Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Demir eksikligim olduğu icin dudaklarımda yaralar oldu bağışıklığı iyi olmayan arkadaşlara önermem :)

ilk günüm bitti.. bugünü kaçamaksız tamamladım 2 buçuk litre su içtim. biraz yürüyüş birazcık da evde plates yaptım. biraz kitap okuyup uyucam umarım sizin gününüz de en az benimki kadar iyi geçmiştir kızlar iyi geceler

Selam kızlar bugün 9.günüm sadece 3kilo verdim 5.günden sonra kilo vermem durdu neden acaba bileniniz varmı? 13 günü tamamladığım da kaç kilo verecegim acaba yada veremicem mi? moralim çok bozuk

öğlen yemeğimi de yedim ama bugün zor ya öğlen yemeği yok sadece 100 gramcık yoğurt ve salam.. zorlandığım yer açlık değil aslında aç ya da halsiz hissetmiyorum ama alışkanlık olmuş insan bişeyler yeme isteği duyuyo.. neyse sabır bugünü saymazsam 11 gün kaldı

bugünlük bütün yemek haklarımı doldurdum çok mutsuzum bi tek meyve kaldı onu da akşam tv karşısında yiycem ağzım boşken tv izleyince mutsuz hissediyorum diyeti bozasım geliyo bari meyveyle kandırayım kendimi

bem meyveyi aralarda yarim yarim yedim.tarti sabah ne gösterecek cok merak ediyorum.sende haberdar et bakalim ne kadar eksimiz oldu

günaydın kızzzlaaar bugün de 600 gram gitmiş. 3. günüme başladım kahvemle kızarmış ekmeğimi yiyorum kendimi çok enerjik canlı ve mutlu hissediyorum

kızlar nerdesiniz yine yok oldunuz??
bu öğlen menümde haşlanmış ıspanak vardı ama o yencek gibi bişey değil o yüzden haşlanmış cibes yiyorum bol limonlu mmmm bayılırım

günaydın kızzzlaaar bugün de 600 gram gitmiş. 3. günüme başladım kahvemle kızarmış ekmeğimi yiyorum kendimi çok enerjik canlı ve mutlu hissediyorum
benden de tam 700 gr gitmis.75.7 ile basladim tarti bugun 73.8 gosterdi.ama sabaha kdr uyumadim.bebegim rahatsizlandi sabaha kdr uyaniktim.bende kahvemle ekmegimi yedim.ogle yemegine hazirlik yapiyorum.3.gun hasanmis ispanak var.tadi cok kötü. ya marul yiyecem yada ispanagi haslamadan bakalim
kızlar nerdesiniz yine yok oldunuz??
bu öğlen menümde haşlanmış ıspanak vardı ama o yencek gibi bişey değil o yüzden haşlanmış cibes yiyorum bol limonlu mmmm bayılırım

Allah korusun bebeğini çok geçmiş olsun çok güzel veriyosun sen de maşallah fark edilmeye başladı mı inceldiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…