Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya. 1. 63 boyundayım 58 kiloyum ve 2 hafta sonra nişanım olacak acilen 6 7 kilo vermem lazım sizce bu isveç diyeti işe yarar mı 1 senedir 10 kilo aldım ve geri veremiyorum spora da başladım günde yarım saat egzersiz 1 saat pilates yapıyorum artık vermeliyim kiloları yani çok zor durumdayım

kilo vermek bünyeye göre değişir canım. ama sporla beraber veririsin diye düşünüyorum. yanlız bence plates yerine kardio çalılşsan daha kolay veririsin benden söylemesi

Benimde kafama takılan şey evet belki tartida 3_5 kilo vermiş gorunecegiz ama bu goruntumuze yansıyacak mi acaba.

Benimde kafama takılan şey evet belki tartida 3_5 kilo vermiş gorunecegiz ama bu goruntumuze yansıyacak mi acaba.
tabi ki yaşanacak sonuçta kilo veriyorsun. tabi diyetten sonra eskisi gibi yersen kısa sürede yine başa dönersin. benim bugün 7. günüm mide kalmadı hiç.

Kızlar merhaba ben Pazartesi günü başladım bugün 3. Günüm başladığımda 78.2 kiloydum bu sabah tartıldım ve tam 75,9 çıktım süper gidiyor birbirimize destek olalım günde 2 litre su içiyorum listenin dışına hiç çıkmadım sadece ıspanak yerine semiz otu yedim hergün 45 dakika kadriyo çalışıyorum bugün biraz mekik de eklemeyi düşünüyorum herşey yolunda

ben minik kaçamaklar yapıyorum ama gün içerisindeki diyer yiyeceklerimle dengelemeye çalışıyorum. bugün 7. günüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum sonucu yazacam bende çok merak ediyorum

Benim de bugün 3. günüm ve malesef regl oldum. Şimdiye kadar listeyi aynen uyguladim fakat su bikac gün halsizlik yaşarım diye korkuyorum. Başlamışken bırakmak da istemiyorum. Ben de sabah akşam spor yapıyorum ama en iyisi spora ara vermek .

bende dün regl oldum ama bugün şiddetlendi. baya halsizim neden diye düşünüyordum bende. bugün 7. günüm. yarın tartılacam tabi bugün bozmazsam :S

ben minik kaçamaklar yapıyorum ama gün içerisindeki diyer yiyeceklerimle dengelemeye çalışıyorum. bugün 7. günüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum sonucu yazacam bende çok merak ediyorum
Canım sonucunu merakla bekliyoruz inşallah istediğin sonuca ulaşırsın benim yarın 4. Günüm bugün biraz halsizlik hissettim ama hemen toparladım çok şükür ve aynaya baktığım zaman 3 gün geçmesine rağmen gözle görülür bir değişiklik var çok şükür

Hasta olduğun için morel bozma canım ve bence sakın bırakma spora çok yüklenme zaten hastalık enerjini alacak ben evde boş kaldıkta ağırlık çalışıyorum abartmadan kastan kaybetmemek için kendini iyi hissedersen öyle yap bence

malesef bıraktım bugün dayanılmaz derecede mide bulantım oldu hala da bulanıyo. bıraktım ama artık dikkat edecem 7 günde 4 kg farketmiş. sabah tartılınca daha iyi anlarım gerçi. şimdi düzenli ve saglıklı beslenme zamanı

Sağlığın herşeyden önemli canım gayette iyi vermişsin verdiklerini alma aman dikkat et

Şu günler geçse bir an önce... Ama tabi önemli olan 13 gün bittikten sonra ne yapacağımız... Diyet bitti deyip salarsak kendimizi bu kilolar geri gelir

Ben diyet biter bitmez diyetisyene gitmeyi düşünüyorum hedefim bu diyetle 69 U görüp geri kalan kilolarımı diyetisyen kontrolünde vermek canım

mrb kızlar ben dukan diyeti yapıyodum ama açıkçası biraz masraflı gelmeye başladığı için bıraktım yarın isveç diyetine başlıcam inşallah... benim gb yarın başlıcak olan warmı?

Günaydın kızlar bugün 4. Günün sabahına uyandım ve tartıldım 75,5 çıktım 78,2 ile başlamıştım bence gayet iyi gidiyor dün spor yapamadım ama bugün telefi edicem inşallah 13 gün boyunca hergün buraya yazıcam kilomu ilk günlerde çok gidiyor sonra biraz yavaşlıyor kilo kaybı morel bozmayın 13 gün devam inşallah

Sağlığın herşeyden önemli canım gayette iyi vermişsin verdiklerini alma aman dikkat et
yok canım şimdi normal diyet yapmaya başladım. az yiyecem ve akşam 7 den sonra bişey yemeyecem haftada 3-4 günde yürüyüş yaptım mı tamamdır. hızlı vermeye gerek yok yavaş gitsin ama gitsin. bu isveç diyeti hem motive hem mide küçültmeydi benim için. devam eden herkese tebrikler.. sonuçlarınızı merakla bekliyorum takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…