- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.321
Bayramda da yemicem ins abla bu seker olayindan kurtulmak istiorum somsuza dekSabret cnm bayramda bol bol yersin de bikarsin son 2 gun
Canm o bnde de oluo diyet yaomaktan cok skildim hatta biktim o yuzden bunu bi yasam felswfesi haline getirip sabirli olmak lazim simdiye sabrerseydim 2 gun ac kalip 3.gun yemwseydim zaten vermistim o yuzden artik gunde 2 ogun ve karatay tarzi beslenmeye karar verdimSon 2 gün kaldı ama bitmek bilmiyor sanırım diyet yapmaktan sıkıldım ara vermek iyi gelecek bana amaç fazla yemek falan değil bu psikoloji den çıkmak istiyorum sadece
Cnmpambuk-apla Zaten ağzımızın tadını iyi bildiğimiz için uğraşıyoruz ya nerde kalorili şeyler var onları seviyoruz neyse ki yoğurtlusuda güzel. Ben yemeğimi yedim size afiyet olsun bu arada 250 g peynir çok fazla yenmiyor ben 100 g kadar yedim 2 tanede küçük köfte yedim A aaadddaaa
Ins ablacimm:)
Zaten 2. Hafta ilk haftanin aynisi ondan olabilir
Günaydın kızlar bu sabahta bende bir haraketlilik yok 76.5 ile güne başladım bu diyete başladığımdan beri hiç wcye çıkamadım kendimi çok şiş hissediyorum sanki kilo vermiyorum da alıyormuş gibi tüm gün aç geziyoruz ama ne fayda...
Kiz sen beni cok gulduruosun allah da seni guldursun:) kizlar if diyeti diye bisey duydunuz mu bakin bu sunucu seda akgul 6 ayda 25 kilo vermisti gunde iki ogun yiyoruz 2 ogun arasinda 8 saat var ve bu ogunlerde kendimizi doyuracak ve saglkli seyler yiyoruz ben ben sabah bitki cayi kahveyle basladim ilk ogunumj oglen 2.yi aksam yicem ve isvec gbi protein agirlikli dir dusunuorum
A aaadddaaa kız ondan değil bu isveçi 3 aydan önce yapmayın dediklerini ben dikkate almadım 1 ay önce yaptım ve gayet güzel sonuç aldım üstüne de 2 tane 5te5 yaptım tekrar isveç yapınca işe yaramadı şimdi bayramda vücut kendini bulacak ve bayramdan sonra verecem inşallah şimdide yaptığıma pişman değilim verdiklerim sabitleniyor diye düşünüyorum 5te5 yapınca geri alıyordum ama isveçte almamıştım
Bu arada duana amin demeden geçemeyeceğim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sen bugün ne kadar verdin
Kızlarbuseb pambuk-apla A aaadddaaa nerdesiniz uyumayın kalkın ben işimi bitirdim yemeğimi bile yaptım çabuk kiloları söyleyin bir ben mi veremiyorum ya sizde yazzmayınca canım sıkılıyo
Gunaydin cnm misafirlikte yine iyi dayanmissin tebriklerrrrr ben bugünden itibaren c.tesi kadar tartilmamaya yeminliyim cunku veremedik ce hevesim kaciyo spor yapasim bile gelmiyo
haklısın cnm zaten ne kaldı ki dayanicam ve c.tesiyi iple cekicem
10.30 da kalktim su kahve ictim cocuklara krep hazırladım yolluklari yikicam perdeleri yikayip camlari silicem isim cok bugun, dunde annemlerde bakkava actik 3 tepsi cocuklarla zor oldu 2 bende 2 gelinde onlarda yapmak istiyolar killari dusucek diye korktum ve hepte karsima ciktiaynen boyleydim
Cnm 68.5 basladim pazar gunu 64.5 cikdim ve hala ondayim bende ole
ilk kez yapiorim ozaman 6 gunde kesmek daha mi mantkliCnm 68.5 basladim pazar gunu 64.5 cikdim ve hala ondayim bende ole
Duydum ikinci hafta cok veremiosin die ama ne blm 8 10 kilo verende var reglinde etkisi olablr cozemedim
Yani gecen hafta ucgunde 2,5 kilo vermisdim bakalim
Ctesi son ne olur gorucem
Maşallah cnm iyi kilo vermissin ilk hafta 4 kilo bu diyet için 6 gun yeter benceCnm 68.5 basladim pazar gunu 64.5 cikdim ve hala ondayim bende ole
Duydum ikinci hafta cok veremiosin die ama ne blm 8 10 kilo verende var reglinde etkisi olablr cozemedim
Yani gecen hafta ucgunde 2,5 kilo vermisdim bakalim
Ctesi son ne olur gorucem
Lif degil cnm if yiyecekleeimi ben kendim belirliorum gunde 2 ogun karbonhidrat yok 2 ogun arasi 7 saat iste budur lavaboya da cikabiliorum cok rahat her tur seker de yasak onn disinda 2 ogunde ne isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?