- 6 Ocak 2016
- 49
- 30
- 3
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.401
Canim bence cok ağır sporlar yapma belki biraz yürüyüş veya egzersizler yapabilirsin sonucta bütün gün nerdeyse aç geziyozEvettttttt bugün 4.gün 0.5kg gutmis toplamda 2.8 oldu
Dün spor yaparken bütün kaslarıma kramp girdi, az daha bayılıyordum sanırm sporu abartmamak lazım
Bence diyet giderek zorlaşıyor akşam ölüyordum acımdan
Ne güzel yürüyüş iyidir ama ben yapamıyorum iki çocuk var cikmak zor, onlarla cikamm hava cok soğuk burda :-(
Iyi fikir canim bende yapicam leslie ama gercek yürüyüş gibi faydasi oluyormikiAksamda insallah 3mill leslie yapicam sadece
Iyi fikir canim bende yapicam leslie ama gercek yürüyüş gibi faydasi oluyormiki
Tartılmıyorum hiç.biraz göbeğim indi mi ne?
Ben troid ilacı kullanıyorum düzenli olarak. Bir aydır da demir hapı. B12 de.
Pek ümitli değilim o yüzden. Çok kg veremesemde disipline girmiş olacağım.
Katılyorum kesinlikle türk toplumu diyet sabote ediciOleyyy 4.gün de fena sayılmaz. Sabah kızarmış bi dilim ekmek ve kahvemiz. Öglen 2 ad. tavuk köfte ve az salata malesef. Menümü götürmüştüm ama zorla yemekhaneye götürdüler. Bizim toplumda diyet yapmak çok zor sürekli sabotaj var... Neyse akşamda aynı olmadı ancak hafif olarak yoğurt ve ıspanak kavurma..
Ama tam birebir menülere uyamasamda yemeyi azalttım ya çok memnunum...
Bence hepimiz şahaneyiz. Devammmm...
Teşekkürler canım.Aynu sekilde troid ve kansizlik bende de vartroid ilacini kullanmiyorum da kansizlik icin 6 ay ilac kullandim Allah yardimcin olsun o b12de ben de iştah da açıyodu ama o ilacin etkilerini bastirabilirsen simdi diyetle verebilecegin gibi kansizlik sorunun bitince cok daha kolay verirsin kansizlik ve troid baya zorluyo kilo verimini 3 kat daha zormuş bizim icin bana en son 10 tane iğne vurdular 2 yil oldu hala acisi kalcamda fazla oturursam cok dikkat et kan degerlerine gecmis olsuun
Slm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..Porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz
Yani ne kadar ispanak ne kadar yeşil salata ne kadar brokoli yiyorsunuzSlm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?