İyi mi kötü mü çözemedim

Benimkiler türünün son örneği gibi değişikler.
Anlayissizlik hat safhada
Bazen diyorum acaba numara mi yapıyorlar inanmak istemiyorum
Mesela ben bayagidir gitmedim mesafe koymak için
Ayni ildeyiz ama bebeğim doğunca eltim dedi ki korona olmasaydi gelir giderdik dedi hala görüşmek istemediğimi anlamıyorlar .korona sebeb olsa enazindan arardım sorardim.6ay ayni ildeyim ve ne aradım ne sordum.
Hala kafalari değişik.

Amin sagolun. Hıc sevmıyorum mic mic. Baştan mesafeliyim valaha. Mesafeyi de azaltmaya niyetim yok

Eşim istedigi kadar gitsin konussun.Ama beni sürüklemesin, konus dıye zorlamasın. Mesela o benım annemle telefonda o kadar sık konusmaz.Ama benim annesıyle konusma mı bekler

Şu açıdan da bakmakta fayda var, ayrı şehirlerde olmak daha kötü olabilir. Şimdi oğlunu özlediğinde "bir saat için de olsa gelin yüzünüzü göreyim" diyen kadın, siz ayrı şehirlerde olduğunuzda oğlunu özlediğinde gelip uzun uzun kalacak, ya da siz gideceksiniz yatılı kalacaksınız. En iyisi aynı şehirde ama mesafeli olmak. Sizi sık sık araması "ne yaptınız?" diye sorması mıç mıç olan aileler için normal. Ancak bu korona zamanında, hele evde yaşlı varsa, bir araya gelmemek en doğrusu.

Evet bende eşime dıyorum bır araya gelmeyelim. O da korkuyor ondan gitmiyoruz bayadır. Uzun uzun kalma konusunda eşimde bende rahatsız oluruz. O da pek sevmiyor yatılı misafir. Rahat edemiyorum dıyor

Çok yorucu bir insansınız

Kaynanasindan memnun olan varsa çıksın dişimi kiricam artık vallahi bak nedir kaynanalardan çektiğimiz

Bir sürü memnun insan var. Memnuniyet demeyelim de karşılıklı geçinmeye gönlümüz var diyelim hatta. İnanın çok güzel bir kafa rahatlığı.
Yok olurmu biz gelinler geçinmeye çalıştıkça tepeye çıkıyorlar nerede anlayış canım benim keşke öyle dediğin gibi olsa entrikalarmi dersin bagirlarmi dersin oğlunu dünyada tek o doğurmuş gibi davrananmi dersin dersinde dersin keşke benimki yuva yıkan tiplerden

Allah yardımcınız olsun ama genelleme yapmayın. Hiçbir şeyin tek taraflı olduğuna inanmıyorum zaten. Konu sahibinin konularında sürekli "kaynanaya yüz verme, iyi kaynana mı olur, gitme gelme" gibi şeyler yazılıyor. İşin özü sınırları korumaktan geçer ki bu da gelip gitmekle ilgili bir şey değil. Saygı çerçevesinde sınırları çizen insanlar her gün görüşse de sorun yaşamaz benim fikrim bu.

Yok yav evlendim evleneli böyle benim kaynana normal arıyorum nasılsın anne diyorum ne var niye aradın diyor hal hatır sormak için diyorum iyi sordun hadi kapat diyor acayip birşey yani kaynimla eltimi ayırdı boşandılar 5 sene oğluna baktı çocuklar için dedi gitti kaynım tekrar evlendi eltimle çocukları telef etti sıra diğer eltimdeydi çocuk doğurdu Allah seni inandirsin bu ne biçim çocuk ne biçim annesin emziremedin sakar falan dedi eltim evden kovdu sıra bana gelemiyor çünkü artık dişine göre değilim mahsustan edepsiz gibi çingene gibi davraniyorumda yanaşmıyor

İyiyim de takmıycam artık. Kpssye odaklanıyorum ciddiyim
hadi inşallah branşınız ne? ben de 2022 kpss hazırlancam 2021de alımı olsaydı bölümüün birlikte çalışalım derdim valla sizi bu kv takıntınızdan kurtarmaya taktım biraz bugün kvnizle ilgili bi gelişme oldu mu eşiniz gitseydik keşke falan diyo mu

Branş öğretmeniyim. Eşim yılbasında yatılı kalmak istedi, ben ıstemedımSabah benı işe bıraktı sonra annesıne gıttı. Takmamaya calıscam. Takıntılı olmaktan hasta olcam

E sizin bahsettiğiniz kişi bildiğimiz ruh hastası.

Merhaba hikayen bana cok tanidik geldi ayni olaylar benimde basimdan gecti ayni kayinvalide modeli bendede vardı 7 ay evli kaldim ve 7 ayi bana zehir ettiler esimin annesi arar her gün babasi ayri arar hic rahat vermediler birsey aliyolardı veya bir yere gidiyoduk hemen ararlardi hic demezlerdiki bunlar yenı evli birbirlerine alisma firsatı verelim demediler beni öyle bunaltilarkı bir gün icinde 7 kez aradiklari oluyodu her gün evine yemege cagrirdi mutfagimi kulanmak istiyodum sonra dedim zaten yüzüne ben kendi mutfagimi kulanmak istiyorum ona ragmen yine cagrdi durdu hic rahat vermediler aynende oglunu pasam diye severdi bebek gibi öpmeler sarilmalar popsuna vurmalar daha neler ama nisanliken bu haraketlerin hic birini görmemistim nisanliken suratina bile bakmiyolardi ogulari bir anda degerlendi evlendikden sonra son olarakda oglunu eline aldı yuvamizi yikti

Bir tanede bende var...altlı üstlü oturuyoruz kaçta yattım kata kalktm nere gittim nerden geldim kim geldi kim gitti...
Kapı açılır açılmaz balkona fırlar nere gidiyor sun
Kaçırsa telefonla arar nerdesn açmazsam gelince sorar ...sorar sorar...çok bunalıyorum...37 yaşındayım nihayetinde taze gelin değilm de ....eşimle biryere gitsek hemen balkondan sorar nereye eşimde bir kez tersleri düşeceksin bir gün aşağıya o balkondan diye....ama anlamıyor hala aynı
Yaşlıda değil sadece meraklı
Bir ara takmıştı gece banyonuzdan kazan sesi çok geliyor diye ki kazan asla kullanıdğımız birşey değil yere bırakıp kaldırırken ses oluyormuş kazanı çöpe attım sonra banyonun camını kapatırken uykumdan uyandım ya yak diye kapatmayın şunu falan dedi....eşime söyledim artık olağan üstü çabayla sessizce kapaymaya çalışıyor...pısırık 40nyaşında eşim hala aynı b..k...değişmedi gitti ...bu arada bu yıl gelmediler köyden korona var diye çok şükür rahat bir kış geçiriryorum...

Maalesef bekarken yüzlerine bakmadıkları hatta evlendirip kurtulalım dedikleri serseri oğulları evlenince aslan oğlum paşa oğlum oluyor erkeklerde çocukken görmedikleri sevgiyi görmeye başlayınca ailesi çok kıymetli oluyor..eş falan görmüyor gözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…