- 14 Kasım 2016
- 39
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.641
Gunaydin arkadaslarr
5.güne basladim
Baslangic: 77.6
1.gun : 76.9
2.gun : 76.2
3.gun : 76
4.gun : 75.7
4gunde 2kg verdim umarim hizlanir, benim metabolizmam cok yavastir zaten oyuzden ben buna şukur diyorum.Busesese senin sonucun harika regl doneminde devam etmelisin daha iyi sonuc alacaksin bence, 3 4 gun sonra donem bitince birden tartida sasiracaksin.. herkese basarilar kizlarr
Bende kaçamak yaptım cnm ama hergün spor yaptım hiç aksatmadan sabah ve akşam yinede sabırlı ol Bn tekrar başlıcm pazartesi bakalimgünaydın .. dün dayanamayıp koca bi tabak ton balıklı makarna yedim inanılmaz mutsuzumdiyetide neden bozmayın dediklerini anladım cırcır oldum bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum .. bu sabah tartıya çıktım o koca tabak yemeğe rağmen 500 gram daha gitmiş güncel 118,9 ceza olarak 2 saat spor yapıcam bugün herkese kolay gelsin
Hoşgeldin aramızaSlm kizlar uzun zamandan beri bende sizleri takip ediyordum ve size katılmaya karar verdim... bugün 1.gun size burdan bende yazicam
HoşbuldukHoşgeldin aramıza
Ikimizde bugün başladik galiba birbirimize destek olalım hergün yazalim bakalım sonuçları görelim ne dersin...Bende bugün başlıyorum kaç gün devam etirebilirsem artık :)
Tabi olur :)Ikimizde bugün başladik galiba birbirimize destek olalım hergün yazalim bakalım sonuçları görelim ne dersin...
Siz kac kilo ile basliyorsunuz peki...Tabi olur :)
70.4 kiloyum. Siz?Siz kac kilo ile basliyorsunuz peki...
Benim hedefim sporlada destekliyerek 70 kilolara düşmek sonrasında tabi spora falan yediklerime dikkat ederek 60-65 arasina inebilmek70.4 kiloyum. Siz?
Ya ben regl olduğum için bu sıra saldım diyetimi ama yarından itibaren tekrardan sıkmaya başlıyorum benim yarın 6. günüm (sanırımSlm millet nerlerdesiniz ya giren falan yok
Teşekkür ederim bugün bitti benimde bakalim iyi gecti diyebilirim... 150 ip atlama 5 dk zumba dansı ve 50 mekikle bugünü kapattim ben yarin sabah tartilacagim bakalim ne kadar gitti...Ya ben regl olduğum için bu sıra saldım diyetimi ama yarından itibaren tekrardan sıkmaya başlıyorum benim yarın 6. günüm (sanırım) geriye 7 gün kalıcak işte. sizede kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?