- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Benim oturmadığım eve saklı gizli gelip kahve içtikten sonra öpse de bişey olmaz benceHe bu olaydan sonra kız nişanlısına canım dese ne olur demese ne olurben de anlamıyorum cidden
Aman canım bunlar normal şeyler ne var aldattıysamAdam sürekli sen yanlış anlıyorsun bunlar normal falan diyormuş konu sahibi kıskançlık hastası olduğunu düşünüyor bence değil
Kahve değildir oBenim oturmadığım eve saklı gizli gelip kahve içtikten sonra öpse de bişey olmaz bence
Eheheh yani bence kahve bahane başka şeyler şahanedirde çokta girmek istemiyorum . Belki de cidden birşey olmadi . Ama bu adamla devam etmek bence mantıklı değilKahve değildir okocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam
AcabaAdam sürekli sen yanlış anlıyorsun bunlar normal falan diyormuş konu sahibi kıskançlık hastası olduğunu düşünüyor bence değil
Acaba adam konu sahibinin değil de öteki kızın nışanlısı mı çünkü bu terslikte bir iş varKahve değildir okocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam
Yani tabi canım bı kereden bişey olmazAman canım bunlar normal şeyler ne var aldattıysam
Ya aslında konu sahibi kendini nişanlı sanıyor diyorsun he . Bilmiyorum bu kaçıncı konusu inşallah öyle değildirAcaba
Acaba adam konu sahibinin değil de öteki kızın nışanlısı mı çünkü bu terslikte bir iş var
Hiçbir şey olmadıysa bile birşeyler olmuştur benceEheheh yani bence kahve bahane başka şeyler şahanedirde çokta girmek istemiyorum . Belki de cidden birşey olmadi . Ama bu adamla devam etmek bence mantıklı değil
Bir de herkesin kahvesi bi başkadır bir de bundan denemek istemiştir beyimizYani tabi canım bı kereden bişey olmazevde kahve içmek güzel mi onu denemişlerdir
Bizde ki hanzolar için evet..İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Benim içimden de öyle geçiyor ama hayırlısıHiçbir şey olmadıysa bile birşeyler olmuştur bence
Beyefendinin kahvede çeşit sevdiği açıkBir de herkesin kahvesi bi başkadır bir de bundan denemek istemiştir beyimiz
Hep aynı kahve hep aynı kahve sıkıyor tabi insanı bir yerden sonra. Bazen brezilya kahvesi ister insanın canı bazen kolombiya.Bir de herkesin kahvesi bi başkadır bir de bundan denemek istemiştir beyimiz
Sen evlenecekken nikahı iptal ettiğin, daha kullanmadan nişanlının senin evine yepyeni eşyalarının üstünde kahve içirmeye getiridği iş arkadaşı için tartışıp ayrılmamış mıydınİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Adam sürekli sen yanlış anlıyorsun bunlar normal falan diyormuş konu sahibi kıskançlık hastası olduğunu düşünüyor bence değil
Evet benimki de bana gelmişti kahveye.Kahve değildir okocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?