- 6 Ocak 2016
- 49
- 30
- 3
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.421
250-300gr ispanak veya brokoli, salatayida büyük bir kasede yapiyorum sinir yok coook seviyorumYani ne kadar ispanak ne kadar yeşil salata ne kadar brokoli yiyorsunuz
Dayanamadin dimi tartildin3 günde 1 kilo gitmişş yaptığım kaçamakları düşünürsek çok iyi aslında 1 kilo4. günüme başlıyorum artık kaçamak yapmak istemiyorum ya şu ağzımı bi tutsaaaam
Dayanamadin dimi tartildin6. Gün demiştik. Yinede iyi 3 günde 1kilo bakalim ben kac vermişim ama tabi 6.gunu beklicem;-)
Şok diyet ancak protein diyeti olduğu için fazla zararli olduğunu düşünmüyorum en fazla 13 gün yapiyoruz uzub sure protein diyeti olsa zararli olabilirdi. Diyet bittikten sonra yediklerimize dikkat etmezsek her diyetten sonra geri aliriz. Tabiki zararsiz diyemem ama abartilan noktalari da var.
Sürekli şok diyet yapmıyoruz, bence arada denenebilir. Özellikle kış aylarında ve akşamları ölçü kaçıyor,
su fazla içilmiyor...
Benim de spor yaparken vücuduma kramp giriyor, önceden yaptıklarımı yapamıyorum hatta sabahlari bir süre yataktan kalkamıyorum bazen düşünmüyor değilim bunun yerine adam gibi yemek yeyip sporumu düzgün yapsam daha mi iyiydi diye kramplar kas kaybının belirtisi olabilirsevgili kizcelerim isvec diyeti ile ilgili tecrubelerimi paylasiyorum
ilk 3gun cok rahat gecti. hatta ilk 3gun yarim saat yuruyus yaptim. ama simdiki aklim olsa yapmam cunku 4 5 6.gun cok zordu. zor olma sebebi ac kalmak degil vucudun tepkileri.
aslinda 13 gun yapmakti hedefim ama sagligimin bozulacagina kanaat getirerek 6 gunde biraktim. 6 gunde yaklasik 4kilo verdim. baslangic 64 simdi 60 küsür.
calistigim icin 4.5. ve6.gun is cok yogundu galiba o yuzden 5.gun sol gözüm segirmeye basladi normalde hic olmaz.
cok sukur Rabbime sabirla bitirdim.bugun 7.gun isvec bitti bende hafif hafif basladim yemeye. iyiyim elhamdulillah. geri almam insallah. simdi aklimdaki aksam yemegini yogurt meyve gibi hafif gidalarla gecistirmek.
destek olanlara cok tesekkur ederim. saglikli kilo vermeler dilerim.
canim yogurt veya meyve veya ceviz ekle biraz menuye. boylce 13 gune cikabilirsin. kendini cok zorlama. ama sakin kek pasta borek yemeSlm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..
canim intrnetten arastirdim magnezyum eksikligi yol aciyormus.2 gundur 1avuc kabak cekirdegi yiyorum gercekten iyi geliyor. ayrica bugun muz yedim. bunlar magnezyum icerigi yuksek gidalar. sende mutlaka dene.Benim de spor yaparken vücuduma kramp giriyor, onceden yapptıklarımı yapamıyorum hatta sabahlari bir süre yataktan kalkamıyorum bazen düşünmüyor değilim bunun yerine adam gibi yemek yeyip sporumu düzgün yapsam daha mi iyiydi diye kramplar kas kaybının belirtisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?