- 31 Ekim 2015
- 136
- 64
- 98
- 35
- Konu Sahibi Mor hayaller
Bugün yeniden üniversite sınavına girmek için başvuru yapmaya gittim bir önce ki gün de müdürden izin almıştım ama sınav kayıt merkezi çok kalabalıkdı ve bana sıra gelene kadar saat baya geç oldu is arkadaşima haber verdim geç gelicem dedim üstüne müdür aradı nerdesin sen iki saatlik izin aldın saat kaç oldu dedi böyle böyle bir durum var dedim zaten gün içinde sinirliymis herkesi odasına çağrıp tek tek konuşup uyarmis.
Benim de masam da benim dışımda sebeplerden dolayi biriken işler vardı bu durum sıkıntı çıkartmış gelince savunma aldı benden ve ihtar verdi imzaladım mecburen ama savunmada herseyi yazdım benle ilgisi olmayan sebeplerle bekleyen işleri isguzar insanların yüzünden sinir oldum sizce bu ihtarla ne yapabilir
Benim de masam da benim dışımda sebeplerden dolayi biriken işler vardı bu durum sıkıntı çıkartmış gelince savunma aldı benden ve ihtar verdi imzaladım mecburen ama savunmada herseyi yazdım benle ilgisi olmayan sebeplerle bekleyen işleri isguzar insanların yüzünden sinir oldum sizce bu ihtarla ne yapabilir