İsyana düşüyorum yardım:(

Yoo korkmayın siz erkek anası babası olarak kendi şaniniza yakışanı yaparsınız bence oglunuzun tahtı sizin gururunuz olacak ,kiralarda borç içinde oraya buraya savurulurken oğlunuz kendinizle gurur duymazsınız bence

Herkesin kendi çabasıyla yaptığı şey elbette kendisi için gurur verici ben bunun arkasındayım da , ebeveyenlerinde çocuklarının zor zamaninda yaninda olmaları gerek...onlar hayat zorlukları altında ordan buraya savurulurken ben damadimla falan kahve keyffff yapamam yaa bu vicdanima yarasmazdi...o durumdaki evladım (ki eşim gece gündüz çalışır bende çocuklarımızın başında durmak zorundayim) için cabalasin essek gibi çalışsın demek yerine onlar elinden geleni yapıyor ama hayat zor bı ellerinden tutalım yazık demek de insanliga fazla galiba artık çoğu kişi icin

Halen sizin ailenizin size neden destek çıkıp ev almadığını açıklamadınız
Başka bir arkadaşda sormuş sizin aileniz abiniz/erkek kardeşiniz var ise onlara ev aldılarmı diye.
Ben de merak ettim.
Bana kp ev almadı ama babam verdi mesela.

30 bin fazladan kredi çekseydiniz keşke.. ya da borç harç Bi şekil halletmeye çalışsaydınız

Babamın kredi çekip destek olacagini yazmıştım yorumlara iyi okuyun..adamcağız biraz bende kredi cekeroderim diyor...geride de açık kaliyordu 30bin kadar o açık için de kp acele etmeyin deyip teli yüzümüze kapatmıştı niyetlendigimiz evden vazgeçmek zorunda kalmistik

30 bin fazladan kredi çekseydiniz keşke.. ya da borç harç Bi şekil halletmeye çalışsaydınız
Biz zaten az bı pesinatimiz birikmisimiz var onun üstünü kredi cekip alicaktik maaşa göre kredi veriuorlar o kalan30 bini de ödeme şansımız olsa böyle kimseye minnet etmeden alıp otururduk evimizi ama maaskalmiyor geriye

Kalan 30 binide verseydi keşke babanız
Tahtınızı yapsaydı kız babası olarak
Diğer soruya cevap vermediğinize göre ya abiniz/ erkek kardeşiniz yok yada aileniz onlara ev almadılar. Bence 2.kısım, ev almadılar
Erkek ailesi olarak yakıştıramadım

Sizin gercek bir derdiniz yok aslinda.Bosluk+hamilelik hormonlari .Sonuc malesef bu.Bebeginiz dogunca vakit kalmaz bunları düsunmeye.Bir de,daha iyi imkanlar icin calismak gerekiyor.Cocuklar dediniz ama takvimi ona gore ayarlamak ,sonra ah vah etmemek gerekiyor.

Kalan 30 için elinde olsa verirdi ama en azından elinden geleni yapmaya çalıştı ,kv kp gibi oturduğu yerden seyretmesi...ha babam dortkardesiz ucunu evli ucumuzunde evi yok ama bizeher konuda faydası oldu ve ev alınca hepimize belirli miktarda yardımda bulunacahi sözünü verdi ...biz demeden kendi diyor bunları...eşimin ana babası da babamın yardımıyla alınan eve kahveye geldiklerinde gurur duyacak mi onu bilmiyorum ama

27-28 yıllık yengem. Bir gün kırılmış değiliz birbirimize. Babam hasta olduğunda dört ay evinde baktı, cenazesini kendi evinden kaldırdı. Sevmese gurur duymasa yapmazdı. Daha yaptıklarını, yaptıklarımızı, ilişkimizi yazarım da sayfalar yetmez. Farklı şehirlerde yaşıyoruz, bir ay önce bizdeydi özledim diye çağırdı yarın yanına gidiyorum. İnsan ilişkilerini maddiyata bağlamayan bir yengem var çok şükür. Allah korumuş, gönlümüze göre vermiş.

Himm ne güzel onlar da farklı değerler tabi o başka bu başka bende ne fedakarlıklar yaptım neler neler yengenizle aynı şeyler...ama bu başka ...nihayetinde biz zaten kendi cabamizla kirada geçiniyoruz ...maddi açıdan bakarsak durum Leyla

Hmm, demek babanız hiç birinize ev almadı henüz. Sadece yardım için söz verdi. Anladım....
İnşallah istediğiniz evi bir şekilde alırsınız konusahibi, kp kahvesini içerken gurur duymasada olur.
Oğlu/ gelini kendi çalışıp kimseye minnet etmeden alsalardı gurur duyardı gerçi. O konuda eminim.

Uzun süre de öyle devam edeceğe benziyor...

İyi ki oğlum yok.
Diyelim ki oldu ev aldıracam ona hasbahgsa
Paşa paşa serilip kahvemi icip gurur duyacağım oglusumla.

Genede haline şükür et .. aç değilsin açık ta.degilsin.

Siz birlik olduktan sonra her sey guzel olur.Sizin aılenız yardım edemezmı?

Evin her bir meblasini babalardan beklediğimiz burda belli aslında biz 100 milyarküsür anca cekebiliyoruz onu da canımızı disimize katıp odeyecegiz de üste de biseyler açık kalıyor benim babam o açık için yardımcı olmaya söz verdi saolsun ama onun babası yine kalan üç beş açığa da yardım etmedi onun yüzünden kaçırdık geçen bir evi..yani burada benim babam görevini yapmış oluyor sözünü vermesi bile yetiyor ko de sözünü verse bizde guvenerek çoktan bir ev alırdık ..damadının yapabildikleriyle gurulansinlar eee ne de olsa kızları biseyler yaşıyor damat sayesinde...onlara gururlansinlar ne diyelim ama ben yarın birgün insalah kendi evimi aldığımda yetirebildigimde kendi kendime gurulanicam..onlarda seyredicek..

Açıkçası k.pederiniz olsam çokta fifi derdim.
Banane yahu gururlanmanizdan, bilmem ne etmenizden der önüme getireceğiniz kahveyi lopur lopur içer " hayırlı olsun oğluşum, inşallah ödersiniz" derdim :)
Bu gelinlerde ne ilginç ha sanki mecburlar gibi bir de kendi kendilerine kirilip, gucenip, kinleniyorlar.
Valla oğlum olsa ister yardım ederim ister etmem.
O gelinde bik bik otemez bana ötturmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…