- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.921
Başarılar canım bizide haberdar et kilo verdikçe:)yok canım şimdi normal diyet yapmaya başladım. az yiyecem ve akşam 7 den sonra bişey yemeyecem haftada 3-4 günde yürüyüş yaptım mı tamamdır. hızlı vermeye gerek yok yavaş gitsin ama gitsin. bu isveç diyeti hem motive hem mide küçültmeydi benim için. devam eden herkese tebrikler.. sonuçlarınızı merakla bekliyorum takipteyim :)
tabi ki canım ben hep buralardayım yazarım :)Başarılar canım bizide haberdar et kilo verdikçe:)
Ben warim! Ne zmn basliyosun :)merhaba, benimle isveç diyetine başlıyacak arkadaş var mı acaba
Ben warim! Ne zmn basliyosun :)
Ben baslayamadm pazartesi artik :) kac kilosun?bugün başladım, kahve mi içiyorum hatta :)
Merhaba ☺ben de bugün basliyirum.63 kiloyum hedefim 50 bakalim nasil olacakBen baslayamadm pazartesi artik :) kac kilosun?
benim 3. günüm başarılarMerhaba ☺ben de bugün basliyirum.63 kiloyum hedefim 50 bakalim nasil olacak
Bende bugun basladim 62 kiloyum simdilik hedefim 55 :)Merhaba ☺ben de bugün basliyirum.63 kiloyum hedefim 50 bakalim nasil olacak
ben de bugün başladım cnm. 10 sene evvel bi yapmıştım 6 gün kadar acayip iştahım kapanmıştı diyetten sonra. şimdi diyet arkadaşı olmak ve kendime bulmak için üye oldum buraya
Merhaba ben dün başladım 61 kilo ile başladım bir sene önce 47 kiloydum ama bir senede aşırı kilo aldım.
Bugün 2. günüm benle birlikte devam etmek isteyen varmı? :)
Mrb bende ins.persemve baslicam yola birlikte devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?