Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Son 2 gün kaldı ama bitmek bilmiyor sanırım diyet yapmaktan sıkıldım ara vermek iyi gelecek bana amaç fazla yemek falan değil bu psikoloji den çıkmak istiyorum sadece
Canm o bnde de oluo diyet yaomaktan cok skildim hatta biktim o yuzden bunu bi yasam felswfesi haline getirip sabirli olmak lazim simdiye sabrerseydim 2 gun ac kalip 3.gun yemwseydim zaten vermistim o yuzden artik gunde 2 ogun ve karatay tarzi beslenmeye karar verdim

Kizlar slm ilk defa yaziorum bende yapiorimm diyeti bugun 10
Gunum ama pazar gununden beri ayni kilodayim
Yada tartidami bi sikinti var bilemedim
Sporuda
İhmal etmiorum
Orda tartiliorm ordakiler biraz fazla
Cikario dediler ama bilemedim tabi bide adet oldum bu hafta etkimi etti ne hicde kacamak yapmadim neyse onu yedim

Cnm
Ya 250 gram mi ben 25 gram die okuyorum eminmisinz yNi bende
Ufacik yiyodum yani yarim
Kilonin yarisi kadar
Yenilebilio dogrumu
Anliorum

Z zuzu_p merhaba hoşgeldin 2.hafta çok etkili olmuyo ben 2.haftayı hiç yapmadım ama herkes 2.hafta kilo veremediğini söylüyo sen ilk defamı yapıyorsun eğer iilk yapmıyorsan onunda etkisi olabilir hele bide regli olmusşun çok normal vucutta şişlik oluyor pazar gününe kadar kaç kilo verdin toplamda

Zaten 2. Hafta ilk haftanin aynisi ondan olabilir

A aaadddaaa kız nesi doyurucu ben doymuyorum ama peynir ilk duyduğumda kulağa çok gelmişti gülmüştüm ama şimdi 1 kg dese yerim çok aç kalktım galiba. Aç olduğum içinde agrasif ve mutsuz

1. gün -400
2. gün sabit ve regl oldum
3.gün sabit
4.gün sabit

bu ne böyle???

lif diyeti ne bilmiyorum diyetlerden soğudum öyle şişimki N nnnadal seninle aynı durumdayım wc ye çıkamıyorum bu diyete başladığımın ilk gününden sonra. bu nedir??

Cnm 68.5 basladim pazar gunu 64.5 cikdim ve hala ondayim bende ole
Duydum ikinci hafta cok veremiosin die ama ne blm 8 10 kilo verende var reglinde etkisi olablr cozemedim
Yani gecen hafta ucgunde 2,5 kilo vermisdim bakalim
Ctesi son ne olur gorucem

İ
Duydum ikinci hafta cok veremiosin die ama ne blm 8 10 kilo verende var reglinde etkisi olablr cozemedim
ilk kez yapiorim ozaman 6 gunde kesmek daha mi mantkli
Bakdgnda yani bidaha yaparsak

Z zuzu_p bence 6 günde kesilmelidir ben daha fazlasını kaldıramıyorum ama kısa sürede tekrar yapılmamalı. 1 ay önce ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdimşimdi tekrar yapıyorum hiç kilo vermedim 4. Gün bitti yarıda bırakmamak için 6 ya tamamlayacağız ben iki İsveç arasında iki defa 5te5 yaptım onunda etkisi vardır muhakkak vücut hiç diyetten çıkamadı şimdide kendini korumaya aldı

Maşallah cnm iyi kilo vermissin ilk hafta 4 kilo bu diyet için 6 gun yeter bence

Lif degil c
Lif degil cnm if yiyecekleeimi ben kendim belirliorum gunde 2 ogun karbonhidrat yok 2 ogun arasi 7 saat iste budur lavaboya da cikabiliorum cok rahat her tur seker de yasak onn disinda 2 ogunde ne isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…