Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende 33 yaşındayım canım.dün baya zorlandım . Bugün vazgeçmek üzereyim.yarım kilo vermişim .

Yaş kaç ki ? Bn 32 yasindayim 8 aylık bebeğim var +3 tanede okula giden Bn kilo verdim bu diyetle şimdi yediklerime dikkat ediyorum + spor tabi
Siz kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz
Birde verilen kilolar kastan gidiyor diye okudum . acaba doğrumu . verilen kilolar geri alınıyor mu hemen

2.gün sabah, ac karnina ve tuvaletten sonra tartildim, sonuc:
Boy: 1.70
Baslangıç kilom: 77.6
Bu sabahki kilom: 76.9
Verilen kilo: 700gr
Sonuctan memnunum en az 5kg verecegimden eminim ve bu heyecanla diyeti birakmam ya da bozmam mumkun degil :))

Bende 33 yaşındayım canım.dün baya zorlandım . Bugün vazgeçmek üzereyim.yarım kilo vermişim .

Sakın vaz gecme atla deve degil, 10 gün insan nelere dayanmaz ki.. Ben 20li yaslarimda 2 sene icinde yaklasik 30kg verdim, 105kg.dan 75.e dustum ve bu yasima kadar da korumaya calistim. O donemlerde yasadigim duygu degisimi muhtesemdi.. Umutsuzluga kapilan arkadaslara onerim, kg verdikten sonra alacaginiz iltifatlari dusunun, aynaya baktiginizda nasil mutlu olacaginizi, alisveris yaparken tezgahtara bunun bir beden buyugu var mi yerine bir beden kucugu var mi diye soracaginizi, o vitrinde ya da insta.da gorup begendiginiz içgeçirdiginiz elbiseyi giyebileceginizi, hareket kabiliyetinizin gelisecegini, kolay yorulmayacaginizi, cinsel yasaminizda bile etkilerini guzelliklerini goreceginizi unutmayin. En basta da sagligimizi dusunelim, saglikli bir eş, saglikli birer evlat ve saglikli birer anne olalim, yavrucaklar 35 yasina da gelse annelerine ihtiyac duyacaklar kendimden biliyorum :))
Simdi devam ediyor muyuz ne dersin?? =))

Evet cok teşekkürler. ben kendimce biraz değişiklik yapıyorum . emziriyorum kizim19 aylık çok halsiz kaldım .kas kaybı mi olur acaba bu şekilde. Kafam karıştı

Siz kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz
Birde verilen kilolar kastan gidiyor diye okudum . acaba doğrumu . verilen kilolar geri alınıyor mu hemen
13 gün yaptım hatta 6. gün bırakmayı düşündüm ama bırakmadım Bn sıkı bi sporla 9 buçuk kilo verdim cnm sabah akşam 45 dk.leslii .+ plates yarım saat

Merhaba arkadaşlar, ben de yarın İsveç diyetine başlayacağım.
boyum 1.75
kilom 76.
öğle ve aksam yemeklerini yer degistirerek yapacağım çünkü okulda ders çalıştığım için yumurta yemek zor oluyor. Burada başlayan arkadaşlarla beraber yapmak motivemi arttıracaktır :))

Bnm bitti de tekrar başlıcam ben 9 buçuk vermiştim 1 hafta oluyor heralde biteli Bn 4. gün 2 tulumBa yemiştim kan şekerim dusmustuama sporda yptim deli gibi vermm gereken bi 10 kilo daha var dogum kilosu

Selam bu benim hem ilk yorumum hemde diyette 2. günüm. Bundan önce başka bir diyet yapmıştım o diyetle 60 dan 56 ya düştüm. Küçüklüğümden beri hiç zayıf olamadım ve cidden şu sıralar kafaya taktım 50-53 falan olmayı.
İsveç diyetine başlayacağım gün sabah aç karna tartıldım ve 56.6 idim. Boyumda 165 civarı..
2. gün gine aynı saatte tartıldım 55.7 falandım..
şimdi akşam 2. gün akşam yemeğimi yedim kitap okuyacağım. Bende yazarım iki üç günde bir ve umarım ki hedeflediğim kiloya düşerimde artık diyet yapmayı bırakırım

Son düzenleme:
Bugun 4.gün sabah aç karnina tartildim
Baslangic kilom: 77.6
2.gunun sabahi kilom: 76.9
3.gunun sabahi kilom: 76.2
4.gunun sabahi kilom: 76
Verilen toplam kilo: 1.600gr
Ilk 2 gun gunde 700gr verdim ama 3.gun 200gr.

Bugün 3. günüm sabahları kahve cidden çok tok tutuyor Akşama kadar acıkmıyorum resmen şuana kadar verdiğim sayılardan da mutluyum Ben 10 gün yapmayı planlıyorum belki 13 e çıkarabilirim Hadi sizede iyi kilo vermeler
Başlangıç:56.6
1. gün : 55.7
2. gün : 54.9

Merhaba arkadaslar.ben daha once yaptim isvec diyetini tartida cok fark etmemisti fakat gorunus olarak sanki 7-8 kilo vermis kadar etkili oldu.yarin tekrar baslayacagim.bugun alisverisimi yaptim diyetle ilgili.hedefim 14 gun tamamlamak.sonucu paylasicam buradan.yarin benimle baslamak isteyen varsa guzel olur.baslamis olan arkadaslara basarilar.pes etmeyin.sevgiler

bende salı günü başladım.. mide sorunum olduğu için sade kahveyi mecburen sütle yapıyorum . 4 günde 2 mandalina 1 fazladan etimek yemek dışında hiç kaçamak yapmadım. hergün belediye parkında en az 6000 adım atıyorum ve nerden baksan yarım saat spor aletleriyle uğraşıyorum. sadece sabahları kalktığımda bugün bozucam diyeti diyorum inanılmaz aç kalkıyorum. babam vefat ettiğinde kullandığım antidepresanlar yüzünden bi yıl içinde 50 kiloya yakın aldım.
1.gün 121,8
2.gün 120,4
3.gün 119,4
4.gün 119,4
1.gün akşam tartıyı alabildim eve o yüzden akşam tartıldım diğrerleri her sabah aç karnına wc ye gittikten sonra .. yazıları okudukça motive oluyorum .. birbirimize destek olalaım böyle sevgiler

Selam bugün 4. günüm ama regl a denk geldiii Ben devam edicem ama pek değişme olmaz sanırım tartıda
başlangıç: 56.6
1. gün : 55.7
2. gün : 54.9
3. gün: 54.7

Gunaydin arkadaslarr
5.güne basladim
Baslangic: 77.6
1.gun : 76.9
2.gun : 76.2
3.gun : 76
4.gun : 75.7
4gunde 2kg verdim umarim hizlanir, benim metabolizmam cok yavastir zaten oyuzden ben buna şukur diyorum. Busesese senin sonucun harika regl doneminde devam etmelisin daha iyi sonuc alacaksin bence, 3 4 gun sonra donem bitince birden tartida sasiracaksin.. herkese basarilar kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…