- 12 Mart 2015
- 68
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #10.201
Demir eksikligim olduğu icin dudaklarımda yaralar oldu bağışıklığı iyi olmayan arkadaşlara önermem :)iyi yapmışsın canım sağlık herşeyden önemli..
bu arada benim bu ilk günüm gayet güzel gidiyo hiç acıkmadım hiç halsizlik yaşamadım. hastanedeydim saatlerdir kan değerlerime baktırmak için gitmiştim normal çıktı her şey. birazdan da çıkıp biraz yürümeyi planlıyorum. umarım bu kadar rahat bitirebilirim bu 13 günü
1200 çok iyii nasıl başardınbenimde 2.gunu 1.200 gr gitmis.ama bugun cok acimmmmmm
bem meyveyi aralarda yarim yarim yedim.tarti sabah ne gösterecek cok merak ediyorum.sende haberdar et bakalim ne kadar eksimiz oldubugünlük bütün yemek haklarımı doldurdum çok mutsuzumbi tek meyve kaldı onu da akşam tv karşısında yiycem ağzım boşken tv izleyince mutsuz hissediyorum diyeti bozasım geliyo bari meyveyle kandırayım kendimi
heyecanla sabahı bekiyorum zaten meraktanbem meyveyi aralarda yarim yarim yedim.tarti sabah ne gösterecek cok merak ediyorum.sende haberdar et bakalim ne kadar eksimiz oldu
benden de tam 700 gr gitmis.75.7 ile basladim tarti bugun 73.8 gosterdi.ama sabaha kdr uyumadim.bebegim rahatsizlandi sabaha kdr uyaniktim.bende kahvemle ekmegimi yedim.ogle yemegine hazirlik yapiyorum.3.gun hasanmis ispanak var.tadi cok kötü. ya marul yiyecem yada ispanagi haslamadan bakalimgünaydın kızzzlaaarbugün de 600 gram gitmiş. 3. günüme başladım kahvemle kızarmış ekmeğimi yiyorum kendimi çok enerjik canlı ve mutlu hissediyorum
kızlar nerdesiniz yine yok oldunuz??
bu öğlen menümde haşlanmış ıspanak vardı ama o yencek gibi bişey değil o yüzden haşlanmış cibes yiyorum bol limonlu mmmm bayılırım
Allah korusun bebeğini çok geçmiş olsunbenden de tam 700 gr gitmis.75.7 ile basladim tarti bugun 73.8 gosterdi.ama sabaha kdr uyumadim.bebegim rahatsizlandi sabaha kdr uyaniktim.bende kahvemle ekmegimi yedim.ogle yemegine hazirlik yapiyorum.3.gun hasanmis ispanak var.tadi cok kötü. ya marul yiyecem yada ispanagi haslamadan bakalim
teşekkür ederim.incelmisimdir herhalde.gobegim icerde.sonucu cok merak ediyorum.umarim 60lari gorurumAllah korusun bebeğini çok geçmiş olsunçok güzel veriyosun sen de maşallah fark edilmeye başladı mı inceldiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?