İsyana düşüyorum yardım:(

Hala şan diyorsunuz ne yazsak sizde karşılığı olmayacak anlaşılan.

Oğlu olmayacak diye ciddi ciddi üzülüp, bu yüzden saçma fikirlere sahip olan birinden bu konuda aklı selim düşünmesini beklemek hata olurdu gerçi.

Son düzenleme:
iyi ki seyretmiş.
Adamın yerinde olsam yagmurlu havada su bile vermem bu gelinlere ben.
15 yıllık eviligimde 8 ev degiştim.
Ev alabilecek durumdayken evladım için yatırım yaptım.
Yine de kirada sürünüyorum demedim.
Ogullarına, kızlarına kimse yardım etmek zorunda degil.
Evlendirdi mi ?
Evlendirdi.
Meslek sahibi etti mi ?
Etti.
Bugün sizin birikim dediğiniz parayı sizden ev alacagız oglum bize mecbur bakmaya ve yardım etmeye diyerek istese kıyameti koparırsınız.
Etmek isteyen eder, istemeyene de şam babası, zart babası, zurt babası diyemez o gelin. Karımın şu şekilde konuştugunu duysam sağda solda tutar agzını yırtarım onun

Not: Kız çocugu sahibiyim.
Ha erkek kardeşim de var.
Sizin gibi bir gelin bize de düşecek olsa cevabım hazır ve nazır.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun kucağınızı tez zamanda doldursun inşallah..

Yorumlarin hepsini okudum ne kadar acimasiz yorumlar arkadaslar..Konu sahibi kotu niyetli degil bence yazdiklarinda da cok haksiz sayilmaz.Esinin ailesinin cocuklarina adaletsiz davrandigini kizina damadina yagdirirken kocasina ufak bir yardim da dahi bulunmadigini soyluyor ki cok ta hakli.Ev almak zorunda degil evet ama evlat ayrimi yapmak cok baska birsey.Kim olsa buna icerler.Benzer bir durum bizde de oldu.Ben evlenirken herseyi kendimiz yaptik es ailesi diger cocuguna yaptigini bize yapmadi ki esim de bende afedersiniz kopek gibi calisiyoruz yillardir ben daha bir ev sahibi olamadim neden?Cunku evlenirken destek gorseydik bir adim onde baslicaktik.Elbette birikim de yapiliyor cok sukur halimize ama eltim dugun borcu odemedi birsey odemedi 2 evini aldi keyfinde.Burda adaletsizlik yapan aileler.Benim babacim bize ev verdi es ailesi de utanmadan iyi olmus hayirli olsun dedi :)Cok takilmamakla birlikte yapacak birsey yok.Kizsak ta uzuksekte cok sukur.Diyecegim.o ki kizmakta cok haklisin ama ileri bak yapacak birsey yok.

Siz buna ısrarla karsisiniz ama bakın sizde şimdiden onların geleceğini düşünüyorsunuz , ama ısrarla oğlunun zor durumda elinden tutmaya karsisiniz ee klavye delikanliligi malesef gerçek hayatta sökmuyor evldin varsa sizin gibi onlar için şimdiden bişey yapılacak...buarada düğünü de kendimiz yaptık düğün salonuna varana kadar bilezikleri kadar herşeyi gırtlağa kadar borç yaptık...kv kp ise gelin geliyor etrafa mahcup olmayalım diye kendilerini düşünerek ten evlernine vestiyer yaptırdılar , vestiyerede kv gelinlik yorgan battaniyelerini koydu ..evet şimdi ise tamda dediğiniz gibi kötü günde seyrediyorlar...saolun benim ailem kötü günde çok tuttu elimizden...ama şimdi yeni moda tabi erkek ailesi elini biseye surmesin oğlanla gelin çalışıp cabalasin..ha çalışıp çabalıyoruz mücadele ediyoruz bu bizim kendimizin yaptığı bişey ama eş ana babasinin yapmadıklarını da görmüş olduk
Evet gelininize cevabınız hazırdır zaten eminim o da sasirmayacaktir artık erkek tarafı seyredisi modası var malum

Bukadar istemeye oğlum olsaydı zaten onu zor gununde keyf le seyretmezdim ..ne yazikki benim gibi yürekten isteyenlerin değilde oğlum kendi başının çaresine karısıyla birlikte baksın diyenlerin genelde olur istisnalar hariç...ha oğullarının tahtını aslanlar gibi kuran erkek analarina babalarına herzman gurur duyarak bakmisimdir o ayrı...

