtimal var mı? ay korktum ben ya sarkmak istemiyorum

merhaba kızlar kimse yok diye ugramıyordum. Çok sevindim sizleri görünce. ben bugün 3. günümü tamamladım. zorlanmıyorum desem yalan olur ama pes etmeyecem. arkadaşım yanımda koca bir kumpir yedi çok sevmeme ragmen minicik bile tatmadım. bu arada tartılmıyorum 7. günde ve 13. günde tartılacam. sizin nasıl gidiyor

canım ben daha önce protein diyeti olarak bilinen dukan diyeti yaptım. ve sarkmayı bırak resmen o kadar sıkılaşmıştım ki millet inanmıyodu kiloma çok daha zayıf görünüyordum.

peki spor yapıyor musun bir de kaç kilosun o da etkili :s
83 ile başladım günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum.169 boyum 26 yaşımın sonundayım :)
dukanı niye bıraktın canım, ve bıraktıktan sonra aldın mı geriye?

dukanı bıraktım çünkü gecen sene yılbaşına denk gelmişti ve arkadaşımın ailesinin yanına gidince orda suikaste ugradı. dukan öyle bir diyet ki hem çok çabuk etki ediyo hem sıkılaştırıyo. ama benim gibi etle arası olmayanlar ve tatlıyı sevenler için zor. sonra bi türlü yapamadım işte. şimdi isveç diyeti bittikten sonra 1 gün ara verip dukan yapmayı düşünüyorum dogum günüme kadar.(1 Şubat) dayanabilirsem tabiiiiiiii

kızlar buda benim 4. gün kahvaltım( ögle yemegi aslında)
1 Tane rendelenmiş havuç
25 gr peynir(valla yaglı tuzlu peynirim)
1 tane haşlanmış yumurta
1,5 biber ( bu listede yoktu ama masum oldugunu düşündüm :) )

kızlar4. günüm çok şükür bugun tartılcm dayanamıyorum artık bitsin bian önce artık yaa biberden bişey olmaz deme cnm nolur nolmaz kaçamak yapmamaya çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…