Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Devam edeceğim ve regl dönemimce tartıya çıkmamayı planlıyorum ama sizleri takip edeceğim

günaydın .. dün dayanamayıp koca bi tabak ton balıklı makarna yedim inanılmaz mutsuzum diyetide neden bozmayın dediklerini anladım cırcır oldum bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum .. bu sabah tartıya çıktım o koca tabak yemeğe rağmen 500 gram daha gitmiş güncel 118,9 ceza olarak 2 saat spor yapıcam bugün herkese kolay gelsin

Bende kaçamak yaptım cnm ama hergün spor yaptım hiç aksatmadan sabah ve akşam yinede sabırlı ol Bn tekrar başlıcm pazartesi bakalim

Gunaydin arkadaslarr
6.güne basladim
Baslangic: 77.6
1.gun : 76.9
2.gun : 76.2
3.gun : 76
4.gun : 75.7
5.gun: 75.2
Bende hergun 300-400gr gidiyor =( ben de salatalarin tuzunu ve yagini abartiyor olabilirim :)

Günaydın Dün baya kaçamak yaptım onu söylemek istedim yarın veya yarından sonra tartıya çıkmaya başlarım. 57 falan gösteriyorum regl+kaçamak neyse 10 gün yapacaktım isveçi 13 e çıkardım.. Aslında 53 e falan düşsemde benim için yeterli yaza kadar 50 ye muhakkak ki düşerim. ee sizinkiler nasıl gidiyor

Ya ben regl olduğum için bu sıra saldım diyetimi ama yarından itibaren tekrardan sıkmaya başlıyorum benim yarın 6. günüm (sanırım ) geriye 7 gün kalıcak işte. sizede kolay gelsin
Teşekkür ederim bugün bitti benimde bakalim iyi gecti diyebilirim... 150 ip atlama 5 dk zumba dansı ve 50 mekikle bugünü kapattim ben yarin sabah tartilacagim bakalim ne kadar gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…