Arkadaşlar çoğunluğu erkek anası veya görümce galiba canım benim ...neguzel yazmışsın sanki ben hergun ekmeğimi alsınlar diyorum...erkek tarafları hep konuyu farklı yerden algılar ,bunlarda o misal

Şaşırmayacak tabiki.
Elini taşın altına koyup istedikleri şeye kendileri sahip olmasını bilecek.
Çocuk yapıp evde oturup eş ailesinden bir şey beklememeyi seve seve öğrenecek.
Biz de kendi dügünümüzü kendimiz yaptık.
Evladıma yatırım dedigim de egitim hayatına dair.
Kendisine maddi anlamda destek çıkacam olsam bile zorunda oldugum için degil yapmak istedigim için olacaktır.
Ama siz ısrarla zorundalar mantıgındasınız.
Yapmıyorlar işte.
Daha neyin tantanası.
Yok şanındandır, yok tahtındandır.
Bu ekonomik buhranda siz 30 bin tl'yi vermek kolay sanıyorsunuz sanırım ? Girin bir işe çalışın bakalım para kazanmak o kadar kolay mı ?
Adam vadeli hesap açıp oraya yatırsa parasını yine kendisi karda olacakken neden sizin aşırı beklentilerinize istinaden destek çıksın ?
Geç o işleri.

Arkadaşlar çoğunluğu erkek anası veya görümce galiba canım benim ...neguzel yazmışsın sanki ben hergun ekmeğimi alsınlar diyorum...erkek tarafları hep konuyu farklı yerden algılar ,bunlarda o misal
Her gün ekmegini alacak kadar para istiyorsunuz zaten :)
30 bin lira bu.
20 bin ekmek yapıyor.

Yo o sizin kar zarar hesabınız galiba ...7 senedir ekmeğimi ben aldım çok şükür ...
Tamam işte 7 seneden sonra sana ev için verecekleri ''hergün ekmeklerimi alsınlar istiyorum sanki'' avuntunuza istinaden ortaya koyulmuş bir hesap.
20 bin ekmek parası veriyorlar sana.
Yani günlük ekmek limitinden daha fazlasını..

Sizde kızlarınızin "tahtını"yaparsınız o zaman.

Gerçi siz bu kafayla kızlarınıza taht yapmaz taht yapılmasını beklersiniz. Tahtda şanda erkek ailelerine ait nede olsa.

Son düzenleme:
Sizin aileniz yardım etsin

Eşim şuan okulunu bile kendi parasıyla okuyor AÖF bitirdi kira geçim derken şimdide hedefinde biseyler var onları okuyor aidat falan ...sizin de dediğiniz gibi mucdaeleyi zaten kendi yapiyor..ev bari alırken ufacık açığını da tamamlamadiklari için gerçekleri gördük insanların gırtlağına yapışıp para istemek gibi olayı algiliyorsunuz onlarınki gorupte elinden tutmamak durumu varken kılını kipirdatmamak gibi bişey...sizde geçin o işleri dünya kadar haklı sebeplerim varken erkek ana babasina avukatlık yapmayı geçin sizde

Sizde kızlarınızin "tahtını"yaparsınız o zaman.

Gerçi siz bu kafayla kızlarınıza taht yapmaz taht yapılmasını beklersiniz. Tahtda şanda erkek ailelerine ait nede olsa.
Tabiki elimden geleni yapicam hatta durumum olur insalah da ev alırım kizlarima evlerine gider kahve keyfi yaparım kendimle gurur duyarım yawrularima destek oldum diye başımı yastığa rahat koyarım .erkek ailesi oğlum yapsın modunda bizim mutlulugumuzu seyreder

Ekmek parasını ayrı evin masraf paralarını ayri açık kalan ev alma parasını ayrı isteseydim milyarları geçerdi, bizim tek istediğimiz o da içimizden az elimizden tutsalardi evi alabilecektik okadarcik yani ..ana baba görevleri 30binden fazla olmayacaktı

Durumunuz olursa yapabilirsiniz tabi.

Bende çocuklarımın eğitimleri için elimizden geleni yapıp ömrüm olursa ileri ki yaşlarımız için başka şeyler hayal ediyorum ve emin olun kafamı yastığa bende rahat koyarım bu şekilde.

Kaç yaşındasınız olaya erkek tarafı, kız tarafı diye bakmaktan kurtulamamışsınız, siz ve eşiniz varsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…