- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
ay kıskandım şu an yemin ederim. şarap ısmarlamasını, evine kahve içmeye davet etmesini istediğim biri bile yoook. gencecik yaşlarımın heba olduğunu düşündürten bir yorum oldu buŞarapla kandırmıştı zaten. Gel sana şarap ısmarlayayım dedi yemekten sonra kahveleri evde mi içsek diye bağladı mevzuyu. Ben de dünden razıysam demek
Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar.
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep .
Bi terapi mi alsanız?Evimizde kankasi olan o kadinla oturup kahve icmis
Değil mi ya şu anda parka gelmiş kitap okurken bu mesajı okumakay kıskandım şu an yemin ederim. şarap ısmarlamasını, evine kahve içmeye davet etmesini istediğim biri bile yoook. gencecik yaşlarımın heba olduğunu düşündürten bir yorum oldu bu
Ben de flört etmeyi özledim işte, insan olmayanı istiyoray kıskandım şu an yemin ederim. şarap ısmarlamasını, evine kahve içmeye davet etmesini istediğim biri bile yoook. gencecik yaşlarımın heba olduğunu düşündürten bir yorum oldu bu
valla neredeyse çıksın artık yeter, ben sevgiliyle gidilen tatillerden istiyorum bu yazı da boş geçirdikBen de flört etmeyi özledim işte, insan olmayanı istiyor
En kısa zamanda şarap ısmarlamasını isteyeceğin gönlüne göre insanlar çıkar umarım karşına.
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep .
Kuru yer kalmış ne demek anlayan anlatabilir miBi terapi mi alsanız?
Cenabetlik anlamında konuşmalar dediğine göre sanırım gusul muhabbeti açmışlar. Öyle anladım.Kuru yer kalmış ne demek anlayan anlatabilir miBu konuda regl megl denmiş ama anlamadım yine…
Müslümanlar boy abdesti alırken abdestin geçerli olması için vücutta su değmeyen yer kalmaması gerektiğine inanırlar.Kuru yer kalmış ne demek anlayan anlatabilir miBu konuda regl megl denmiş ama anlamadım yine…
Ben samimi olduğum arkadaşlarıma sık sık naber cınım derim mesela. Hem de arkalarından dan diye çıkarak. Ciddiyim. Aynı böyleİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Canım dedikten sonra "akşam bana geçelim mi " denmemis ise değil sankiİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Değil.ama eğer kurumsal bir şirkette çalışıyorsanız.hanim ve bey olarak hitap edilmesi daha uygunİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Ahahah deliiii...Ben samimi olduğum arkadaşlarıma sık sık naber cınım derim mesela. Hem de arkalarından dan diye çıkarak. Ciddiyim. Aynı böyle
Eki Görüntüle 3103530
İş yerinde fazla samimiyet bence doğru değil .İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Kanımca hatun kişi yada kişiler konu sahibinin sevgilis/nişanlısı/eşine canım siye hitap ediyor. Dişi Nuri alço olayı sankiİş yerindeki arkadaşlarına göre değişir. Ortamına göre değişir. Nuri Alço gibi söylem ve bakış olursa durum değişir
Ben hiç abartmazdım iş yerinde benden küçükler olduğu için hiç rahatsız olmuyorumİşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?