- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.181
Pambuk abla benim dun ilk gunumdu ve 1kilo 800 gram verdim bugun ikinci gunum daha bitmedi tabi yarin ikinci gunun sonucunu yazarim inshic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger
Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyım
Maşallah cnm ne güzel vermissin ilk diyetinmi yoksa bizim ngibi bir diyetten digerine gecis mi yaptinPambuk abla benim dun ilk gunumdu ve 1kilo 800 gram verdim bugun ikinci gunum daha bitmedi tabi yarin ikinci gunun sonucunu yazarim ins
Baska bir sebzeyle degistir onunla ayni kaloride bende de yok ıspanakKızlaar herkese iyi geceler ben yarın başlayacagımda ıspanak yerine farklı bişey yesem olur mu ıspanak bulamayacağım gibi
Mesela hangi sebze yapacaksınuz sizBaska bir sebzeyle degistir onunla ayni kaloride bende de yok ıspanak
Yesil Salata yicemMesela hangi sebze yapacaksınuz siz
Tamam tesekkurlerYesil Salata yicem
Ben biraz diyet yapip sonra bikac gun yerim ablacim yedikten sonra tekrar baslarim bu da yedikten somra basladgim bi diyett kih kih kihMaşallah cnm ne güzel vermissin ilk diyetinmi yoksa bizim ngibi bir diyetten digerine gecis mi yaptin
Ee kızlar 5 kişi olduk yok mu arttıran ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur sabah hepimiz başlangıç kilolarını atalım B Betus_3215minekosan buseb pambuk-apla N nnnadal
Günaydın kızlar bu sabah kilom 78.6 geldi ama hiç moralimi bozmayacağım kendi evimde değilim basküller birbirini tutmayabiliyor 1 günde 2 buçuk kilo almış olamam herhalde yarın sabah evimden daha sağlıklı kilo bildirimi yapabilirim şimdi kahvemi yudumluyorum
Kizlarr gunaydin bugun baslayanlara allah kolaylik versin 2.gunum bitti dun 100 gram vermisim tabi kacamakli gidiorum dedigim gibi skmicam kendimi amac tamamlamak leblebi yedim dun badem bide 2 gunde toplamda 1 .900 gram verdim
Sağol teşekkür ederiz kızlar neredesiniz hepiniz mi uyuyorsunuz
O yuzden kacamak yapiorum canm kilo vermek icin cunku ben denedim bu diyeti en aevdgim diyet bu ama malesef her defasi da 3.gun bozup birakiodum ve so rasinda aclik krizinden cikmis gbi yiyodum simdi en azindan 2 gundur hem acikmiorum hem de kilo veriorum heheheooo süperiizz
yok canım o kadar almamışsındır aynen moralini bozma boşuna
canım ama kaçamak yaparsan diyeti tamamlamanın ne anlamı var ki? bence kaçamak yapma bi gör bakalım bu diyetle kaç verebiliyorsun. vaktin boşa gitmesin çünkü bu zor bir diyet cidden
şimdi kahvemi yapcam
Yok cnm odemdir o sana ta soyem bugun kiraz sapi cayi ic inanilmaz guzel odem atioGünaydın kızlar bu sabah kilom 78.6 geldi ama hiç moralimi bozmayacağım kendi evimde değilim basküller birbirini tutmayabiliyor 1 günde 2 buçuk kilo almış olamam herhalde yarın sabah evimden daha sağlıklı kilo bildirimi yapabilirim şimdi kahvemi yudumluyorum
Buseee kaç kg la başlıyorsun
O yuzden kacamak yapiorum canm kilo vermek icin cunku ben denedim bu diyeti en aevdgim diyet bu ama malesef her defasi da 3.gun bozup birakiodum ve so rasinda aclik krizinden cikmis gbi yiyodum simdi en azindan 2 gundur hem acikmiorum hem de kilo veriorum hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?