- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.301
saol cnm annemlere gelen giden cok oluyo o yüzden yaptik ameliyatli oldugundan o ugrasamazdi, gel beraber yiyelim cnm bayramda serbest istediğin kadar yepambuk-apla kolay gelsin ellerinize sağlık baklava dedin canım çekti :)
Aşırı derecede hemde bende meyve ile gecistiriyorum şimdilikIsvecten snra sende tatli istegi durumu nasil cnm:)
Iste o sekerini yukseltmis iyisturucu gbi bagimliyiz bunlara bikac gun dayansak aslinda gecio cnmpambuk-apla A aaadddaaa ben tatlıya dayanamayan biriyim meyve falan kesmiyo ki pis azıcık yediğim dondurma o kadar iyi geldi ki ona bile pişman oldum
6 gün yaptım 3 buçuk kilo verdim ve geri almanın benim için gayet iyi bir sonuçtuAhh cnmm kiyamam sana bayramda tadarsin sen isveci ilk yaptginda kac kilo vermistin
Bncede iyiymis bnde bi kere 6 gun tam yaptim 4 kilo verdim6 gün yaptım 3 buçuk kilo verdim ve geri almanın benim için gayet iyi bir sonuçtu
Ayy karnin falan doydu o sorun degil de iste bu tatki krizleri beni sinirlendiriopambuk-apla Zaten ağzımızın tadını iyi bildiğimiz için uğraşıyoruz ya nerde kalorili şeyler var onları seviyoruz neyse ki yoğurtlusuda güzel. Ben yemeğimi yedim size afiyet olsun bu arada 250 g peynir çok fazla yenmiyor ben 100 g kadar yedim 2 tanede küçük köfte yedim A aaadddaaa
Sagol pambuk ablacim
Sabret cnm bayramda bol bol yersin de bikarsin son 2 gunAyy karnin falan doydu o sorun degil de iste bu tatki krizleri beni sinirlendirio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?