Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim bugün bitti benimde bakalim iyi gecti diyebilirim... 150 ip atlama 5 dk zumba dansı ve 50 mekikle bugünü kapattim ben yarin sabah tartilacagim bakalim ne kadar gitti...

Güzel Ben günlük yarım saat ip atlıyorum (yaklaşık 600-700 kere falan daha fazlada olabilir) günde 1 saat ip atlama 1000 kalori diye biliyorum Yarın sabah tartılıyım bende de. Sizinle devam edeyim

Güzel Ben günlük yarım saat ip atlıyorum (yaklaşık 600-700 kere falan daha fazlada olabilir) günde 1 saat ip atlama 1000 kalori diye biliyorum Yarın sabah tartılıyım bende de. Sizinle devam edeyim
Maşallah devam regal dönemi bitince bi anda vericen kilolari sen yarin yazalim bakalim sabah ac karnina kac kilo cikacagiz

Gunaydin kizlarr, dun yazmaya firsatim olmadi 7.gunumdu, bugun de 8.gune basladim. Baslangic kilom 77.6 ve 5.gun sonunda 75.2 geliyordum. 6.gun sonunda ise 75.6 geldim yani 400gr fazla. 7.gun bitti ve tekrar tartildim 75.2 geldim yine. Neden boyle oldu hic anlamadim =( yani 1 haftada ancak 2.5 kilo verebildim, kacamak yapmamama ragmen hem de =(

Buarada dikkatinizi cektimi bayanlar internette 2 farkli isvec diyet listesi var, biri balik yerine midye olan liste ve listenin orjinali o sanki. Ve listede ciddi farkliliklar var, mesela biftek yanindaki salata icin sadece 1 marul yaziyor. Ben Allah ne verdiyse azar azar katiyorum salataya turp domates havuc butun yesilliklerden, sizler hangi listeyi yapiyorsunuz?

Ben midye olanı yapmıyorum..
Ona rastlamadım da zaten bulursam belki yaza yakın onuda denerim 2.5 kiloda iyi aslında sporla falan destek veriyormusun? su içiyormusun?

163 boy
başlama kilom 56.7 idi sanırım
6. günüm bugün isveçte ama çok kaçamak yaptım regl ken bide şimdi tartıldım şuan 55.4 yani regl ken çok abarttığım için malesef..
Sabah yazicam dedim ama cocularla ilgilenmekden anca yazdim keşke dikkat etseydin bundan sonra dikkat et bari yinede 3-4 kilo verirsin hic olmazsa benim boy 1.69 kilo 81.5 ile basladim şuan tardida inanmiyacaksiniz ama 80.2 çok mutlu oldum bi günde 1.300 gitmiş

Ben sabah kahve ile küp şeker işini hic yapmadim direk öğlen yemegini yedim ev topla süpürge yap 150 kere ip atlamistim 50 mekeik 5 dk zumba dansi yapmistim saat aksam 6 bucuk gibi yemek yedim aksam yemegi cocuklar patlamis misir istedi saat 21:30 gibi bi porsiyon patlamis mısır yedim ama yatmadan da onun acisini çıkardım 200 tane daha ip atladim 100 mekik daha çektim ebru şallı belli hareketleri var 15×2 den onlari yaptim su ictim yattim sabah kalkinca sonuç bu

Sen sporla destekliyormusun en azından yarim saat evin icinde bile düzenli yürüyüş yap son günlerde faydasini görürsün insallah mekik cek ip atla işey yariyor gercektende

Evet evet bende dikkat ediyorum zaten çok kilolu değilim 55 kiloyum ama işte bacaklatımı ve yüzümü sevmiyorum tontiş tontiş sevgilimde bana kilo aldırmaya çalışıyor ama yılmayacağım

Bu arada benim başlama kilom 56.6 falandı 55.4 yim verdim bende sonuçta az da olsa kalan 6 günde dikkatli olup 4 5 kilo versem yeter

Bu arada benim başlama kilom 56.6 falandı 55.4 yim verdim bende sonuçta az da olsa kalan 6 günde dikkatli olup 4 5 kilo versem yeter
Azimli ol sporla destekle verirsin bende yarin sabah yazarim yine ne kadar gittigini bi saat sonra aksam yemegimi yiyecegim bakalim yatmadan önce yine spor yapıp öyle yaticagim sabahada 1.300 giderse karada ölüm yok bana artik arada ufak ama cok ufak kacamaklar yapiyorum ama ama sporla accisini geri cikartiyorum şuan bile tartida 79.700 vermisim ama sabah daha net sonuç cikar onu yazarim size

Telefon elimdeydi çok güzel bir zamanlama oldu açıkcası bende eve geldim yarım saat ip atladım 75 mekik ve 55 squat ( liste var ona göre gidiyorum) yaptım.. Henüz reglim da bitmedi belki yarın umduğumdan fazla vermiş olurum (inşallah ) 12 ye kadar ders çalışıp ( 18 yaşımdayım bu arada) Sonra belki yarım saat daha ip atlarım

Sen daha küçükmüsün senin metabolizman daha hızlı çalışır dersde calisiyormusun keşke bu diyeti yapmasaydin bende 25 yasindayim buarada

Slm biraz geç girdim ama 79 kiloyum. 700 gr daha vermişim yani başlangıç 81.5 2. Günün sonu 3. Günün baslangici toplamda 2.5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…