- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.621
Bende 33 yaşındayım canım.dün baya zorlandım . Bugün vazgeçmek üzereyim.yarım kilo vermişim .Ayni gun baslamisiz harika, birlikte devam edelim :) ben 34 yasindayim eskiden daha rahat kilo verirdim diyet yaptigimda, genc arkadaslar mi acaba hep 8 10 kilo verenler merak ediyorum, benim yaslarimda bukadar kg veren var midir ki bu diyetle.. neyse artik oldugu kadar dimi =)
Siz kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdinizYaş kaç ki ? Bn 32 yasindayim 8 aylık bebeğim var +3 tanede okula giden Bn kilo verdim bu diyetle şimdi yediklerime dikkat ediyorum + spor tabi
Bende 33 yaşındayım canım.dün baya zorlandım . Bugün vazgeçmek üzereyim.yarım kilo vermişim .
Evet cok teşekkürler. ben kendimce biraz değişiklik yapıyorum . emziriyorum kizim19 aylık çok halsiz kaldım .kas kaybı mi olur acaba bu şekilde. Kafam karıştıSakın vaz gecme atla deve degil, 10 gün insan nelere dayanmaz ki.. Ben 20li yaslarimda 2 sene icinde yaklasik 30kg verdim, 105kg.dan 75.e dustum ve bu yasima kadar da korumaya calistim. O donemlerde yasadigim duygu degisimi muhtesemdi.. Umutsuzluga kapilan arkadaslara onerim, kg verdikten sonra alacaginiz iltifatlari dusunun, aynaya baktiginizda nasil mutlu olacaginizi, alisveris yaparken tezgahtara bunun bir beden buyugu var mi yerine bir beden kucugu var mi diye soracaginizi, o vitrinde ya da insta.da gorup begendiginiz içgeçirdiginiz elbiseyi giyebileceginizi, hareket kabiliyetinizin gelisecegini, kolay yorulmayacaginizi, cinsel yasaminizda bile etkilerini guzelliklerini goreceginizi unutmayin. En basta da sagligimizi dusunelim, saglikli bir eş, saglikli birer evlat ve saglikli birer anne olalim, yavrucaklar 35 yasina da gelse annelerine ihtiyac duyacaklar kendimden biliyorum :))
Simdi devam ediyor muyuz ne dersin?? =))
Ben 82 dogumluyum, daha once bu diyeti hic uygulamadim, kendi kendime farkli yontemlerle idare ettim simdiye kadar :)HypnoticPoison06 şimdi kaç yaşındasınız . daha önce hiç İsveç diyeti yaptınız mı
13 gün yaptım hatta 6. gün bırakmayı düşündüm ama bırakmadım Bn sıkı bi sporla 9 buçuk kilo verdim cnm sabah akşam 45 dk.leslii .+ plates yarım saatSiz kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz
Birde verilen kilolar kastan gidiyor diye okudum . acaba doğrumu . verilen kilolar geri alınıyor mu hemen
Hiç kaçamak ypiomusun3.gün sabah aç karnina tartildim
Baslangic kilom: 77.6
2.gun sonundaki kilom: 76.2
Verilen toplam kilo: 1.400gr
Her gun 700gr verecegim sanirim :))
Hiç kaçamak ypiomusun
Bnm bitti de tekrar başlıcam ben 9 buçuk vermiştim 1 hafta oluyor heralde biteli Bn 4. gün 2 tulumBa yemiştim kan şekerim dusmustuHayir simdiye kadar yapmadim, sadece aksam salatalarinda tuz kullaniyorum cunku tuzsuz yiyemiyorum. Onun haricinde hic bozmadim. Her öğün tabaklarimi fotografliyorum, guzel sonuc alirsam aynen paylasicam gun gun.. sen devam ediyor musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?